אהבתי את העיצוב במיוחד שהוא לא מבריק כמו כל הדגמים החדשים של היום ,זוויות צפיה מעולות
ו ב SD נראה ממש בולט ביחס לאחרים ,לפחות ממה שיצה לי לראות ,בדקתי סופר סל עם יש להם את הדגם ,
ומשום מה הכל היה מחובר שם די מוזר ,היו כמה קופסאות מיתוג ל HDMI ו ממיר של konka ,הכל נראה די זוועה תאמת חח ,אבל לא על זה אני רוצה לדבר.
אז לעניינינו , המחשב הנייד שאיתו הוא יעבוד הוא fujitsu siemens esprimo v6545-3,
יש לו יציאות : S-Video, VGA
ואודיו Audio: line-in / microphone, Audio: line-out / headphone
1. באיזה חיבור הכי איכותי יהיה עליי לחבר מבחינה של ממשק וידאו ? s-video או VGA ? (התוכן יהיה לרוב 720p, כי גם ככה היא לא יכולה להציג 1080p, תקנו אותי עם אני טועה ,אני מדבר על ה LCD כמוון.
לגבי אודיו אז עקב חסכון במקום אני ישתמש ב מערכת 2.1 מדגם R20 של לוגיטק שלא היה לי בה שימוש מאז שקניתי חח. עד כו הכל מסתדר (אייני ודע איך הרמקולים של ב LCD, אבל כבר יבחר בטח בR20)
2. ה LCD תתחבר גם כן ל ממיר של יס (אין לה scart) אבל יש s-video ,העם יש הבדל גדול ביניהם ?
כן אני יודע ש s-video לא יכול להעביר RGB ,אבל כבל scart ל s-video איכותי יספיק לי ?
ועוד שאלה קטנה ,ניתן בכלל להעביר RGB מ scart ל composite ?
ו3. אני צריך איזה מכשיר או דרך מסוימת בה יתחברו ה R20 גם ל נייד וגם ל LCD ,עולי סוג של בקר או מפצל כלשהו ? בעקרון ב R20 יש כבל PL3.5 רגיל כמו של אזניות ,אז אני מבין שאני צריך לחבר כבל מ line out של הנייד ו 2 כבלי בננות מ יציעה ב LCD או ממיר למקור כלשהו שיעביר את זה ל R20 ,בכל מקרה תנו לי איזה רעיונות .
לגבי גודל ה LCD אני גם סגור , 32 יספיק לי לגמרי