פיוניר מחדדת את המסרים שלה לקראת הניתוק מהפלזמה ב-2010
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78945
- שם מלא: עפר לאור
- bitton71
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- שם מלא: דודי ביטון
שיהיה להם בהצלחה 
we learned more from a three minute record
than we ever learned in school
than we ever learned in school
- michael123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
bla bla bla
סיסמאות שיווקיות
סיסמאות שיווקיות
-
oferlaor
-
- מנהל

- Star-Blazer
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
oferlaor,
אני חייב לצצין שדווקא התגובה שלו דיי הולמת את מה שרשום שם.....

אני עם michael123 באותה דעה..... הם מחרטטים כל מיני סיסמאות שיווק (דיי דומה לטושיבה שהודיעו שלא יכנסו לתחום ה - BD ).
היה להם את המוצר הטוב ביותר בשוק נקודה!!!!
כמובן אני לא מתיימר ךהיות מנכ"ל פיוניר או לדעת יותר ממנו את הדרך שנכונה עבור פיוניר אבל אני כן לקוח של פיוניר שמאוד מאוד מאוד מרוצה מהמוצר שלהם... וקצת חבל לי שבעתיד אני אצטרך להתפשר.... כי היום אפילו לאף אחד אין מוצר ברמה שלהם.
אני חייב לצצין שדווקא התגובה שלו דיי הולמת את מה שרשום שם.....
אני עם michael123 באותה דעה..... הם מחרטטים כל מיני סיסמאות שיווק (דיי דומה לטושיבה שהודיעו שלא יכנסו לתחום ה - BD ).
היה להם את המוצר הטוב ביותר בשוק נקודה!!!!
כמובן אני לא מתיימר ךהיות מנכ"ל פיוניר או לדעת יותר ממנו את הדרך שנכונה עבור פיוניר אבל אני כן לקוח של פיוניר שמאוד מאוד מאוד מרוצה מהמוצר שלהם... וקצת חבל לי שבעתיד אני אצטרך להתפשר.... כי היום אפילו לאף אחד אין מוצר ברמה שלהם.
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
אני לא יודע אם פיונייר חידדו או לא חידדו את המסר שלהם כי מה שקלטתי מהם זה שהם בכלל יורדים משוק המסכים - לא רק פלזמה אלה בכלל ולכן אל תצפו לטלוויזית KURO LCD בעתיד הנראה לעין - ושהם יתרכזו בשת"פ מחוזק עם THX - מה שלהבנתי אומר שנראה את הלוגו שלהם על כל מוצר של פיונייר גם אם זה לא מביא ערך מוסף.
יכול להיות שפיספסתי משהו ושהמסר לא מספיק חד בשבילי אבל לי אישית יש תחושת אכזבה עמוקה מכך שפיונייר נוטשים את שוק המסכים.
יכול להיות שפיספסתי משהו ושהמסר לא מספיק חד בשבילי אבל לי אישית יש תחושת אכזבה עמוקה מכך שפיונייר נוטשים את שוק המסכים.
נערך לאחרונה על ידי Catskinner ב 18/08/2009 8:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
oferlaor
-
- מנהל

star-blazer,
מה לא ברור? יש לך את המכונית הכי טובה אבל היא שותה דלק ולך אין כסף לממן את הדלק. אתה יכול לפשוט רגל, למכור אותה (אם יש קונה) או להשאיר אותה בצד הדרך ולהתחיל לנסוע בתחבורה ציבורית.
מה רצית שיעשו - ישפטו רגל? יש משפחות שצריכות לשרוד את המשבר שם, זה חיי אנשים וזה צריך להרוויח - זו לא האגודה הפילנטרופית לקידום השחורים בפלזמות...
בכל מקרה, זה כבר הסוף, לפניהם גם NEC ו-FUJITSU כבר יצאו מהשוק של המסכים הדקים והיו כל אחד מוביל בתחום בזמנו.
