משדר אודיו אלחוטי מהמחשב למערכת

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
country84 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
לאחרונה קניתי רסיבר חדש ואני מעוניין במשדר אודיו מהמחשב למערכת..
בדקתי באינטרנט אבל לא מצאתי השוואה בין המשדרים השונים (מניסיון הרבה מהם לא איכותיים במיוחד) ואין לי דרך לדעת מי מהם הכי טוב.. שמעתי גם משהו על משדר סאונד בטכנולוגיית BLUE-TOOTH שמתחבר לאייפוד שלא מופרעת מתזוזות בחדר, האם יש משהו כזה למחשב (ולא על בטרייה כמו שראיתי) ?
בקיצור - אם מישהו מבין בזה וידע להמליץ על פתרונות- אם זה WIFI או BLUE-TOOTH ,בטווח מחירים של 600-700 שקל או פחות אני אודה לו מאד!
תודה

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #2 

אממ, בוא נעשה רגע סדר בדרישות לפני שננסה לענות:
* מחיר 600-700 ש"ח, אני מניח שהזמנה מחו"ל גם לגיטימית, תקן אותי אם אתה טועה
* אתה מסתפק בסטראו ?
* האם המטרה היא להזרים אודיו בלבד או שאתה שהאודיו מצטרף לוידאו שכבר מחובר אחרת ?
* מה המרחק שאליו אתה צריך לשדר ?
* יד שנייה זו אופציה ? למחשב כבר יש WIFI ?

תכלס, כמעט כל המוצרים בנושא הזה לא יופרעו מתזוזת בחדר
אגב, אם אתה מחפש דיעה על מוצר מסויים אתה יכול גם לתת הפרטים וסיכוי כלשהו שלמישהו כאן יהיה נסיון או הכרות עם המוצר.

האם אתה מכיר את ה squeezebox ? ממליץ לך לקרוא את הסקירה פה :

http://www.hometheater.co.il/article008 ... Squeezebox

אם זה משהו שנראה לך מתאים מבדיקה מהירה בלוחות פה אני רואה שמוכרים אחד ב 500 ש"ח ויש גם מזרימי מדיה גם עם וידאו באיזור ה 700, תשקול את האפשרות

כמובן שזה בהנחה שאתה מחפש רק לשמוע מוסיקה מהחשב, אם אתה רוצה לשחק מהמחשב זה כבר משהו אחר, תעדכן אותנו

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

נ.ב.
משדר FM יכול גם להיות פתרון לא רע, לא איכות טובה ועלולת להיות הפרעות בתדרים מסויימים, אבל זה משהו שתוכל לסגור במחיר הרבה יותר נמוך

country84 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

תודה על התגובה.
אני מסתפק בסטריאו ומחפש מכשיר שיעביר רק אודיו (למרות שאם במחיר הזה הוא יכול להעביר וידאו אז אדרבה). מרחק השידור הוא בערך 10-15 מטר ואין לי בעיה לקנות יד-שניה אם המוצר איכותי.. משדרי FM מנסיוני מופרעים מתזוזות ומעוד כל מיני דברים, מעדיף להשקיע במשהו יותר טוב.
האמת שאני מחפש להשקיע כמה שיותר באיכות השידור ודווקא לא בפונקציות מגוונות (כמו בSQUEEZEBOX).
מבחינת איך שהמכשיר יראה ויתנהג אז מצאתי את זה http://www.coolest-gadgets.com/20060725 ... ansmitter/, אבל עכשיו אני מחפש משהו שיהיה מספיק איכותי ואמין..עם איכות העברת סאונד מצויינת. יש לי רשת אלחוטית בבית, למרות שהייתי מעדיף מכשיר שלא יסתמך עליה (אפשרי אבל עדיף שלא).
מעבר לזה, לא מצאתי כמעט פורומים או כתבות בנושא מכשור שכזה ואשמח לכמה הצעות אם יש.. תודה

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

תשמע, סטרימרים קוראים את הקובץ ומפענחים את הסאונד בעצמם, כך שאין איבוד של איכות "באוויר"

אישית אני לא מכיר את המוצר שדיברת עליו אבל היה לי נסיון עם מוצר אחרי לפני כמה שנים שאם אני זוכר נכון שידר ב 2.4 והיה מוצר די נוראי, אני מנחש שהמוצר ששמת דווקא יהיה בסדר.
מהתגובה שלך אני מסיק שה squeezebox דווקא מתאים לך (שוב, כל עוד הרעיון זה רק להאזין לקבצים שמאוחנסים במחשב שלך בפורמטים מוכרים).
החסרונות שלו מבחינתך זה שיש בו יותר מידי בינה ושהוא משתמש ברשת האלחוטית בבית.
משדר FM טוב לא יופרע מתזוזה כמו שהרדיו שלך בבית לא יושפע מתזוזה - זה רק עניין של שידור חזק מספיק.
אבל בכל אופן שללת את ה FM אז משאיר אותך בעיקר עם מוצרים שמשדרים בתדרים כגון ה 2.4 ותכלס פשוט תחפש באמאזון משהו שיש עליו כמה user reviews מספיק חיוביים

לשבור את הראש על מוצר שסתם משדר אודיו זה משהו שהיום פשוט לא יגרור אחריו הרבה reviews , אין שום בעייה לשדר אודיו ואין חידושים בנושא, המוצרים קיימים הרבה שנים בשוק.
מה שאני מנסה לומר זה שהפונקציה שאתה מחפש היא מאוד בסיסית, אין בזה הרבה מה לכתוב

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”