משהו על מסכי LCD ו CRT
אני מעוניין לקנות טלויזיה LCD.
מספר שנים אני עוקב אחר מסכי הפלזמה וLCD. לצערי, לא התרשמתי עד היום מאיכות התמונה שלהם בערוצי הכבלים.
לקרוב משפחה שלי יש LCD 42 אינטש והוא צופה כל הזמן בערוצי הספורט.
פני השחקנים בריחוק מטושטשים, וכן הקהל.
לא מצליח להבין איך אתם מוציאים אלפי שקלים להחליף טלויזיה שמראה תמונה טובה יותר באחרת שלא מראה תמונה טובה. הרי רוב הזמן רוב הציבור צופה בערוצי הכבלים.
לא מצאתי עדיין טלויזיה LCD שתניח את דעתי.
מספר שנים אני עוקב אחר מסכי הפלזמה וLCD. לצערי, לא התרשמתי עד היום מאיכות התמונה שלהם בערוצי הכבלים.
לקרוב משפחה שלי יש LCD 42 אינטש והוא צופה כל הזמן בערוצי הספורט.
פני השחקנים בריחוק מטושטשים, וכן הקהל.
לא מצליח להבין איך אתם מוציאים אלפי שקלים להחליף טלויזיה שמראה תמונה טובה יותר באחרת שלא מראה תמונה טובה. הרי רוב הזמן רוב הציבור צופה בערוצי הכבלים.
לא מצאתי עדיין טלויזיה LCD שתניח את דעתי.
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
המצב שאתה מתאר מביא למסקנה אחת פשוטה וברורה - השאר עם מסך ה CRT שיש לך בסלון ותוכל להיות מבסוט פעמיים: פעם ראשונה מאיכות התמונה ופעם שניה מכך שלא בזבזת כסף על מכשיר שלדעתך אינו טוב.
אם אתה רואה רק שידורי SD וגודל המסך שלך מספק אותך, באמת שאין כל סיבה לשדרג.
אם אתה רואה רק שידורי SD וגודל המסך שלך מספק אותך, באמת שאין כל סיבה לשדרג.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
כשערוצי הטלוויזיה הפרימיטיביים טכנולוגית שלנו ישקיעו קצת בשידרוג וחידוש ציוד ההפקה והשידור שלהם,שכרגע במרביתם
הוא מימי הביניים,עקב קמצנותם של בעלי המניות שלהם שאיכות התמונה של הערוצים שלהם לא ממש עומדת בראש סדר
העדיפויות שלהם,אלא רק הפקת תוכניות ריאליטי זולות ועלובות או שידורי ספורט של תכנים מזעזעים ברמתם(עיין ערך
כדורגל ישראלי).תוסיף לכך דחיסה מוגזמת של השידור מצידם של הוט ויס וקיבלת תמונה שלפעמים מזכירה
בתכנים מסויימים סרטונים מיו טיוב.אפילו על LCD איכותית..והבעיה מחריפה ככל שעולים בגודל המסך וצופים במסך שהוא
FULL HD שמבליט את "הפאקים" שבתמונה.
הוא מימי הביניים,עקב קמצנותם של בעלי המניות שלהם שאיכות התמונה של הערוצים שלהם לא ממש עומדת בראש סדר
העדיפויות שלהם,אלא רק הפקת תוכניות ריאליטי זולות ועלובות או שידורי ספורט של תכנים מזעזעים ברמתם(עיין ערך
כדורגל ישראלי).תוסיף לכך דחיסה מוגזמת של השידור מצידם של הוט ויס וקיבלת תמונה שלפעמים מזכירה
בתכנים מסויימים סרטונים מיו טיוב.אפילו על LCD איכותית..והבעיה מחריפה ככל שעולים בגודל המסך וצופים במסך שהוא
FULL HD שמבליט את "הפאקים" שבתמונה.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני מבטיח לך שאילו היית לוקח את המסך ה CRT שלך ומגדיל אותו ל 42 אינטש היית מפסיק לחייך.plazma כתב:לא ציינתי שיש לי טושיבה "29 100Hz
קיבלתי אותה מאותו קרוב משפחה שרכש את ה "LG 42 חח...