האם אוכל להנות מסאונד בקידוד dts ברמקולים all in one?
-
michaeltalmi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 33
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם
רציתי לדעת בהמשך לכותרת,האם בזכות כרטיס קול שמסוגל לפענח את קידוד ה DTS אוכל ,בהנחה
ואני מחבר מערכת רמקולים כנ"ל,לדוגמא Logitech X540,להנות מסאונד DTS בסראונד,או שזוהי פונקציה
שחייבת להיות ברמקולים עצמם?
תודה לעוזרים!
רציתי לדעת בהמשך לכותרת,האם בזכות כרטיס קול שמסוגל לפענח את קידוד ה DTS אוכל ,בהנחה
ואני מחבר מערכת רמקולים כנ"ל,לדוגמא Logitech X540,להנות מסאונד DTS בסראונד,או שזוהי פונקציה
שחייבת להיות ברמקולים עצמם?
תודה לעוזרים!
חברים,
עשו טובה - תשתמשו בכפתור "בדיקת כתיב" לפני שאתם לוחצים על הכפתור "שליחה".
זה יחסוך מכם מבוכה מיותרת, הקוראים יוכלו להבין אתכם ולעזור לכם ובדרך תלמדו לכתוב בעברית בפחות שגיאות כתיב.
במילים אחרות - הרווח של כולם.
תודה
ארז
זה יחסוך מכם מבוכה מיותרת, הקוראים יוכלו להבין אתכם ולעזור לכם ובדרך תלמדו לכתוב בעברית בפחות שגיאות כתיב.
תודה
ארז
צודקארז_וחני כתב:חברים,
תודה
ארז...
-
michaeltalmi
-
- חבר שרק התחיל

שלום חברים,
למרות שגיאות הכתיב
אני מודה על העזרה.
אבל לא קיבלתי תשובה חד משמעית.
בהתחשב בכך שרמקולים שציינתי מעלה,הם אלה שאני מתכנן לרכוש,האם אוכל להנות מסאונד בקידוד DTS ו דולבי דיגיטל?
למרות שגיאות הכתיב
אבל לא קיבלתי תשובה חד משמעית.
בהתחשב בכך שרמקולים שציינתי מעלה,הם אלה שאני מתכנן לרכוש,האם אוכל להנות מסאונד בקידוד DTS ו דולבי דיגיטל?
לדעתי, יש רק אופציות האלו:
- לשלוח לפענח חיצוני דרך SPDIF
- לפענח במחשב וליוצאי דרך 6 כבלים אנלוגיים
אם לX540 אין SPDIF ומפענח DTS (כמעט בטח) ואין אפשרות להתחבר למחשב עם 6 (או 3) כבלים, אז אין דרך לקבל צליל נורמלי.
לא ניראה לי הגיוני שבמערכת כזו לא יהי דרך להתחבר אנלוגי כמו שצריך, אבל עדיין כדאי לוודא.
- לשלוח לפענח חיצוני דרך SPDIF
- לפענח במחשב וליוצאי דרך 6 כבלים אנלוגיים
אם לX540 אין SPDIF ומפענח DTS (כמעט בטח) ואין אפשרות להתחבר למחשב עם 6 (או 3) כבלים, אז אין דרך לקבל צליל נורמלי.
לא ניראה לי הגיוני שבמערכת כזו לא יהי דרך להתחבר אנלוגי כמו שצריך, אבל עדיין כדאי לוודא.
-
michaeltalmi
-
- חבר שרק התחיל

אחי תודה רבה על היחס ועל העזרה.
תבורך באשר אתה
תבורך באשר אתה