השאלה היא האם הם מספידים את החברה או מתקדמים הלאה. מה שהם מצביעים זה על הדרך הלאה. אני לא חושב שזה בלה בלה או סיסמאות שיווק, הם עשו את המהלך הזה לא בכדי לסגור את הבאסטה אלא כדי שהחברה לא תתמוטט.
צריך לזכור שפיוניר היתה קיימת גם לפני שהיא ייצרה פלזמה וזה לא היה כ"כ מזמן שההבדל בין המסכים של פיוניר לתחרות לא היו כאלה דרמטים.
להזכירכם שפיוניר היתה קיימת גם לפני שהיו מסכי פלזמה...
הם מתמקדים בעסקים שהיו להם לפני הפלזמה - יש להם חברת רמקולים HIGH END (בשם TED), יש להם רסיברים, נגני בלו-ריי ועוד לא מעט ציוד בתחום.
נכון שספינת הדגל בשלבי השקיעה לטובת העבר (וחבל, כי אני אישית ממש אחסר אותם כשחקן בשוק הזה) אבל לא צריך להספיד את החברה.
מה לא ברור? יש לך את המכונית הכי טובה אבל היא שותה דלק ולך אין כסף לממן את הדלק. אתה יכול לפשוט רגל, למכור אותה (אם יש קונה) או להשאיר אותה בצד הדרך ולהתחיל לנסוע בתחבורה ציבורית.
מה רצית שיעשו - ישפטו רגל? יש משפחות שצריכות לשרוד את המשבר שם, זה חיי אנשים וזה צריך להרוויח - זו לא האגודה הפילנטרופית לקידום השחורים בפלזמות...
בכל מקרה, זה כבר הסוף, לפניהם גם NEC ו-FUJITSU כבר יצאו מהשוק של המסכים הדקים והיו כל אחד מוביל בתחום בזמנו.
השאלה היא האם הם מספידים את החברה או מתקדמים הלאה. מה שהם מצביעים זה על הדרך הלאה. אני לא חושב שזה בלה בלה או סיסמאות שיווק, הם עשו את המהלך הזה לא בכדי לסגור את הבאסטה אלא כדי שהחברה לא תתמוטט.
צריך לזכור שפיוניר היתה קיימת גם לפני שהיא ייצרה פלזמה וזה לא היה כ"כ מזמן שההבדל בין המסכים של פיוניר לתחרות לא היו כאלה דרמטים.
להזכירכם שפיוניר היתה קיימת גם לפני שהיו מסכי פלזמה...
הם מתמקדים בעסקים שהיו להם לפני הפלזמה - יש להם חברת רמקולים HIGH END (בשם TED), יש להם רסיברים, נגני בלו-ריי ועוד לא מעט ציוד בתחום.
נכון שספינת הדגל בשלבי השקיעה לטובת העבר (וחבל, כי אני אישית ממש אחסר אותם כשחקן בשוק הזה) אבל לא צריך להספיד את החברה.
-
oferlaor
-
- מנהל

catskinner,
ללא ANGEL הם לא יצליחו להשאיר את המפעלים פתוחים. זה פצע מדמם - אם לא יגדעו את הרגל הזו, היא תהרוג את כל החברה.
בשלב הזה לא מסתמן אף ANGEL ולדעתי לא היה מנוס מיציאה מהשוק הזה (הם מקבלים תזרים מזומנים מממשלת יפן, אבל זה כפוף לתוכנית הבראה והדבר שהכי מפסיד שם כסף זה בדיוק מחלקת הייצור של הפזלמה...).
כואב, חבל, אבל עדיף זה מאשר לסגור את כל החברה.
הסימנים כרגע מראים שה-V10 וה-Z10 יהיו תחליף הולם ל-KURO. נחיה ונראה.
