panasonic TX-32LE8 ,מחשב נייד ומה שביניהם

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #1 

יש לי כמה שעלות לפני קניה ,כן זה סופי ,בדקתי כבר כמה וכמה משכים ואני יכול קבל אותו במחיר טוב,
אהבתי את העיצוב במיוחד שהוא לא מבריק כמו כל הדגמים החדשים של היום ,זוויות צפיה מעולות
ו ב SD נראה ממש בולט ביחס לאחרים ,לפחות ממה שיצה לי לראות ,בדקתי סופר סל עם יש להם את הדגם ,
ומשום מה הכל היה מחובר שם די מוזר ,היו כמה קופסאות מיתוג ל HDMI ו ממיר של konka ,הכל נראה די זוועה תאמת חח ,אבל לא על זה אני רוצה לדבר.
אז לעניינינו , המחשב הנייד שאיתו הוא יעבוד הוא fujitsu siemens esprimo v6545-3,
יש לו יציאות : S-Video, VGA
ואודיו Audio: line-in / microphone, Audio: line-out / headphone
1. באיזה חיבור הכי איכותי יהיה עליי לחבר מבחינה של ממשק וידאו ? s-video או VGA ? (התוכן יהיה לרוב 720p, כי גם ככה היא לא יכולה להציג 1080p, תקנו אותי עם אני טועה ,אני מדבר על ה LCD כמוון.
לגבי אודיו אז עקב חסכון במקום אני ישתמש ב מערכת 2.1 מדגם R20 של לוגיטק שלא היה לי בה שימוש מאז שקניתי חח. עד כו הכל מסתדר (אייני ודע איך הרמקולים של ב LCD, אבל כבר יבחר בטח בR20)
2. ה LCD תתחבר גם כן ל ממיר של יס (אין לה scart) אבל יש s-video ,העם יש הבדל גדול ביניהם ?
כן אני יודע ש s-video לא יכול להעביר RGB ,אבל כבל scart ל s-video איכותי יספיק לי ?
ועוד שאלה קטנה ,ניתן בכלל להעביר RGB מ scart ל composite ?
ו3. אני צריך איזה מכשיר או דרך מסוימת בה יתחברו ה R20 גם ל נייד וגם ל LCD ,עולי סוג של בקר או מפצל כלשהו ? בעקרון ב R20 יש כבל PL3.5 רגיל כמו של אזניות ,אז אני מבין שאני צריך לחבר כבל מ line out של הנייד ו 2 כבלי בננות מ יציעה ב LCD או ממיר למקור כלשהו שיעביר את זה ל R20 ,בכל מקרה תנו לי איזה רעיונות .
לגבי גודל ה LCD אני גם סגור , 32 יספיק לי לגמרי :)

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #2 

מישהו? :(
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #3 

לגבי סקארט ואס-וידאו ההבדל לא משמעותי. ואי אפשר להעביר rgb מסקארט לקומפוזיט. אז כמו שאמרת תחבר עם סקארט לאס-וידאו.
נערך לאחרונה על ידי asaf23 ב 19/08/2009 2:26, נערך פעם 1 בסך הכל.

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2049
נתן תודות: 118 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #4 

למחשב תחבר באמצעות VGA.

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

והמסך הנ"ל עדין מומלץ ? יש לי הצעת מחיר ל 2400 ,מיש אפשרןת לצ'קים שזה די נדיר כיום ,
ולגבי ה נייד , התכנים היו רגילים או לפחות 720P, הבנתי שהטלויזה לא מקבל 1080P אבל קודם כל העם זה נכון ? והעם מדובר על חיבור דרך HDMI ?
VGA יכול להעיבר את זה טוב יותר מ s-video ? ו מומלץ בכלל כבל scart ל s-video שמשולב אודיו ? או עדיף בנפרד ?
ולגבי השאלה שלי עם ה רמקולים , יש איזה דרך לעשו כך שיחבורו ל 2 מקורות ? הממיר של יס ו הנייד ?
לגבי הממיר ,אז ללכת כבר על ה 3100S ? שכידועה משדר ללא בעיה דרך s-video , ב SV זה בעיה חומריתית ממה שהבנתי וצריך scart שיש לו נגד פנימי אז לא ממש רוצה לחפש כבל או מתאם כזה. בעקרון יש שתי יציאות אודיו דיגיטליות - SPDIF (אופטי וקואקס) בממיר אבל אני מבין שזה שמשיש רק שיש מגבר ?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

יש לי את המסך הזה, נקנה לפני 9 חודשים בערך. אפשר לומר שאני מרוצה ממנו, במיוחד מאיכות ה SD שדי טובה ביחס למסך LCD.
את הנייד כפי שאמרתי לך תחבר באצעות VGA. בחיבור HDMI אין NR והתמונה שתתקבל לא תהיה חדה. לעומת זאת ב VGA תתקבל תמונה מצויינת, גם בתכני 720P.
לממיר תחבר בכבל SCART-SVIDEO שמשולב עם חיבור לאודיו.

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

אוקי ולגבי הרמקולים ? אני לא הכי בוטח באיכות ועוצה של רמקולים ב LCD (למרות שלא יצה לי לשמוע את הדגם הנ"ל) אבל אני צריך פתרון פשוט שיאפשר ל 2 המקורות להתחבר לסט ה 2.1 הזה של לוגיטק ,

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

לדעתי הרמקולים טובים ואיכותיים (כמובן ביחס לרמקולים של מסך)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”