Catskinner כתב:קודם כל, טוב לראות כיצד מיניין נבלות נאספו תוך שעות מספר והובאו למעצר. בעיניין זה לא משנה לי אם זה בוצע על ידי איכון הטלפונים, מצלמות מעקב בחוף או שימוש במדיום והעלאה באוב.
...
נכון , ורק תגיד לי מה היה קורה אם מישהו היה גונב/לוקח/מכייס לך את הפלאפון , והיו מוצאים שהפלאפון שלך היה בזירת רצח ולך אין אליבי ? לך תוכיח עכשיו שלא רצחת
אין לי בעיה עם טכנולוגיה אבל כשהמשטרה מטעמי פרסומת/עבודה קלה , שולחת קצין בכיר לדעת את זה , וע"פ זה יש לה חשודים ולא ע"פ עבודה של בדיקה , אזי עבריין עם שכל מחר ילך לרצוח מישהו הוא יקח כמה פלאפונים של אנשים שונים , (ואם יש לו מספיק שכל הוא יבחר עברינים לשעבר ), וישתול אותם באיזור . עד שהמשטרה תגמור איתם היא כבר לא תגש אליו . אם מפני שהיא הרשיעה אותם בפשע שלא ביצעו , ואם מפני שאחרי שניסו להרשיע הרבה אנשים ולא הצליחו , העקבות שלו כבר כ"כ קרות עד שאף אחד לא יגיע אליו
הבריונים הקטנים , להם אין שכל הם ילכו עם הפלאפון , אבל העבריינים הבכירים יותר ו/או המקצוענים , הם פשוט יעשו מה שכתבתי , וינצלו את העובדה שהמשטרה משתמשת בטקטיקות פסולות כאלו , שבשום מדינה לא היו עוברות את הפרקליטות בכלל , כדי להרשיע ולספר בעיתון עד כמה הם מוצלחים