Banlieue 13 - Ultimatum
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
לאחר ההצלחה של Banlieue 13 משנת 2004, היה ברור כי המשך לסרט חייב לקחת מקום.
אז סרט כזה באמת יצא לאור לפני חודשים מספר ובקרוב הוא מגיע אלינו בפורמט Blu-ray. בסרט משתתפים אותם כוכבים ראשיים כמו בסרט הראשון, דייויד בל ורפאלי קיריל. לאחר הצפייה בטריילר (סרט צרפתי), לא ממש הבנתי מה ה Plot, אך הסרט נראה טוב מאוד, הרבה טסטוסטרון, פארקור, קצב מהיר והמון פעולה.
אז סרט כזה באמת יצא לאור לפני חודשים מספר ובקרוב הוא מגיע אלינו בפורמט Blu-ray. בסרט משתתפים אותם כוכבים ראשיים כמו בסרט הראשון, דייויד בל ורפאלי קיריל. לאחר הצפייה בטריילר (סרט צרפתי), לא ממש הבנתי מה ה Plot, אך הסרט נראה טוב מאוד, הרבה טסטוסטרון, פארקור, קצב מהיר והמון פעולה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
אתה רציני ??dizingof כתב:אף פעם לא מסתדר לי אקשן וצרפתית..
מספיק לשמוע 2 צרפתים רבים .. גם בשיא הויכוח ממש לפני שעוברים למכות עדיין זה נשמע כמו
"נו מה אתה אומר על הבגט? טרי לא?"...
לאמריקאים יש לא מעט מה ללמוד מהפקות אקשן צרפתיים
במילה אחת לוק בסון, ובכמה מילים: ניקיטה,ליאון,סדרת המשלח,חטופה ועוד ..
כולם הפקות אקשן צרפתיים.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
אמרתי צרפתית (השפה) לא צרפתייםavioren כתב:אתה רציני ??dizingof כתב:אף פעם לא מסתדר לי אקשן וצרפתית..
מספיק לשמוע 2 צרפתים רבים .. גם בשיא הויכוח ממש לפני שעוברים למכות עדיין זה נשמע כמו
"נו מה אתה אומר על הבגט? טרי לא?"...
לאמריקאים יש לא מעט מה ללמוד מהפקות אקשן צרפתיים
במילה אחת לוק בסון, ובכמה מילים: ניקיטה,ליאון,סדרת המשלח,חטופה ועוד ..
כולם הפקות אקשן צרפתיים....
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
וגם השפיע על הפרסומת של קוקה קולה משנה שעברה, עם נערים שקופצים בין גגות ובסוף מגיעים למשאית.
בכלל הסרט עושה שימוש בספורט שאיני זוכר את שמו ושפותח ע"י חבורות רחוב של מהגרים צרפתיים (הגעה מנקודה אחת לנקודה הרחוקה ביותר מבלי לדרך על הקרקע).
הבחור אחריו רודף דניאל קרייג בקזינו רואייל הוא אחד מאבות הספורט הזה.
אכן יש לא מעט סרטים שמשתמשים בשיטת המרדפים הרגליים האלו.
בארץ דרך אגב, יש לא מעט חבורות רחוב של יוצאי בריה"מ בעיקר(אמרנו מהגרים ?) שעוסקים בספורט/תחביב הזה הדורש יכולות אתלטיות מאוד גבוהות.
בכלל הסרט עושה שימוש בספורט שאיני זוכר את שמו ושפותח ע"י חבורות רחוב של מהגרים צרפתיים (הגעה מנקודה אחת לנקודה הרחוקה ביותר מבלי לדרך על הקרקע).
בארץ דרך אגב, יש לא מעט חבורות רחוב של יוצאי בריה"מ בעיקר(אמרנו מהגרים ?) שעוסקים בספורט/תחביב הזה הדורש יכולות אתלטיות מאוד גבוהות.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73363
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
כבר זמין ב HD. ראיתי את הראשון, נהניתי, בהחלט מתכוון לראות את השני.