ללא ANGEL הם לא יצליחו להשאיר את המפעלים פתוחים. זה פצע מדמם - אם לא יגדעו את הרגל הזו, היא תהרוג את כל החברה.
בשלב הזה לא מסתמן אף ANGEL ולדעתי לא היה מנוס מיציאה מהשוק הזה (הם מקבלים תזרים מזומנים מממשלת יפן, אבל זה כפוף לתוכנית הבראה והדבר שהכי מפסיד שם כסף זה בדיוק מחלקת הייצור של הפזלמה...).
כואב, חבל, אבל עדיף זה מאשר לסגור את כל החברה.
הסימנים כרגע מראים שה-V10 וה-Z10 יהיו תחליף הולם ל-KURO. נחיה ונראה.
- איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
יהיו חלפים למי שקונה היום פלזמה שלהם?
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
בוודאות שכן, אלא אם פיונייר החליקה על השכל והחליטה שייטב לה להתמודד עם ארגוני צרכנים ותביעות משפטיות בארה"ב וביתר המדינות שבהן יש חוקים להגנת הצרכן מאשר לדאוג למלאי חלפים לכל אורך החיים של המוצרים שהיא מכרה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Star-Blazer
-
- חבר ותיק

oferlaor
אני נאלץ להסכים איתך... אני מתאר לעצמי שלפני שמהלך כזה נעשה יש המון יועצים ארגוניים\כלכלנים וסקרים על מנת לגבות את זה.
מצד שני אמרתי אני כלקוח קצת מאוכזב....
נקווה שפנסוניק יעמדו בסטנדרט בפיוניר הציבו...
אני נאלץ להסכים איתך... אני מתאר לעצמי שלפני שמהלך כזה נעשה יש המון יועצים ארגוניים\כלכלנים וסקרים על מנת לגבות את זה.
מצד שני אמרתי אני כלקוח קצת מאוכזב....
נקווה שפנסוניק יעמדו בסטנדרט בפיוניר הציבו...
- jaksirak
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
אני לקוח מרוצה. יש לי KURO. אני לא רואה את עצמי קונה עוד פלזמה בשנים הקרובות (רק עכשיו סיימתי לשלם על הנוכחית, שנה ....)
ככה - שאני לא רואה את עצמי "נפגע" מהמהלך.
האם אני בכל זאת צריך להיות מודאג?
ככה - שאני לא רואה את עצמי "נפגע" מהמהלך.
האם אני בכל זאת צריך להיות מודאג?
בברכה קובי כהן
- Star-Blazer
-
- חבר ותיק

jaksirak
עזוב זה לא רק העניין הזה של מתי לקנות טלויזיה...
כשקורו יצאה היא הייתה מוצר מדהים שהעמידה רף וסטנדרד שלא היו קיימים.
כשזה כבר לא בסוק... הבינוניות תשתלט על שוק הפלזמה (אני מקווה מאוד שאני טועה)כי לפנסוניק\סמסונג לא תהיהי תחרות של ביצועים....
עזוב זה לא רק העניין הזה של מתי לקנות טלויזיה...
כשקורו יצאה היא הייתה מוצר מדהים שהעמידה רף וסטנדרד שלא היו קיימים.
כשזה כבר לא בסוק... הבינוניות תשתלט על שוק הפלזמה (אני מקווה מאוד שאני טועה)כי לפנסוניק\סמסונג לא תהיהי תחרות של ביצועים....
-
oferlaor
-
- מנהל

בתור אחד שרכש את ה-KRP500 אחרי שהודיעו כבר מזמן על כך שהם יפסיקו לייצר, אני אישית לא מודאג.
- michael123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
את מי אני מעליב?oferlaor כתב:Michael123,
זו נראית לך תגובה ראויה באתר?...
(האם עברתי על איזה חוק?)
מלל מלא ססמאות, שום דבר חדש.
סוג של P.R. שכזה להגיד ש-"אנחנו כאן"
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
שלום לכולם .
