Directx 11
-
מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
זה מטורף , אני לא כל כך מאמין שזה גרפיקת משחק . . .במיוחד לא הקטע בג'ונגל . . עד אז עוד איכשהוא אפשר להאמין אבל זה כבר פשוט מטורף....
ד"א , במשחקים אין סיכוי שזו תהיה הגרפיקה כאשר דמויות יתרוצצו על המסך ודברים יעופו ולא יהיה פיצוץ אחד אלא 5 במקביל אני לא מאמין שזה
יצליח להראות ככה
ד"א , במשחקים אין סיכוי שזו תהיה הגרפיקה כאשר דמויות יתרוצצו על המסך ודברים יעופו ולא יהיה פיצוץ אחד אלא 5 במקביל אני לא מאמין שזה
יצליח להראות ככה
-
מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

50:50 אבל אם כן...אוריאל כתב:זה מטורף , אני לא כל כך מאמין שזה גרפיקת משחק . . .במיוחד לא הקטע בג'ונגל . . עד אז עוד איכשהוא אפשר להאמין אבל זה כבר פשוט מטורף....
יצליח להראות ככה...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
-
מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

עופר,oferlaor כתב:מדהים. זה נעשה ב-RENDER זמן אמת?!...
גם אני מקווה שזה נראה כך אבל זה לא בטוח.
עוד כמה ימים crytek עושים הדגמה ואז נהיה יותר חכמים.
-
מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

בכל מקרה ב 19-23 יש תערוכה ובה הם יציגו עוד יכולות מתוך crysis 2.
בכל מקרה, בואו לא נמעיט מערכם -להלן תמונה מתוך המנוע הנוכחי :cryengine 2.
ומתוך האתר הבא:
http://www.pcgameshardware.com/aid,6921 ... erge/News/
סרטון של directx 9 של המנוע cryengine 3.
בכל מקרה, בואו לא נמעיט מערכם -להלן תמונה מתוך המנוע הנוכחי :cryengine 2.
ומתוך האתר הבא:
http://www.pcgameshardware.com/aid,6921 ... erge/News/
סרטון של directx 9 של המנוע cryengine 3.
זה הדמות של הטכנולוגיות השונות אני מניח שהם בנו מפלצת של מחשב שכל הדגמה מריצה אך ורק את החישובים הדרושים לאותה הדגמה בכל כח העיבוד,
המשחק עצמו לא יראה ככה בכל מקרה, כמשלבים כמה אלמנטים ועוד מריצים על מחשב ביתי...
מה שכן אני שמח שיש לי ATI סוף סוף אחרי שכמעט כל משחק (כולל קרייזיס הקודם) מגיע עם לוגו של NVIDIA...
אה והקטע ביער זה סתם צילום בוידאו אני לא מאמין שזה אמיתי,
למרות שתכלס העצים מטושטשים והרזולציות לא גבוהות אבל תנועת המצלמה היא 1 ל-1 אמתית לחלוטין- זה מוסיף הרבה יותר מטקסטורה או מודלים...
המשחק עצמו לא יראה ככה בכל מקרה, כמשלבים כמה אלמנטים ועוד מריצים על מחשב ביתי...
מה שכן אני שמח שיש לי ATI סוף סוף אחרי שכמעט כל משחק (כולל קרייזיס הקודם) מגיע עם לוגו של NVIDIA...
למרות שתכלס העצים מטושטשים והרזולציות לא גבוהות אבל תנועת המצלמה היא 1 ל-1 אמתית לחלוטין- זה מוסיף הרבה יותר מטקסטורה או מודלים...
-
מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

מסכים, בכל מקרה עוד כמה ימים נהיה הרבה יותר חכמים.sagioto כתב:זה הדמות של הטכנולוגיות השונות אני מניח שהם בנו מפלצת של מחשב שכל הדגמה מריצה אך ורק את החישובים הדרושים לאותה הדגמה בכל כח העיבוד,
למרות שתכלס העצים מטושטשים והרזולציות לא גבוהות אבל תנועת המצלמה היא 1 ל-1 אמתית לחלוטין- זה מוסיף הרבה יותר מטקסטורה או מודלים......
-
מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

