ION or Mac Mini
לאחרונה בדקתי שתי מערכות ION, ואין לי ספק שמדובר בפלטפורמה האידאלית ל-HTPC (סקירה תתפרסם בקרוב).
מק מיני עדיין לא יודע לנצל את הכרטיס מסך כמו שצריך, לעומתו, ION מפענח סרט 1080P ולא עולה על עשרה אחוז CPU...
מק מיני עדיין לא יודע לנצל את הכרטיס מסך כמו שצריך, לעומתו, ION מפענח סרט 1080P ולא עולה על עשרה אחוז CPU...
You are never fully dressed without a smile
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אני מאמין ש-Mac Mini עם ויסטה או לינוקס עם MythTV מותקן עליו יוכל לנצל את היכולות של פענוח החומרה של האנוידיה 9400 שנמצא עליו. ב-OS X אמורה להתווסף תמיכה לזה בגירסת ה-Snow Leopard של ה- OS X.
במק מיני יש מעבד חזק מאוד יחסית ל-ATOM+ION, מעבד אינטל Core2Duo, ולכן תקבל מהירות גבוהה יותר בכל מה שקשור לתפריטים וגלישה באינטרנט.
מה עדיף? זו שאלה של יחס עלות לתמורה. אם מק מיני היה עולה כמו מחשב מבוסס ION, אז אין ספק שהייתי ממליץ על המק מיני. אבל מחשב מבוסס ION הוא זול הרבה יותר. אז...
במק מיני יש מעבד חזק מאוד יחסית ל-ATOM+ION, מעבד אינטל Core2Duo, ולכן תקבל מהירות גבוהה יותר בכל מה שקשור לתפריטים וגלישה באינטרנט.
מה עדיף? זו שאלה של יחס עלות לתמורה. אם מק מיני היה עולה כמו מחשב מבוסס ION, אז אין ספק שהייתי ממליץ על המק מיני. אבל מחשב מבוסס ION הוא זול הרבה יותר. אז...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
הבדיקה שעשיתי כללה ניגון קבצי מדיה עם mplayer, ושימוש בשתי תוכנות מדיה: mythtv ו-Boxee.pixies כתב: במק מיני יש מעבד חזק מאוד יחסית ל-ATOM+ION, מעבד אינטל Core2Duo, ולכן תקבל מהירות גבוהה יותר בכל מה שקשור לתפריטים וגלישה באינטרנט....
אני חייב לציין שאפילו עם המעבד החלש יותר (atom 230) התגובתיות היתה מהירה וחלקה, ולא הרגשתי בהבדל בין המערכות השונות, או בינן לבין ה-HTPC שלי בבית (מבוסס מעבדCore2Duo).
You are never fully dressed without a smile
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
טוב לדעת. אני מתלבט אם לקנות את ה-Acer Aspire Revo החמוד, שיתפקד בתור Thin client בחדר השינה. מה שקצת הדאיג אותי היה שמותקן בו ה-N230, שהוא מהחלשים יותר בסדרת ה-ATOM. עכשיו אני רגוע יותר.
אני מסכים איתך שבשביל השימושים הנ"ל אין ממש חשיבות להימצאות מעבד Core2Duo לעומת ATOM. כלומר, אין ספק שהמעבד חלש יותר, אבל זה כנראה לא באמת חשוב למטרות האלו.
אני מסכים איתך שבשביל השימושים הנ"ל אין ממש חשיבות להימצאות מעבד Core2Duo לעומת ATOM. כלומר, אין ספק שהמעבד חלש יותר, אבל זה כנראה לא באמת חשוב למטרות האלו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"