חו"ד על מגבר פנסוניק HE75
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
sahe75?
אמממ....שמע אני נראה לי היחיד בפורום שיש לו מגבר ברמה כזאת
תואר מפוקפק משהו.
מחוברים לי אליו קדמיים של מורל LA205II (רמקולים ישנים אך במצב טוב) אחוריים מודוס 2 של ווארפדייל סנטר אומגה (גם כן אחד הדגמים הראשונים שלהם שמשתלב טוב עם הקדמיים) וסאב של פיור אקוסטיקס (יאללה מה אתם רוצים נו, משכורת צבאית, נראה אתכם מרכיבים איתה מערכת כמו שלי
).
וואלה אני לא אשקר לך ואגיד לך שזה רסיבר חבל על הזמן משהו משהו, כי אני לא יודע דבר כזה... הנסיון שלי עם ציוד הוא מועט מאוד, כמעט ואפסי.
אבל לדעתי הוא ממש סבבה, עושה ת'עבודה יפה מאוד, נשמע סבבה ובכל זאת הוא ממוקם בחדר קטן ככה שאין לו עבודה קשה לעשות.
אתה מוזמן לבוא ולשמוע, כי אני לא עשיתי השוואה משמעותית בשביל להביע דעה חזקה.
אגב יש תמונות של הכל בגלריה שלי עם זה מעניין
.
אמממ....שמע אני נראה לי היחיד בפורום שיש לו מגבר ברמה כזאת
מחוברים לי אליו קדמיים של מורל LA205II (רמקולים ישנים אך במצב טוב) אחוריים מודוס 2 של ווארפדייל סנטר אומגה (גם כן אחד הדגמים הראשונים שלהם שמשתלב טוב עם הקדמיים) וסאב של פיור אקוסטיקס (יאללה מה אתם רוצים נו, משכורת צבאית, נראה אתכם מרכיבים איתה מערכת כמו שלי
וואלה אני לא אשקר לך ואגיד לך שזה רסיבר חבל על הזמן משהו משהו, כי אני לא יודע דבר כזה... הנסיון שלי עם ציוד הוא מועט מאוד, כמעט ואפסי.
אבל לדעתי הוא ממש סבבה, עושה ת'עבודה יפה מאוד, נשמע סבבה ובכל זאת הוא ממוקם בחדר קטן ככה שאין לו עבודה קשה לעשות.
אתה מוזמן לבוא ולשמוע, כי אני לא עשיתי השוואה משמעותית בשביל להביע דעה חזקה.
אגב יש תמונות של הכל בגלריה שלי עם זה מעניין