מישהו זוכר...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני לא זוכר אם זה היה בדום או דום 2, אבל אחד מהם היה המשחק הראשון שבו בזמן ההליכה המצלמה הייתה עולה ויורדת, ולא זזה בצורה מאוד יציבה, זו הייתה אחת הקפיצות היותר משמעותיות שאני זוכר בז'אנר, הרבה יותר מגרפיקה מרשימה, כשהיום כבר קשה להבחין בקפיצות הטכנולוגיות, כי הגרפיקה כל כך טובה.
-
מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

קבל - דרישות מינימום למשחק:Malcontent כתב:אני לא זוכר אם זה היה בדום או דום 2, אבל אחד מהם היה המשחק הראשון שבו בזמן ההליכה המצלמה הייתה עולה ויורדת, ולא זזה בצורה מאוד יציבה, זו הייתה אחת הקפיצות היותר משמעותיות שאני זוכר בז'אנר, הרבה יותר מגרפיקה מרשימה, כשהיום כבר קשה להבחין בקפיצות הטכנולוגיות, כי הגרפיקה כל כך טובה....
[left]DOOM(tm) Collector’s Edition
Minimum System Requirements*
·486 processor operating at a minimum of 50Mhz or any Pentium(r) / Athlon(r) processors
·8 MB of RAM
·Microsoft(r) Windows(r) 95/98/ME/2000 Operating System
·100% Windows 95/98/ME/2000-compatible computer system (including compatible 32-bit drivers for CD-ROM, video card, sound card and input devices)
·140 MB of uncompressed hard-drive space (plus 100 MB for the Windows swap file)
·Quad-speed CD-ROM drive (600k/sec sustained transfer rate)
·DirectX(r) 8.0a (included)
·100% Windows 95/98/ME/2000-compatible true 16-bit sound card and drivers
·100% Windows 95/98/ME/2000-compatible mouse and driver
·100% Windows 95/98/ME/2000-compatible keyboard
Multiplayer Minimum System Requirement:
·Modem (TCP/IP and IPX) and
LAN (TCP/IP and IPX) play supported.
Modem play requires
·100% Windows 95/98/ME/2000-compatible 9600 Kbps (or faster) modem.
LAN play requires
·100% Windows 95/98/ME/2000-compatible network interface card and drivers.
*NOTE: In addition to the Minimum System Requirements for the DOOM Collector’s Edition, it is required that your system meets Microsoft’s requirements for your chosen operating system[/left].
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
מה בדיוק אתה מנסה להגיד בזה?
-
מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

סתם נוסטלגיה...Malcontent כתב:מה בדיוק אתה מנסה להגיד בזה?...
-
מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

מגיע כבר בשנה הבאה, directx11 מאפשר ray tracing תוך שימוש ב GPU.Pavelz כתב:חכו חכו כשה Ray Tracing יגיע למשחקי וידאו...
בראיון שנערך לפני כחודשיים עם המנהל הטכנולוגי של NVIDIA מסתמן שהפתרון בטווח הקרוב יהיה שימוש ב shader model 4,5 לרוב המסך ואילו לחלקים שדורשים יותר תשומת לב יתבצע ray tracing.
המומחים אומרים שהמגמה הנ"ל תתרחב כל שנה עד שבאיזור 2015 כל frame במשחק יראה כמו תמונה מהחיים.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
התוכנה כבר קיימת לא מעט זמן, הבעיה היא החומרה המאוד מאוד חזקה הדרושה לתהליך שיעבוד ב real time ברזולוציות הגבוהות וב frame rate המקובל היום 30~60מסכם_עניין כתב:מגיע כבר בשנה הבאה, directx11 מאפשר ray tracing תוך שימוש ב GPU.Pavelz כתב:חכו חכו כשה Ray Tracing יגיע למשחקי וידאו...
בראיון שנערך לפני כחודשיים עם המנהל הטכנולוגי של NVIDIA מסתמן שהפתרון בטווח הקרוב יהיה שימוש ב shader model 4,5 לרוב המסך ואילו לחלקים שדורשים יותר תשומת לב יתבצע ray tracing.
המומחים אומרים שהמגמה הנ"ל תתרחב כל שנה עד שבאיזור 2015 כל frame במשחק יראה כמו תמונה מהחיים....
Need more cowbell
גם אני לוחץ ctrl+w
-
מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

טעימה מ directx 11 מתוך משחק אחר: dirt 2