הקץ לבעיות השמעת הפורמטים החדשים ב- HTPC?
-
gombi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
רבותי,
מישהו שם לב ש ASUS הוציאה גירסת Slim לכרטיס Xonar HDAV1.3?
http://usa.asus.com/products.aspx?l1=25 ... odelmenu=1
זו גירסה מוקטנת (וזולה) לכרטיס המפורסם, המתאימה לסביבה שקטה ומאתגרת של HTPC. גירסת Low Profile,
ללא קרור אקטיבי של הכרטיס, במחיר של החל מ-$130 ברשת. משום מה עדיין לא רואה את הכרטיס למכירה בארץ.
What say you?
מישהו שם לב ש ASUS הוציאה גירסת Slim לכרטיס Xonar HDAV1.3?
http://usa.asus.com/products.aspx?l1=25 ... odelmenu=1
זו גירסה מוקטנת (וזולה) לכרטיס המפורסם, המתאימה לסביבה שקטה ומאתגרת של HTPC. גירסת Low Profile,
ללא קרור אקטיבי של הכרטיס, במחיר של החל מ-$130 ברשת. משום מה עדיין לא רואה את הכרטיס למכירה בארץ.
What say you?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
מצויין!!
להערכתי יעלה בארץ 650-700 ש"ח כולל מע"מ. עדיין כרטיס יקר אבל מגמת הירידה במחיר מעודדת. יש לשים לב שהכרטיס מיועד רק לרסיברים התומכים בפורמטים החדשים והוא לא כולל יציאות אנלוגיות לסראונד, בדומה לאחיו הגדול לא בגירסת הדלוקס.
להערכתי יעלה בארץ 650-700 ש"ח כולל מע"מ. עדיין כרטיס יקר אבל מגמת הירידה במחיר מעודדת. יש לשים לב שהכרטיס מיועד רק לרסיברים התומכים בפורמטים החדשים והוא לא כולל יציאות אנלוגיות לסראונד, בדומה לאחיו הגדול לא בגירסת הדלוקס.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
עושה רושם של משהו יפה מאוד
כמה שאלות
מהם הבעיות עם כרטיס ה Xonar HDAV1.3 ?
האם הוא יודע לעשות Bitsream מלא ?
האם הוא כבר תומך בשידורי וידאו שונים ? (כגון 24p)
האם הוא יודע לעבוד רק עם נגן ה ArcSoft TotalMedia Theatre לניגוד הפורמטים החדשים ?
האם הוא יודע לעשות את זה ב XP ?
איך הנגן של ArcSoft ?
כמה שאלות
האם הוא יודע לעבוד רק עם נגן ה ArcSoft TotalMedia Theatre לניגוד הפורמטים החדשים ?
איך הנגן של ArcSoft ?
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
לפחות לשאלה 3, ציטוט מהאתר:osherov כתב:עושה רושם של משהו יפה מאוד![]()
כמה שאלות
איך הנגן של ArcSoft ?...
Supports cinematic 24p frame rate
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
זה כרטיס קול או משולב מסך\קול?
- osherov
-
- גורו Android

זה כרטיס קול,
שיש לו כניסת ויציאת HDMI, כלומר אתה צריך לחבר כבל HDMI בין כרטיס המסך שלך לכניסת ה HDMI ב Xonar ולחבר כבל HDMI בין יציאת ה Xonar ךמסך או לרסיבר שלך
שיש לו כניסת ויציאת HDMI, כלומר אתה צריך לחבר כבל HDMI בין כרטיס המסך שלך לכניסת ה HDMI ב Xonar ולחבר כבל HDMI בין יציאת ה Xonar ךמסך או לרסיבר שלך
-
gombi
-
- חבר פעיל מאוד