לדעתי פרישת פיוניר משוק מסכי הפלזמה .
משאיר את השוק של מסכי הפלזמה בדרג נמוך יותר וזה רק יוכל לגרום לחברות אחרות להמשיך בדרכם .
אני מקווה שזה לא יהיה התחלת הסוף של מסכי הפלזמה בכל המותגים המובילים .
פיוניר היה וכנראה ישאר מסך הפלזמה הטוב ביותר בכול הזמנים .
לדעתי פרישת פיוניר משוק מסכי הפלזמה .
משאיר את השוק של מסכי הפלזמה בדרג נמוך יותר וזה רק יוכל לגרום לחברות אחרות להמשיך בדרכם .
אני מקווה שזה לא יהיה התחלת הסוף של מסכי הפלזמה בכל המותגים המובילים .
פיוניר היה וכנראה ישאר מסך הפלזמה הטוב ביותר בכול הזמנים .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- ארז_וחני
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4949
oferlaor כתב:star-blazer,
יש משפחות שצריכות לשרוד את המשבר שם, זה חיי אנשים וזה צריך להרוויח - זו לא האגודה הפילנטרופית לקידום השחורים בפלזמות...
....
גדול.
-
oferlaor
-
- מנהל

אביעד כהן מארדן תרגם לנו את הכתבה לעברית, אז בבקשה:
פיוניר משרטטת את האסטרטגיה שלה עבור עידן הפוסט פלזמה
פיוניר תדגיש את שורשי האודיו ווידאו שלה
לונג ביץ', קליפורניה – פיוניר אלקטרוניקה תקדם שלוש הודעות עיקריות לצרכנים ואת הצורך להגדיר את עמדתה הפוסט פלזמה בקבוצת שוק האלקטרוניקה הביתית . אמר רוס ג'ונסטון,סמנכ"ל הקבוצה העיסקית של הבידור הביתי.
החברה תדגיש את שורשי האודיו ווידאו המקצועיים שלה, תגדיר את משימתה כהבאת החזון היצירתי של מוסיקה ושל קולנוע מקצועיים לבית (הצרכן א.כ), ותשווק עצמה כחברת אודיו ווידאו ביתי "מאוזנת" עם הכישורים ההנדסיים לפתח רמקולים ביתיים ברמת ביצועים גבוהה, אלקטרוניקת אודיו ונגני בלו ריי, הסביר ג'ונסטון.
ההודעות מבליטות את ההתחייבות המתמשכת של החברה לפילוסופיית הבסיס של "ממוקדת על הצטיינות הנדסית והתחייבות מטורפת ליצור את חווית הקולנוע הבייתי הטובה ביותר", אמר.
"במשך שנתיים, פלזמה הייתה במרכז המותג פיוניר במיצוב מחדש בשוק הבידור הביתי", אמר ג'ונסטון. כחלק ממיצוב מחדש, החברה הפסיקה עם מוצרי אודיו ווידאו ברמות נמוכות ושקלה מחדש חלק מערוצי הפצה, אשר כללו סוחרים בכמויות (mss merchants) ומועדוני מחסנים (א.כ), הוא הסביר.
מותג הקורו היה מרכז המאמצים של פיוניר "לשבור מעמדת מוצר רגיל מבוקש ולקבל יותר כבוד עבור מה שהמוצרים שלנו מסמלים", אמר ג'ונסטון. מסר מותג החברה, כך ציין, היה "לראות ולשמוע כפי שלא עשיתם בעבר".
כעת, בעקבות ההודעה על מבנה מחודש שיוציא את פיוניר משוק תצוגות הפלזמות במרץ 2010, על החברה לשרוד בשוק הבידור הביתי ללא אפקט ההילה של פלזמת פרימיום – תת מותג, קורו. עם היעלמות הפלזמה מסל המוצרים של פיוניר, ג'ונסטון אמר כי החברה שאלה עצמה "מי אנחנו בלי פלזמה ?"
