חיבור DVD דרך YesMAX HD
שלום לכולם,
כשהיה לי YesMAX רגיל (בלי ה-HD בסוף) לא היו לי בעיות לראות את ה-DVD שהיה מחובר דרך הממיר בחיבור SCART.
אבל היום עם הממיר החדש, למרות שהוא מחובר בדיוק באותה צורה כמו הממיר הקודם (רק ב-HDMI) - זה לא עובד!
לפי מה שאני זוכר, הייתי פשוט מדליק את ה-DVD והערוץ היה מתחלף. או שהייתי מכבה את הממיר ובמקום השידורים
של ה-YES הייתי רואה את ה-DVD... אני לא בטוח.
יש מצב שאני מפספס משהו?
תודה מראש.
כשהיה לי YesMAX רגיל (בלי ה-HD בסוף) לא היו לי בעיות לראות את ה-DVD שהיה מחובר דרך הממיר בחיבור SCART.
אבל היום עם הממיר החדש, למרות שהוא מחובר בדיוק באותה צורה כמו הממיר הקודם (רק ב-HDMI) - זה לא עובד!
לפי מה שאני זוכר, הייתי פשוט מדליק את ה-DVD והערוץ היה מתחלף. או שהייתי מכבה את הממיר ובמקום השידורים
יש מצב שאני מפספס משהו?
תודה מראש.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
musiqmusiq כתב:שלום לכולם,
יש מצב שאני מפספס משהו?
תודה מראש....
שלום לך .
תבדוק את יציאת הסקרט בממיר ותראה איך היא מכויילת . באיזה מצב . תכייל אותה למצב RGB .
לאחר הכייול תנתק את הממיר למשך שתי דקות ותחבר שוב . ותראה אם המצב הסתדר לך .
ה-DVD מחובר בכבל SCART מעצמו לחיבור SCART בממיר שכתוב עליו VCR. בממיר החיבור הזה כפי הנראה נקרא כניסת VCR תחת "הגדרות SCART". הכניסה הזאת הייתה מכויילת ל-composite. ניסיתי לשנות ל-RGB ולעשות ריסט לממיר, אבל זה לא עזר.
ניסיתי גם לשחק עם הכבל ולחבר אותו לחיבור SCART השני בממיר שכתוב עליו TV. מן הסתם שזה לא עזר.
בשביל מה החיבור הזה בכלל?
בכל מקרה, אני עדיין תקוע.
הכניסות של ה-SCART בממיר נראות לי חסרות תועלת...
[/b]
ניסיתי גם לשחק עם הכבל ולחבר אותו לחיבור SCART השני בממיר שכתוב עליו TV. מן הסתם שזה לא עזר.
הכניסות של ה-SCART בממיר נראות לי חסרות תועלת...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

musiqmusiq כתב:ה-DVD מחובר בכבל SCART מעצמו לחיבור SCART בממיר שכתוב עליו VCR. בממיר החיבור הזה כפי הנראה נקרא כניסת VCR תחת "הגדרות SCART". הכניסה הזאת הייתה מכויילת ל-composite. ניסיתי לשנות ל-RGB ולעשות ריסט לממיר, אבל זה לא עזר.
הכניסות של ה-SCART בממיר נראות לי חסרות תועלת...[/b]
...
שלום לך .
תחבר את כבל הסקרט ליציאת ה TV SCART . ותכייל אותה למצב RGB .
לאחר הכיול תנתק את החשמל מהממיר למשך 2 דקות ואז תחבר ותבדוק .
אני מאמין שזה יסתדר לך .
9000es כתב:musiqmusiq כתב:ה-DVD מחובר בכבל SCART מעצמו לחיבור SCART בממיר שכתוב עליו VCR. בממיר החיבור הזה כפי הנראה נקרא כניסת VCR תחת "הגדרות SCART". הכניסה הזאת הייתה מכויילת ל-composite. ניסיתי לשנות ל-RGB ולעשות ריסט לממיר, אבל זה לא עזר.
...
שלום לך .
אני מאמין שזה יסתדר לך ....
לא. גם זה לא עזר. אני כבר מיואש...
אני צריך לעשות משהו כדי לראות DVD או שהערוץ אמור להשתנות לבד?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

חיבור דיוידי
musiq .musiq כתב:9000es כתב:musiqmusiq כתב:ה-DVD מחובר בכבל SCART מעצמו לחיבור SCART בממיר שכתוב עליו VCR. בממיר החיבור הזה כפי הנראה נקרא כניסת VCR תחת "הגדרות SCART". הכניסה הזאת הייתה מכויילת ל-composite. ניסיתי לשנות ל-RGB ולעשות ריסט לממיר, אבל זה לא עזר.
...
שלום לך .
אני מאמין שזה יסתדר לך ....
לא. גם זה לא עזר. אני כבר מיואש...
אני צריך לעשות משהו כדי לראות DVD או שהערוץ אמור להשתנות לבד?...
אתה לא יכול לחבר ישירות את הדיוידי למסך .
בממיר של היס מקס hd אין סיכוי לבצע ביי פאס .
אני מבין שיש לך חוסר כניסות במסך .
אני ממתין לתשובה .
- 9000es
- חבר במועדון 10K

יציאת סקרט
musiqmusiq כתב:אני יכול לחבר את ה-DVD ישירות למסך אבל אני מנסה להמנע מחיבור נוסף לטלויזיה, במיוחד מחיבור SCART עבה כמו זה.
מה זאת אומרת? בשביל מה יש לממיר כניסות SCART?בממיר של היס מקס hd אין סיכוי לבצע ביי פאס .......
לממיר איו כניסת סקרט יש לו יציאת סקרט . ברגע שהוא כבוי הוא נותן לך מעבר חופשי .
זהו מצב אשר מיועד למי שבמסך שלו אין מספיק כניסות .
קבל המלצה אין כמו חיבור ישיר למסך . אם יש לדיוידי שלך יציאת סקרט כייל אותה ל RGB .
וחבר אותה לסקרט במסך אשר תומך RGB .
כך תקבל את התוצאה הטובה ביותר .
בהצלחה .
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תכלס להגיד לך - כן! ואני חושב שזה די מעשי... זה מה שהוא עושה לכל ערוץ שהוא לא hd, לא?מה אתה מצפה שהממיר יעשה? UPSCALE לכניסה הזו?...
בקיצור, נראה לי אני אשמע בעצתכם ואחבר אותו ישירות למסך.
*עוד חיסרון קטנטן לרשימה הארוכה...
תודה על העזרה