האם PS3 פרקטי ואיכותי כנגן CD/DVD ?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
galweb פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 193
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

כנגן Blu-ray הוא כבר קיבל לא מעט ציונים לשבח,
אבל איך הוא כנגן CD ?
כנגן DVD (גם DVD אודיו, גם DVD וידאו) ?

האם הוא איכותי או שיש צורך ב-CD ייעודי ו-DVD ייעודי ?
מה לגבי הפרקטיות ?

תודה ויום טוב,
גל

mrunderhill
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #2 

נראה לי עניין של העדפה אישית. אני לא אודיופיל, והאמת - אני גם לא שומע דיסקים כמעט בימינו.
מה שכן יש מינוס אחד, והוא השימוש בשלט לא הכי נוח. זה גם לא נורא - רק צריך להתרגל לזכור איזה כפתור עושה מה. ואם אתה משתמש באופציה של energy saving לזכור שכל 10 ד' השלט יכבה. מעבר לזה - ל DVD הוא סבבה, וגם לBD

gilcooper
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 270
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

mrunderhill כתב: מה שכן יש מינוס אחד, והוא השימוש בשלט לא הכי נוח. זה גם לא נורא - רק צריך להתרגל לזכור איזה כפתור עושה מה. ואם אתה משתמש באופציה של energy saving לזכור שכל 10 ד' השלט יכבה. מעבר לזה - ל DVD הוא סבבה, וגם לBD
...
או לקנות שלט מתאים בעלות זולה :
http://tinyurl.com/mowoch

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #4 

mrunderhill כתב:נראה לי עניין של העדפה אישית. אני לא אודיופיל, והאמת - אני גם לא שומע דיסקים כמעט בימינו.
מה שכן יש מינוס אחד, והוא השימוש בשלט לא הכי נוח. זה גם לא נורא - רק צריך להתרגל לזכור איזה כפתור עושה מה. ואם אתה משתמש באופציה של energy saving לזכור שכל 10 ד' השלט יכבה. מעבר לזה - ל DVD הוא סבבה, וגם לBD
...
מאז שקניתי שלט מיוחד אני משתמש בו מדי פעם כנגן CD ומכיוון שהוא מחובר בחיבור אופטי לרסיבר שלי, אין לי שום תלונות לאיכות הסאונד. יש גם את התוספת של האפקטים הויזואליים המגניבים שמופיעים כשהנגן עובד.
Need more cowbell

mrunderhill
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

gilcooper כתב:
mrunderhill כתב: מה שכן יש מינוס אחד, והוא השימוש בשלט לא הכי נוח. זה גם לא נורא - רק צריך להתרגל לזכור איזה כפתור עושה מה. ואם אתה משתמש באופציה של energy saving לזכור שכל 10 ד' השלט יכבה. מעבר לזה - ל DVD הוא סבבה, וגם לBD
...
או לקנות שלט מתאים בעלות זולה :
http://tinyurl.com/mowoch
...
הלוואי והחיים היו כאלו פשוטים :D יש לי Harmony One, אז אני מעדיף את המתאם, שעולה כמעט פי שניים...

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46391
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5079 פעמים

שליחה #6 

galweb,
שים לב כי אם אתה מחבר את ה PS3 דרך היציאות הדיגיטליות, התוצאה תהיה זהה כמו לכל נגן CD אשר יחובר בצורה זהה. איכות ה Upscale ב PS3 טובה למדי עבור כותרי DVD, הוא קיבל ציון קרוב ל 100 ב HQV.
במקרה הזה, PS3 הוא מוצר טוב למדי, הוא מכיל נגן Blu-ray, CD, DVD וקונסולת משחקים במארז אחד - וללא שום פשרות בשל ההכללה של התכונות הללו במוצר אחד (אלא אם כן חשוב למישהו שהנורית תדלק ברסיבר (i) ).

mrunderhill
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

ziv_r כתב:galweb,
שים לב כי אם אתה מחבר את ה PS3 דרך היציאות הדיגיטליות, התוצאה תהיה זהה כמו לכל נגן CD אשר יחובר בצורה זהה. איכות ה Upscale ב PS3 טובה למדי עבור כותרי DVD, הוא קיבל ציון קרוב ל 100 ב HQV.
במקרה הזה, PS3 הוא מוצר טוב למדי, הוא מכיל נגן Blu-ray, CD, DVD וקונסולת משחקים במארז אחד - וללא שום פשרות בשל ההכללה של התכונות הללו במוצר אחד (אלא אם כן חשוב למישהו שהנורית תדלק ברסיבר (i) ).
...
זיו, אתה יודע שזה גם שיקול! :)

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #8 

גל,
מהן שאר חלקי המערכת שלך?
עד כמה אתה רגיש לנויאנסים במוזיקה?
ארז

galweb פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 193
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #9 

ארז_וחני כתב:גל,
מהן שאר חלקי המערכת שלך?
עד כמה אתה רגיש לנויאנסים במוזיקה?
ארז
...
רגיש, רגיש,
אם כי אין בזה הרבה הגיון משום שכרגע צוואר הבקבוק הוא בכלל הרמקולים שהם בינוניים במקרה הטוב...
לא ברור אם עד היום שהם יוחלפו בזוג ראויים יהיה מרכיב ה-CD\DVD\BR המדובר עוד רלוונטי....

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #10 

נו, אז ענית לעצמך.....

galweb פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד