שלום רב,
כמו הרבה אחרים שראיתי בפורום הזה אני גם עובר בעיות בהגדרה של שלט ההרמוני לאחר התקנת ממיר יס מקס HD.
ראיתי בשרשורים שהפתרון הכי טוב לבעיה היא להגדיר בממיר את השלט כ-NEC ואז להגדיר את ההרמוני לעבוד מול היס מקס הרגיל. עשיתי זאת עם הממיר UEC DVR-830, ובאמת זמן התגובה והדיוק חזרו להיות נורמליים, אבל חסרים מספר כפתורים (הצבעוניים וכפתור המידע, כך שלדוגמא במדריך ערוצים לא ניתן לדפדף בין ימים שונים).
כולם סובלים מהבעיה הזאת או שישנו דגם מדויק יותר של ממיר היס מקס שכולל את כל הכפתורים הרלוונטיים?
דגם יס מקס
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
באיזה בעיה נתקלת בדיוק ומדוע אתה לא מצליח ללמד אותו את הכפתורים החסרים?
אני לא בצעתי שום שינוי בהגדרת השלט בממיר. לימדתי את שלט ה Harmony את כל הפקודיות באופן רגיל לחלוטין ושיחקתי קצת בפרמטרים של המתנה לפקודות וחזרות עד שקיבלתי את זמני התגובה המתאימים כמעט במדויק לאלו של השלט המקורי.
אני לא בצעתי שום שינוי בהגדרת השלט בממיר. לימדתי את שלט ה Harmony את כל הפקודיות באופן רגיל לחלוטין ושיחקתי קצת בפרמטרים של המתנה לפקודות וחזרות עד שקיבלתי את זמני התגובה המתאימים כמעט במדויק לאלו של השלט המקורי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
כשלימדתי את הפקודות של שלט היס מקס HD היו המון החטאות, ניסיתי ללמד אותו עוד פעם ופעם ועדיין היו לי המון כפתורים כפולים או איטיים מאוד.
כשהעברתי את הממיר ל-NEC ואת ההרמוני ל-UEC DVR-830 אז זמני התגובה השתפרו פלאים והרבה יותר כיף ונוח לעבוד עם השלט, אבל חסרות כמה פקודות.
בתצורת NEC השלט של יס מקס HD כבר לא שולט בממיר כך שאני לא יכול ללמד את ההרמוני בעזרתו, ואין לי שלט יס מקס רגיל בשביל ללמד את הפקודות האלו. אם לא תהיה ברירה אני אעשה מאמצים לאתר אחד כזה אבל במידה ויש דגם מדויק יותר שלו במערכת של לוג'יטק אשר כולל את כל הפקודות זה יהיה פתרון נוח יותר עבורי.
כשהעברתי את הממיר ל-NEC ואת ההרמוני ל-UEC DVR-830 אז זמני התגובה השתפרו פלאים והרבה יותר כיף ונוח לעבוד עם השלט, אבל חסרות כמה פקודות.
בתצורת NEC השלט של יס מקס HD כבר לא שולט בממיר כך שאני לא יכול ללמד את ההרמוני בעזרתו, ואין לי שלט יס מקס רגיל בשביל ללמד את הפקודות האלו. אם לא תהיה ברירה אני אעשה מאמצים לאתר אחד כזה אבל במידה ויש דגם מדויק יותר שלו במערכת של לוג'יטק אשר כולל את כל הפקודות זה יהיה פתרון נוח יותר עבורי.