כך תקבלו YES HD בחינם
ביצעתי את הפרוצדורה עבור קרוב משפחה שרכש טלוויזת LCD וביקש להתחבר ל HD.
הרמתי טלפון ליס, ביקשתי לברר עלות HD, ז"א החלפת ממיר רגיל לממיר HD (לא MAX HD). נאמר לי שהעלות היא התקנה ב 140 שקל, פלוס 20 שקל לחודש,והתחייבות ל 3שנים. באותה הזדמנות ביררתי מה ההתחיבות הנוכחית שלו ביס, יש לו קנס יציאה של400 שקל.
סיימתי את השיחה, ולאחר מספר שעות התקשרתי ליס שוב והודעתי שאני מעוניין להתנתק. הסברתי להם שקיבלתי דיל טוב יותר בהוט. הם הבהירו לי שיש לי התחייבות, אמרתי להם שזה מקובל עלי. הם הודיעו לי שבתוך 48 שעות יצרו איתי קשר לקביעות מועד ניתוק.
למחרת היום התקשרו והציעו לי את ה HD בחינם, בעלות ההתקנה בלבד, ללא תשלום חודשי. ההתחייבות ל 3 שנים נשארה.
מיותר לציין שבשום שלב לא טרחתי לקבל הצעה נגדית מהוט (לא סובל את הממשק שלהם, ושמעתי דברים נוראיים על השירות).
הדרך היחידה להשיג דברים בארץ הזאת היא להתנהג מול ספקי השרות השונים, כמו ביריון.
הרמתי טלפון ליס, ביקשתי לברר עלות HD, ז"א החלפת ממיר רגיל לממיר HD (לא MAX HD). נאמר לי שהעלות היא התקנה ב 140 שקל, פלוס 20 שקל לחודש,והתחייבות ל 3שנים. באותה הזדמנות ביררתי מה ההתחיבות הנוכחית שלו ביס, יש לו קנס יציאה של400 שקל.
סיימתי את השיחה, ולאחר מספר שעות התקשרתי ליס שוב והודעתי שאני מעוניין להתנתק. הסברתי להם שקיבלתי דיל טוב יותר בהוט. הם הבהירו לי שיש לי התחייבות, אמרתי להם שזה מקובל עלי. הם הודיעו לי שבתוך 48 שעות יצרו איתי קשר לקביעות מועד ניתוק.
למחרת היום התקשרו והציעו לי את ה HD בחינם, בעלות ההתקנה בלבד, ללא תשלום חודשי. ההתחייבות ל 3 שנים נשארה.
מיותר לציין שבשום שלב לא טרחתי לקבל הצעה נגדית מהוט (לא סובל את הממשק שלהם, ושמעתי דברים נוראיים על השירות).
הדרך היחידה להשיג דברים בארץ הזאת היא להתנהג מול ספקי השרות השונים, כמו ביריון.
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
ככל הידוע לי האפשרות היחידה ללא התחייבות זה לקנות את הממיר.
בכל מקרה פניתי אליהם דרך האתר שאני מצפה כלקוח וותיק לקבל הצעה טובה יותר בלי לאיים בהתנתקות.
אני אישית לא אוהב ללכת בדרך הזאת אבל במקרים מסוימים גם אני נוהג כך.
בכל מקרה פניתי אליהם דרך האתר שאני מצפה כלקוח וותיק לקבל הצעה טובה יותר בלי לאיים בהתנתקות.
אני אישית לא אוהב ללכת בדרך הזאת אבל במקרים מסוימים גם אני נוהג כך.
תשים לב טוב טוב למה אתה חותם אצלהם וגם אחרי זה בחשבון
הכל טוב ויפה בטלפון, מניסיון שלי איתם.
הבטיחו התקנת הצלחת תהיה בחינם - אז הבטיחו.
הבטיחו מחיר מסויים לממירים - אז הבטיחו.
קיבלתי את החשבון הראשון וכמובן כל ההבטחות היו על הקרח, אבל הכל היה רשום. חייבו אותי במעל 500 ש"ח יותר מדי!
זיכו אותי על ההתקנה ועל ממיר אבל על הממיר השלישי עדיין לא במחיר המסוכם.
רק הזמן והעצבים איתם בטלפון לא היו שווים את המעבר מהוט (שגם הם לא הרבה יותר טובים).
גם ככה אחרי שעברתי הוסיפו את ערוץ הספורט HD שלי אין אותו.
שווה לחכות כמה שיותר... גם אז שהכל יהיה רשום...
תשים לב טוב טוב. הם עובדים בשיטת מצליח...
הבטיחו התקנת הצלחת תהיה בחינם - אז הבטיחו.
הבטיחו מחיר מסויים לממירים - אז הבטיחו.
קיבלתי את החשבון הראשון וכמובן כל ההבטחות היו על הקרח, אבל הכל היה רשום. חייבו אותי במעל 500 ש"ח יותר מדי!
זיכו אותי על ההתקנה ועל ממיר אבל על הממיר השלישי עדיין לא במחיר המסוכם.
רק הזמן והעצבים איתם בטלפון לא היו שווים את המעבר מהוט (שגם הם לא הרבה יותר טובים).
גם ככה אחרי שעברתי הוסיפו את ערוץ הספורט HD שלי אין אותו.
שווה לחכות כמה שיותר... גם אז שהכל יהיה רשום...
תשים לב טוב טוב. הם עובדים בשיטת מצליח...
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
גם לי הבטיחו הוספת YESHD ללא תוספת תשלום , אך בהתחייבות ל 3 שנים.
נמתין לחשבונית ,
נ.ב ביקשתי וקיבלתי את ההסכם בכתב , הנקודה היא הכל צטוב ויפה עד אשר ארצה להתנתק ( אם יהיה רלוונטי )
אז המחיר יהיה גבוהההההההההההה
נמתין לחשבונית ,
נ.ב ביקשתי וקיבלתי את ההסכם בכתב , הנקודה היא הכל צטוב ויפה עד אשר ארצה להתנתק ( אם יהיה רלוונטי )
אז המחיר יהיה גבוהההההההההההה
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
חזרו אלי מ YES והזמנתי את ממיר ה HD ללא עלות למעט ההתקנה 140 שקל.
האם כדאי לי להשאיר את ה ADB 3100 לשידורי SD?
האם הטכנאי צריך לדעת מראש שמדובר בהשארת הממיר הישן או שהוא בא כבר מוכן עם כל מה שצריך?
תודה
האם הטכנאי צריך לדעת מראש שמדובר בהשארת הממיר הישן או שהוא בא כבר מוכן עם כל מה שצריך?
תודה
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
ראה הודעתי מס' 19 :המלך כתב:חזרו אלי מ YES והזמנתי את ממיר ה HD ללא עלות למעט ההתקנה 140 שקל.
תודה...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 876#894876