אני מסכים עם dizingof, גם בעיניי צרפתית זו שפה מלוקקת שלא הולכת יד ביד עם אלימות/אקשן, גם אני כל פעם שאני שומע משפט בצרפתית עולה לי לראש דימויים של באגטים, יין, ודון ז'ואנים דלא שמטע. לדעתי הסרט הראשון היה הרבה יותר מהנה אם הכל היה נשאר זהה ורק השפה הייתה עוברת לאנגלית. תחשוב על המילה "?לעזאזל" בצרפתית ותבינו למי אני מתכוון
אני מסכים עם dizingof, גם בעיניי צרפתית זו שפה מלוקקת שלא הולכת יד ביד עם אלימות/אקשן, גם אני כל פעם שאני שומע משפט בצרפתית עולה לי לראש דימויים של באגטים, יין, ודון ז'ואנים דלא שמטע. לדעתי הסרט הראשון היה הרבה יותר מהנה אם הכל היה נשאר זהה ורק השפה הייתה עוברת לאנגלית. תחשוב על המילה "?לעזאזל" בצרפתית ותבינו למי אני מתכוון
מה זמין בHD ?Huber כתב:כבר זמין ב HD. ראיתי את הראשון, נהניתי, בהחלט מתכוון לראות את השני.
אני מסכים עם dizingof, גם בעיניי צרפתית זו שפה מלוקקת שלא הולכת יד ביד עם אלימות/אקשן, גם אני כל פעם שאני שומע משפט בצרפתית עולה לי לראש דימויים של באגטים, יין, ודון ז'ואנים דלא שמטע. לדעתי הסרט הראשון היה הרבה יותר מהנה אם הכל היה נשאר זהה ורק השפה הייתה עוברת לאנגלית. תחשוב על המילה "?לעזאזל" בצרפתית ותבינו למי אני מתכוון...
- Huber
- חבר במועדון HT

avioren כתב:שים לב לנושא השרשור.....
Banlieue 13 - Ultimatum...
באמת חשבתי איך לענות לשאלה הזו בלי להישמע ציני
אם תשתמש בתוכנה שלי תהיה מחובר לענייניםtruejoker כתב:תריגעו טעיתי , אבל את באנלויל אני לא מצאתי בHD אז כנראה שאני לא יודע מהיכן להשיג אותו , אני אמתין עד שיופיע סרט ההמשך בתקווה שאז המקורי יצוץ...
http://www.hometheater.co.il/vp842346
- danielobreja
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 465
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
אין זה הולך בצרפתית לעזאזל ? מרד ? משהו כזה לא ?
how you doin ?
- Huber
- חבר במועדון HT

בדיוק. המילה הזו במיבטא צרפתי מצחיקה אותי כל פעם מחדש (כמו המילה "פו'צימו" ברוית אם כבר). אי אפשר לקלל או לאיים בצרפתית ולהישמע רציני לדעתי 
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
David Belle, המככב ב B13, נחשב לאבי הפארקור (Parkour) - תחת השראת אביו שנכנס לעולם הכושר הגופני, האתלטיות וכו' בשירות בצבא הצרפתי.avioren כתב:וגם השפיע על הפרסומת של קוקה קולה משנה שעברה, עם נערים שקופצים בין גגות ובסוף מגיעים למשאית.
בארץ דרך אגב, יש לא מעט חבורות רחוב של יוצאי בריה"מ בעיקר(אמרנו מהגרים ?) שעוסקים בספורט/תחביב הזה הדורש יכולות אתלטיות מאוד גבוהות....
אגב, השם הצרפתי המקורי של פארקור הוא "אמנות התנועה"... אלמנט מגניב בפני עצמו
לזה בדיוק התכוונתי בהודעה שלי מתחילת השירשורHuber כתב:בדיוק. המילה הזו במיבטא צרפתי מצחיקה אותי כל פעם מחדש (כמו המילה "פו'צימו" ברוית אם כבר). אי אפשר לקלל או לאיים בצרפתית ולהישמע רציני לדעתי...
אבל מה , ראיתי 2 טריילרים באיכות גבוהה - וחייב לומר שהסרט נראה טוב למי שמחפש המון אקשן