אנסה לענות על כמה שאלות, למרות שאין לי עדיין את הכרטיס (pixies, נדמה לי שכתבת שיש לך כבר את הכרטיס הגדול, לא?):
1. היו הרבה בעיות עם הכרטיס (המלא) בתחילת דרכו. יש שרשור מפלצתי עליו בפורום AVS של איזה 200+ עמודים שלפי הלך הרוח לקראת סופו נראה שרוב הבעיות הקשות (סביב תמיכה בהעברת bitstream) נפתרו. אתה מוזמן לעיין בו.
2. כן.
3. הוא מצומד כ-Bundle עם ה-TMT3 של Arcsoft, ואני מניח שהסיבה העיקרית היא שזה הנגן היחידי בשוק כיום שמאפשר לנגן BR ולא לחבל ב-bitstream של פורמטי ה-lossless. לגבי ניגון של mkv וכדומה - לא יודע. אני מניח שהוא יתתפקד כמו כרטיס קול רגיל במקרה הזה (יש לו יציאת SPDIF היברידית אופטית/קואקסיאלית). הנושא טעון בדיקה, בכל אופן, במיוחד הצימוד שלו עם MPC ו ffdshaw.
4. לא ראיתי שיש בעיה עם XP.
5. מהתרשמות די שיטחית מ-TMT3, זה נגן די בסיסי מבחינת אפשרויות וקינפוגים. די קופסה שחורה. אבל לפחות לגבי נגון BR, הבנתי שהפשטות היא גם היתרון שלו (לא מפריע יותר מיד..
.
geblig,
זהו כרטיס קול בעיקרו, אבל עקב זה שהוא מרכיב מחדש את הStream של האודיו והווידאו על גבי יציאת ה-HDMI, אזי יש לו גם נגיעה בתחום הווידאו והסינכרון בינהם.
אשמח לשמוע אם למישהו יש נסיון מעשי עם הכרטיס.
1. היו הרבה בעיות עם הכרטיס (המלא) בתחילת דרכו. יש שרשור מפלצתי עליו בפורום AVS של איזה 200+ עמודים שלפי הלך הרוח לקראת סופו נראה שרוב הבעיות הקשות (סביב תמיכה בהעברת bitstream) נפתרו. אתה מוזמן לעיין בו.
2. כן.
3. הוא מצומד כ-Bundle עם ה-TMT3 של Arcsoft, ואני מניח שהסיבה העיקרית היא שזה הנגן היחידי בשוק כיום שמאפשר לנגן BR ולא לחבל ב-bitstream של פורמטי ה-lossless. לגבי ניגון של mkv וכדומה - לא יודע. אני מניח שהוא יתתפקד כמו כרטיס קול רגיל במקרה הזה (יש לו יציאת SPDIF היברידית אופטית/קואקסיאלית). הנושא טעון בדיקה, בכל אופן, במיוחד הצימוד שלו עם MPC ו ffdshaw.
5. מהתרשמות די שיטחית מ-TMT3, זה נגן די בסיסי מבחינת אפשרויות וקינפוגים. די קופסה שחורה. אבל לפחות לגבי נגון BR, הבנתי שהפשטות היא גם היתרון שלו (לא מפריע יותר מיד..
geblig,
זהו כרטיס קול בעיקרו, אבל עקב זה שהוא מרכיב מחדש את הStream של האודיו והווידאו על גבי יציאת ה-HDMI, אזי יש לו גם נגיעה בתחום הווידאו והסינכרון בינהם.
אשמח לשמוע אם למישהו יש נסיון מעשי עם הכרטיס.
- osherov
-
- גורו Android

אז אם ככה, תנו לי יתרון אחד למה כדאי לרכוש נגן וכרטיס קול זה במחיר שאני יכול לרכוש נגן Blue-ray שלבטח ידע לנגן את סרטי ה BR בצורה טובה לא פחות מה HTPC ?!gombi כתב:אנסה לענות על כמה שאלות, למרות שאין לי עדיין את הכרטיס (pixies, נדמה לי שכתבת שיש לך כבר את הכרטיס הגדול, לא?):
2. כן.
5. מהתרשמות די שיטחית מ-TMT3, זה נגן די בסיסי מבחינת אפשרויות וקינפוגים. די קופסה שחורה. אבל לפחות לגבי נגון BR, הבנתי שהפשטות היא גם היתרון שלו (לא מפריע יותר מיד...
geblig,
אשמח לשמוע אם למישהו יש נסיון מעשי עם הכרטיס....
כלומר זה נשמע לי שעדיף שיהיה לי HTPC כמדייה סנטר מלא למעט ניגון BR שם אני אשתמש בנגן Blue-ray יעודי
אגב, את השרשור ב AVS אני מכיר עוד שהוא היה קצר יותר
עכשיו הוא נהיה מפלצתי מידי לעבור על כולו
-
gombi
-
- חבר פעיל מאוד

[quote="osherov]
אז אם ככה, תנו לי יתרון אחד למה כדאי לרכוש נגן וכרטיס קול זה במחיר שאני יכול לרכוש נגן Blue-ray שלבטח ידע לנגן את סרטי ה BR בצורה טובה לא פחות מה HTPC ?!
כלומר זה נשמע לי שעדיף שיהיה לי HTPC כמדייה סנטר מלא למעט ניגון BR שם אני אשתמש בנגן Blue-ray יעודי
עכשיו הוא נהיה מפלצתי מידי לעבור על כולו[/quote]
סיבות:
1. ריפים של בלו-רי המכילים את פורמטי האודיו החדשים
2. קבצי Re-encode של בלו-רי (mkv בד"כ) שיש בהם את פורמטי האודיו החדשים.
לפחות לגבי 2, צריך לבדוק את היכולות של הכרטיס בעבודה עם נגני open source.
אז אם ככה, תנו לי יתרון אחד למה כדאי לרכוש נגן וכרטיס קול זה במחיר שאני יכול לרכוש נגן Blue-ray שלבטח ידע לנגן את סרטי ה BR בצורה טובה לא פחות מה HTPC ?!
עכשיו הוא נהיה מפלצתי מידי לעבור על כולו[/quote]
סיבות:
1. ריפים של בלו-רי המכילים את פורמטי האודיו החדשים
2. קבצי Re-encode של בלו-רי (mkv בד"כ) שיש בהם את פורמטי האודיו החדשים.
לפחות לגבי 2, צריך לבדוק את היכולות של הכרטיס בעבודה עם נגני open source.