כדי לקבל תשובה, בחודש מרץ החלה פיוניר לבחון את מוצרי המתחרים, שיווקם, מסרי מותג, שיווק אינטרנטי וצורות הפצה בכדי "להבין את עסקי האודיו ווידאו מחוץ לשוק אמצעי התצוגה ברמה גבוהה יותר", אמר ג'ונסטון, שלאחרונה תפס אחריות על המכירות בכדי להתקדם עם שיווקיו המתמשכים ואחריות תכנוני מוצר. כחלק מתהליך הבחינה, החברה גם קבעה להבין את מיצובה הנוכחי של פיוניר באודיו ווידאו על ידי בחינת מצבי שוק נוכחי וקבלת דיעות של דילרים וקבוצות קנייה. התגובות היו נרחבות, סיפר ג'ונסטון.
מתהליך האבחון, פיונר צפון אמריקה פיתחה אסטרטגית שלוש נקודות "כדי לחזק את עיסקי הליבה שלנו בתחום האודיו ווידאו", אמר ג'ונסטון.
ראשונה, פיוניר תחזק את מאמציה "להזכיר" לצרכנים ולמשווקים כי פיוניר היא מומחית אודיו ווידאו. החברה בחנה את מוצריה ומצאה כי "מוצרינו בלטו בפני עצמם ובלטו כמובילי שוק", אמר ג'ונסטון. מוצרים אלו כוללים רסיברים של אודיו ווידאו, נגני די וי די ובלו ריי, ורמקולים. החברה חייבת להזכיר לתעשייה את מנהיגות פיוניר בעסקים אלו כי "פנימית וחיצונית, הרבה מהמיקוד היא על טכנולוגית אמצעי התצוגה שלנו, אך לא המשיך את עיסקי הליבה שלנו בנגני די וי די ובלו ריי, רסיברים ורמקולים" אמר ג'ונסטון.
שנית, פיונר תקדם את "החזון המשותף שלה עם מקצוענים יצירתיים" ואת משימתה להביא את ההתלהבות והאמוציות של מוסיקאים, מפיקי מוסיקה, בתי פוסט-הפקה, מפיקי סרטים ועוד טיפוסים יצירתיים אל ביתה".
למטרה זו, פיוניר תקדם את שותפותה של למעלה מ10 שנים עם London Air Studios recording studio ועם THX. "למדנו על אומנותם (מאולפני Air) ונמשיך לעבוד איתם, ויש לנו מוצרים שפותחו יחד איתם, הכוללים רסיברים, נגני דיסקים ורמקולים. כולם מוסמכי Air Studios. מוצרים אלו היו ברשותנו שנים רבות אך לא השקענו הרבה זמן בשיווק הערך של שותפותנו".
באופן דומה, פיוניר תקדם באופן אגרסיבי יותר את שותפותה עם THX, שמשימתה היא להבטיח ביצועי מוצרי אודיו ווידאו אשר "יביאו את חווית הקולנוע לבית" כך אמר.
פיוניר תקדם את חזיונה לאתר הצרכן באינטרנט ואת תוכנית ההכשרות המקוונת שלה לפני פתיחת תערוכת CEDIA. תערוכת CEDIA של פיוניר גם היא תקדם חזון זה.
זמן קצר לאחר תערוכת CEDIA, החברה תציע הדגמות מוצרים באופן דומה בחנויות (א.כ).
למסרה השלישי, פיוניר תדגיש את ה"איזון" שלה בתחום האודיו ווידאו הביתי, אמר ג'ונסטון.
חלק מהמותגים ממוקדי טלוויזיה, הוא הסביר, בעוד שאחרים ממוקדים ברמקולים ומציעים מעט בתחום האודיו האלקטרוני. המותגים המתמקדים ברסיברים בדרך כלל חסרים את המשאבים לפיתוח טכנולוגיות אופטיות, הוא הוסיף. "בדי וי די, היינו חלק מהקבוצה המקורית שפיתחה את הפורמט" והייתה משתתף מפתח בפיתוח פורמט הבלו ריי, אמר.
