האם PS3 פרקטי ואיכותי כנגן CD/DVD ?
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
נראה לי עניין של העדפה אישית. אני לא אודיופיל, והאמת - אני גם לא שומע דיסקים כמעט בימינו.
מה שכן יש מינוס אחד, והוא השימוש בשלט לא הכי נוח. זה גם לא נורא - רק צריך להתרגל לזכור איזה כפתור עושה מה. ואם אתה משתמש באופציה של energy saving לזכור שכל 10 ד' השלט יכבה. מעבר לזה - ל DVD הוא סבבה, וגם לBD
מה שכן יש מינוס אחד, והוא השימוש בשלט לא הכי נוח. זה גם לא נורא - רק צריך להתרגל לזכור איזה כפתור עושה מה. ואם אתה משתמש באופציה של energy saving לזכור שכל 10 ד' השלט יכבה. מעבר לזה - ל DVD הוא סבבה, וגם לBD
או לקנות שלט מתאים בעלות זולה :mrunderhill כתב: מה שכן יש מינוס אחד, והוא השימוש בשלט לא הכי נוח. זה גם לא נורא - רק צריך להתרגל לזכור איזה כפתור עושה מה. ואם אתה משתמש באופציה של energy saving לזכור שכל 10 ד' השלט יכבה. מעבר לזה - ל DVD הוא סבבה, וגם לBD...
http://tinyurl.com/mowoch
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
מאז שקניתי שלט מיוחד אני משתמש בו מדי פעם כנגן CD ומכיוון שהוא מחובר בחיבור אופטי לרסיבר שלי, אין לי שום תלונות לאיכות הסאונד. יש גם את התוספת של האפקטים הויזואליים המגניבים שמופיעים כשהנגן עובד.mrunderhill כתב:נראה לי עניין של העדפה אישית. אני לא אודיופיל, והאמת - אני גם לא שומע דיסקים כמעט בימינו.
מה שכן יש מינוס אחד, והוא השימוש בשלט לא הכי נוח. זה גם לא נורא - רק צריך להתרגל לזכור איזה כפתור עושה מה. ואם אתה משתמש באופציה של energy saving לזכור שכל 10 ד' השלט יכבה. מעבר לזה - ל DVD הוא סבבה, וגם לBD...
Need more cowbell
- mrunderhill
- חבר ותיק

הלוואי והחיים היו כאלו פשוטיםgilcooper כתב:או לקנות שלט מתאים בעלות זולה :mrunderhill כתב: מה שכן יש מינוס אחד, והוא השימוש בשלט לא הכי נוח. זה גם לא נורא - רק צריך להתרגל לזכור איזה כפתור עושה מה. ואם אתה משתמש באופציה של energy saving לזכור שכל 10 ד' השלט יכבה. מעבר לזה - ל DVD הוא סבבה, וגם לBD...
http://tinyurl.com/mowoch...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
galweb,
שים לב כי אם אתה מחבר את ה PS3 דרך היציאות הדיגיטליות, התוצאה תהיה זהה כמו לכל נגן CD אשר יחובר בצורה זהה. איכות ה Upscale ב PS3 טובה למדי עבור כותרי DVD, הוא קיבל ציון קרוב ל 100 ב HQV.
במקרה הזה, PS3 הוא מוצר טוב למדי, הוא מכיל נגן Blu-ray, CD, DVD וקונסולת משחקים במארז אחד - וללא שום פשרות בשל ההכללה של התכונות הללו במוצר אחד (אלא אם כן חשוב למישהו שהנורית תדלק ברסיבר
).
שים לב כי אם אתה מחבר את ה PS3 דרך היציאות הדיגיטליות, התוצאה תהיה זהה כמו לכל נגן CD אשר יחובר בצורה זהה. איכות ה Upscale ב PS3 טובה למדי עבור כותרי DVD, הוא קיבל ציון קרוב ל 100 ב HQV.
במקרה הזה, PS3 הוא מוצר טוב למדי, הוא מכיל נגן Blu-ray, CD, DVD וקונסולת משחקים במארז אחד - וללא שום פשרות בשל ההכללה של התכונות הללו במוצר אחד (אלא אם כן חשוב למישהו שהנורית תדלק ברסיבר
- mrunderhill
- חבר ותיק

זיו, אתה יודע שזה גם שיקול!ziv_r כתב:galweb,
במקרה הזה, PS3 הוא מוצר טוב למדי, הוא מכיל נגן Blu-ray, CD, DVD וקונסולת משחקים במארז אחד - וללא שום פשרות בשל ההכללה של התכונות הללו במוצר אחד (אלא אם כן חשוב למישהו שהנורית תדלק ברסיבר).
...
רגיש, רגיש,ארז_וחני כתב:גל,
מהן שאר חלקי המערכת שלך?
עד כמה אתה רגיש לנויאנסים במוזיקה?
ארז...
אם כי אין בזה הרבה הגיון משום שכרגע צוואר הבקבוק הוא בכלל הרמקולים שהם בינוניים במקרה הטוב...
לא ברור אם עד היום שהם יוחלפו בזוג ראויים יהיה מרכיב ה-CD\DVD\BR המדובר עוד רלוונטי....