רסיבר חדש ימהה RXV4600
שלום לכולם
מה דעתכם על הרסיבר הנ"ל בהשוואה לרסיברים המומלצים מבית דנון (3806) פיוניר AX4/AX5 אונקיו 803 ודומיהם.
הרסיבר אמור להיות מחובר לרמקולי פארדיים REFERENCE STUDUO 40+רמקולי סראונד של פאראדיים ADP-350+ סאב PW12 של פאראדיים.
עיקר השימוש הוא בקולנוע ביתי ובצפייה בטלויזיה,פחות מ-10% לשימוש סטריאו.
גודל חדר בערך 25-30 מ"ר.
מה דעתכם?
מה דעתכם על הרסיבר הנ"ל בהשוואה לרסיברים המומלצים מבית דנון (3806) פיוניר AX4/AX5 אונקיו 803 ודומיהם.
הרסיבר אמור להיות מחובר לרמקולי פארדיים REFERENCE STUDUO 40+רמקולי סראונד של פאראדיים ADP-350+ סאב PW12 של פאראדיים.
גודל חדר בערך 25-30 מ"ר.
מה דעתכם?
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78869
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
אני לא חושב שמישהו כאן עשה השוואה A-B.
כיום אני חושב שכל החברות הגיעו לרמת הגברה ופיצ'רים מדהימים. אני לא בטוח עד כמה שיפור דרמטי יהיה בין אחד לבין משניהו. ההבדל הופך עוד יותר קשה לזיהוי כאשר מפעילים מערכות RC אשר משנות לחלוטין את אופי הצליל...
אני חושב שרבים רוכשים רסיברים וציוד כיום בעיקר בהתבסס על היבואן, אהבתם למותג מסויים ופיצ'רים...
כיום אני חושב שכל החברות הגיעו לרמת הגברה ופיצ'רים מדהימים. אני לא בטוח עד כמה שיפור דרמטי יהיה בין אחד לבין משניהו. ההבדל הופך עוד יותר קשה לזיהוי כאשר מפעילים מערכות RC אשר משנות לחלוטין את אופי הצליל...
אני חושב שרבים רוכשים רסיברים וציוד כיום בעיקר בהתבסס על היבואן, אהבתם למותג מסויים ופיצ'רים...
רסיבר חדש לימהה
ערב טוב לכולם
קראתי כבר כמה מאמרי ביקורת לגבי הרסיברים החדשים של ימהה RXV2600/4600
במגזיני WHAT HI FI לחודש ינואר 06 וע"פ מבחן השוואתי שביצעו, סידרת הרסיברים הנ"ל נמצאה כטובה יותר מדנון 3806.כמובן שקיבלו ציון של 5 כוכבים + תואר "BEST BUY".
לידיעת כל המתענינים והמתלבטים.
קראתי כבר כמה מאמרי ביקורת לגבי הרסיברים החדשים של ימהה RXV2600/4600
במגזיני WHAT HI FI לחודש ינואר 06 וע"פ מבחן השוואתי שביצעו, סידרת הרסיברים הנ"ל נמצאה כטובה יותר מדנון 3806.כמובן שקיבלו ציון של 5 כוכבים + תואר "BEST BUY".
לידיעת כל המתענינים והמתלבטים.
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
לא מפתיע בכלל....ימאהה בשנים האחרונות מעלות ממודל למודל את הרף בהגברה.
אני אישית מאוד אוהב את הצליל של הימאהה וחושב שהמתחרה היחידה שלה בתחום הקולנוע הבייתי בדגמים הללו היא דווקא פיוניר.
לדנון יש הילה מאוד גדולה פה בארץ,משום מה,אני חושב שכמו שעופר אמר בטווחים הללו לך על מה שעושה לך את זה הכי הרבה הבדל ניכר יהיה קשה מאוד למצוא...
אני אישית מאוד אוהב את הצליל של הימאהה וחושב שהמתחרה היחידה שלה בתחום הקולנוע הבייתי בדגמים הללו היא דווקא פיוניר.
לדנון יש הילה מאוד גדולה פה בארץ,משום מה,אני חושב שכמו שעופר אמר בטווחים הללו לך על מה שעושה לך את זה הכי הרבה הבדל ניכר יהיה קשה מאוד למצוא...
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
רסיבר חדש לימהה
היי CRUSADER
האם יצא לך להשוות רסיבר ימהה מול פיוניר ברמות הללו?
אשמח לשמוע/לקבל את חוות דעתך המקצועית ומנסיונך האישי עם רסיברים אלו.
במה דומה/שונה גוון הצליל שמוציא הפיוניר לעומת הימהה?
האם יצא לך להשוות רסיבר ימהה מול פיוניר ברמות הללו?
אשמח לשמוע/לקבל את חוות דעתך המקצועית ומנסיונך האישי עם רסיברים אלו.
במה דומה/שונה גוון הצליל שמוציא הפיוניר לעומת הימהה?
