עזרה במציאת סאב וופר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
cosmicgate פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9

שליחה

שלום
יש לי חדר יחסית קטן של 4 מטר (מהקיר שעליו הטלווזיה והרמקולים עד איפה שאני צופה ).

יש לי cerwin vega cls 10 קדמיים
סנטר cerwin vega cls 6
ועוד אחוריים של סרווין וגה

הרסיבר שלי ישן onkyo 604

הולך לקבל בקרוב נגן בלו ריי .

מירב תשומת הלב שלי היא על מוזיקה אלקטורנית לכן חשוב לי שהסאב יהיה טוב - אבל נתקעתי בלי הרבה כסף עכשיו והתקציב שלי לסאב הוא 1000 ש"ח.
אבל , עם הנגן בלו ריי אני מתכוון לראות כמה סרטים בסופי שבוע .

ידוע לי שהרמקולים שיש לי הם ממש ממש ענקיים וחזקים יחסית לגודל החדר אז אני לא צריך את הסאב הכי חזק בעולם

אז השאלה היא איזה סאב מתאים לחדר שלי במחיר הזה - ואם עדיף לי לקנות יד שניה ( למרות שאני מעדיף לקנות חדש עם אחריות ) איזה דגמים לחפש

תודה !
:D

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805

שליחה

הבעיה כמובן היא התקציב (גם ביד שניה). עם הרצפתיים שיש לך תצטרך ללכת על סאב בלפחות כפול מהתקציב
הזה על מנת לקבל תוספת מסויימת למה שהרצפתיים כבר עושים.אם היה לך מדפיים עוד היית יכול אולי להתפשר
עם משהו מיד שניה, אבל במקרה הזה אני ממליץ לחסוך.

cosmicgate פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9

שליחה

האם נראה לך במצב כרגע שאין לי כסף רציני להוציא על סאב - פשוט לזרום ולהסתפק ברמקולים הקיימים עד שימצא תקציב?

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949

שליחה

נראה לי שגם ביד 2 תהיה לך בעיה לרכוש סאב טוב שייתן לך ערך מוסף בתקציב שנקבת.
אבל תעקוב...אולי יזדמן משהו.
ארז

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805

שליחה

cosmicgate כתב:האם נראה לך במצב כרגע שאין לי כסף רציני להוציא על סאב - פשוט לזרום ולהסתפק ברמקולים הקיימים עד שימצא תקציב?
...
למה לא? יש לך רצפתיים גדולים שיספקו אותך עד שתוכל לרכוש משהו שבאמת ישדרג את התוצאה.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

cosmicgate כתב:שלום
יש לי חדר יחסית קטן של 4 מטר (מהקיר שעליו הטלווזיה והרמקולים עד איפה שאני צופה ).

יש לי cerwin vega cls 10 קדמיים
סנטר cerwin vega cls 6
ועוד אחוריים של סרווין וגה

הרסיבר שלי ישן onkyo 604

הולך לקבל בקרוב נגן בלו ריי .

מירב תשומת הלב שלי היא על מוזיקה אלקטורנית לכן חשוב לי שהסאב יהיה טוב - אבל נתקעתי בלי הרבה כסף עכשיו והתקציב שלי לסאב הוא 1000 ש"ח.
אבל , עם הנגן בלו ריי אני מתכוון לראות כמה סרטים בסופי שבוע .

ידוע לי שהרמקולים שיש לי הם ממש ממש ענקיים וחזקים יחסית לגודל החדר אז אני לא צריך את הסאב הכי חזק בעולם

אז השאלה היא איזה סאב מתאים לחדר שלי במחיר הזה - ואם עדיף לי לקנות יד שניה ( למרות שאני מעדיף לקנות חדש עם אחריות ) איזה דגמים לחפש

תודה !
:D
...
cosmicgate
שלום לך.

הייתי ממליץ לך להמתין ולא לרכוש משהו שתתאכזב ממנו . תאמין לי הזמן עושה את שלו .

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”