פיוניר, כך ציין, הייתה החברה הראשונה להציע רסיברים העובדים עם הiPhone.
מודלים אלו שולטים על מכשירי iPhone המחוברים דרך USB ללא צורך בעמדת עגינה נוספת.
כדי לקדם את מסריה, פיוניר תדגיש את עמדתה במודעות באתרים ממוקדים וב"מודעות דפוס מוגבלות" בעיתונים ממוקדים בעיקר, אמר ג'ונסטון. "אך עיקר השיווק שלנו יושקע בלעבוד ישירות מול הדילרים השנה" באסטרטגיית דחיפה יותר מאשר משיכה", כך אמר.
האם השם קורו יוקם לתחייה כחלק מהמסר של החברה – אין וודאות. "אנו לומדים את השימוש הטוב ביותר של מותג הקורו לעתיד", אמר ג'ונסטון. "פיוניר כבר 'הזריקה' את הDNA של קורו לקטגוריות אחרות היות ומשמעות המלה היא כבר יותר מאשר המסך הטוב ביותר בתעשייה".
למרות שהמכירות יירדו נוכח נטישת החברה את שוק הפלזמות, פיוניר אינה מתכננת לפתוח הפצה על מנת לפצות, אמר ג'ונסטון. "הכלכלה הנוכחית מלחיצה מאוד חברות, במיוחד חברות רסיברים, ועמיתינו המייצרים רסיברים אף הם שינו את הדרך בה ישווקו. הם הקימו התקנות מותאמות אישית און ליין, ואחרים כבר או שיהיו מופצים על ידי מפיצים שלא עבדו איתם בעבר" (א.כ).
פיוניר, לעומת זאת, פיתחה תכנית כלכלית "אשר לוקחת בחשבון עסקים ללא פלזמה", כך ש"לא נצטרך לרות אחרי מספר בתכנית האמצע שלנו", אמר ג'ונסטון. פיוניר Elite, לדוגמא, "תישאר מותג שאינו מקושר לאינטרנט". כך אמר....
- saar156
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 966
באמת הודעה מאכזבת
, אבל עדיף שפיוניר תשרוד.
לוידאופילים שבנינו : יש תקווה - פנסוניק הודיעה בכנס בהולנד בהתחלת השנה בו חשפה את הפלזמות של 2009 (שניראה ביום שני הבא
) לאירופה , שב-2010 הפלזמה שלהם תגיע לשחור מוחלט :
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 736#857736
כמו כן ב-AVS FORUM יש דיווחים שפיוניר מכרה לפנסוניק את הפטנטים של הקורו .
אז אולי נראה ב-IFA 2009 או ב-CES 2010 פלזמת KUROSONIC
לוידאופילים שבנינו : יש תקווה - פנסוניק הודיעה בכנס בהולנד בהתחלת השנה בו חשפה את הפלזמות של 2009 (שניראה ביום שני הבא
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 736#857736
כמו כן ב-AVS FORUM יש דיווחים שפיוניר מכרה לפנסוניק את הפטנטים של הקורו .
אז אולי נראה ב-IFA 2009 או ב-CES 2010 פלזמת KUROSONIC
- Kosh
-
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
פיוניר תמיד הייתה חברות אודיו מצטיינת.שיחזרו להתמקד באודיו דו ערוצי איכותי,כמו שהיה להם פעם,זה יהיה משמח.יש אומנם ניצנים של חזרה לתחום בשנתיים באחרונות עם מגברי הסטריאו ונגני ה-CD בשיתוף עם AIR STUDIOS,אבל זה
עדיין "ניצנים".
עדיין "ניצנים".
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100