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
אתמול קבלתי את גיליון פברואר של המגזין הגרמני AUDIO, יש בו מבחן לרסיבר ימאהה 2600. הופתעתי לקרוא (ואולי בעצם לא!), שהרסיבר הנ"ל מקבל ציון של 85 נקודות בסטריאו ו- 90 בסראונד (ממוצע 88 נקודות), לעומת הדנון 3806, שמקבל 80 נקודות בסטריאו ו-90 בסראונד (ממוצע 85 נקודות). ה-2600 מקבל דרוג של בחירת העורך.SARAS כתב:שלום לכולם
גודל חדר בערך 25-30 מ"ר.
מה דעתכם?...
תומר
רסיברים חדשים לימהה
שלום תומרצין
המידע שסיפקת בתגובתך מחזק את הנתונים שאני קראתי במגאזינים בריטיים וגם שם הימהה לוקח ובגדול את הדנון 3806.
אותי זה לא כ"כ מפתיע בשורה האחרונה,מה שכן מפתיע זה שדווקא בסטריאו/מוסיקה הימהה קיבל ציון גבוה יותר מהדנון.
תמיד "חשבו" המומחים שדווקא בקולנוע הביתי (סראונד) הימהה עדיף מהדנון ובמוסיקה הוא נופל בהשוואה למותגים אחרים!!!.
כנראה שזמנים משתנים.....
המידע שסיפקת בתגובתך מחזק את הנתונים שאני קראתי במגאזינים בריטיים וגם שם הימהה לוקח ובגדול את הדנון 3806.
אותי זה לא כ"כ מפתיע בשורה האחרונה,מה שכן מפתיע זה שדווקא בסטריאו/מוסיקה הימהה קיבל ציון גבוה יותר מהדנון.
תמיד "חשבו" המומחים שדווקא בקולנוע הביתי (סראונד) הימהה עדיף מהדנון ובמוסיקה הוא נופל בהשוואה למותגים אחרים!!!.
כנראה שזמנים משתנים.....
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
Re: רסיברים חדשים לימהה
חשוב לציין שלא מדובר בדעה אישית שלי (לא השוותי בין 2 הדגמים), אלא, בביקורת של כתב-מגזין אחד. ימאהה משקיעה בשנתיים האחרונות הרבה אמצעים, כדי למצב את הרסיברים שלה בפסגה.SARAS כתב:שלום תומרצין
כנראה שזמנים משתנים........
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
תומר אתה מחזק את דבריי
SARAS,
אני חושב שכמו שנאמר פה כבר,הימאהה ישמע לך יותר טוב אבל כמובן חובה לנסות ולהאזין בעצמך.
אישית אני מעדיף את הימאהה גם ברסיברים ברמת ההתחלה הם באמת משתדלים לתת יותר ואת זה רואים בכמה שנים האחרונות שהם מתחרים ראש בראש עם פיוניר בארה"ב (כאשר דנון בתמונה אבל ברקע).
יש לזכור שהמגזינים הארופאים לא בדיוק עשו חסד עם ימאהה בשנים האחרונות (יש שיצדידו ויש שיצאו כנגד,זה לא הנושא כרגע) ועובדה לכך אתה רואה כיום במגזינים מאוד מכובדים שכבר לא "מפחדים" להסיר את הכתר מדנון.
אגב זמנים תמיד משתנים,לטובה או לרעה ,על זה תמיד ישאר ויכוח
SARAS,
אני חושב שכמו שנאמר פה כבר,הימאהה ישמע לך יותר טוב אבל כמובן חובה לנסות ולהאזין בעצמך.
אישית אני מעדיף את הימאהה גם ברסיברים ברמת ההתחלה הם באמת משתדלים לתת יותר ואת זה רואים בכמה שנים האחרונות שהם מתחרים ראש בראש עם פיוניר בארה"ב (כאשר דנון בתמונה אבל ברקע).
יש לזכור שהמגזינים הארופאים לא בדיוק עשו חסד עם ימאהה בשנים האחרונות (יש שיצדידו ויש שיצאו כנגד,זה לא הנושא כרגע) ועובדה לכך אתה רואה כיום במגזינים מאוד מכובדים שכבר לא "מפחדים" להסיר את הכתר מדנון.
אגב זמנים תמיד משתנים,לטובה או לרעה ,על זה תמיד ישאר ויכוח
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני כן מופתע מהתוצאה!
אבל מזה להסיק,ולצאת בהצהרות:שהם לוקחים בגדול?
עופר.
=============================
אבל מזה להסיק,ולצאת בהצהרות:שהם לוקחים בגדול?
עופר.
=============================
- cerwin-vega-IS-GOOD
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 173
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הכן כן יאמה מצליחה ביותר וגם רכשתי אותה והיא נשמע יותר טוב מי המרנץ יותר טוב מי דינון רק הרמון קרדון היה יותר יפה אבל הוא יקר פי שתיים יאמה היא זולה וגם טובה . התמורה יותר מהכסף חח
המשתמש הוא לא שלי הוא של חבר ..!
הפרטיים הם שלי רק השם משתמש הייתי רוצה להחליף אותו אבל אי אפשר | =
הפרטיים הם שלי רק השם משתמש הייתי רוצה להחליף אותו אבל אי אפשר | =