סקר שביעות רצונכם משואב הרומבה שלכם
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בינתיים מהיכרותי הקצרה בת השבוע עם הרומבה אני מאוד שמח שיש לי אותו בבית, למרות המגבלות והמוזרויות שלו.
כדי להבטיח ניקוי ללא תקיעות צריך להכין לו את השטח בכך שמסירים מכשולים שמנסיון למדתי שהוא ייתקע בהם כמו כבלי חשמל הנשרכים על הרצפה, שטיחונים וכד'. יש לו גם נטיה מפעם בפעם להעדיף אזור מסויים בבית ולהזניח אזורים אחרים. זה לא נורא כי גם אני מבצע את מלאכת הסרת המכשולים כשאני מנקה בעצמי, כך שלבקש מהרומבה להתגבר על מכשולים שיתקילו גם אותי זה כבר מוגזם. כנ"ל לגבי ההעדפות וההזנחות, בשיקלול שבועי זה תמיד מתאזן.
מה שקצת מפריע לי זה הנטיה שלו לגהור על רגלית משופעת של אחד מהסטנדים לרמקולים שלי ולהיתקע שם. זה נראה יותר מידי כאילו שהוא מנסה להזדווג איתה.
כדי להבטיח ניקוי ללא תקיעות צריך להכין לו את השטח בכך שמסירים מכשולים שמנסיון למדתי שהוא ייתקע בהם כמו כבלי חשמל הנשרכים על הרצפה, שטיחונים וכד'. יש לו גם נטיה מפעם בפעם להעדיף אזור מסויים בבית ולהזניח אזורים אחרים. זה לא נורא כי גם אני מבצע את מלאכת הסרת המכשולים כשאני מנקה בעצמי, כך שלבקש מהרומבה להתגבר על מכשולים שיתקילו גם אותי זה כבר מוגזם. כנ"ל לגבי ההעדפות וההזנחות, בשיקלול שבועי זה תמיד מתאזן.
מה שקצת מפריע לי זה הנטיה שלו לגהור על רגלית משופעת של אחד מהסטנדים לרמקולים שלי ולהיתקע שם. זה נראה יותר מידי כאילו שהוא מנסה להזדווג איתה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
כרגע 17 מתוך 17 לפחות מרוצים מאוד מהרומבה שלהם !!!
כנראה שבאמת הפעם פגענו בול......
כנראה שבאמת הפעם פגענו בול......
לדעתי זה בגלל שאנו קהל של גיקים.osherov כתב:כרגע 17 מתוך 17 לפחות מרוצים מאוד מהרומבה שלהם !!!
כנראה שבאמת הפעם פגענו בול.........
לרומבה תהיה בעייה עם הקהל הרחב, בגלל ציפיות שונות.
אנחנו מודעים יותר לקושי הבעייה שבהמצאה, ולכן נדהמים דווקא מההישג, ולבאגים הרי די ציפינו.
"גב' כהן מחדרה" תתאכזב מכל בעייה קטנה כאילו היא תקלה.
משה
אומנם אמא שלי איננה "גברת כהן מחדרה" אלא גברת כהן ממקום אחר, היא עדיין מבקשת בכל הזדמנות שאשאיל את הרובוט לסיבוב אצלה.moco כתב:לדעתי זה בגלל שאנו קהל של גיקים.osherov כתב:כרגע 17 מתוך 17 לפחות מרוצים מאוד מהרומבה שלהם !!!
אנחנו מודעים יותר לקושי הבעייה שבהמצאה, ולכן נדהמים דווקא מההישג, ולבאגים הרי די ציפינו.
"גב' כהן מחדרה" תתאכזב מכל בעייה קטנה כאילו היא תקלה....
בסופו של דבר, זה כנראה יגיע לציבור הרחב.ofir_co כתב:אומנם אמא שלי איננה "גברת כהן מחדרה" אלא גברת כהן ממקום אחר, היא עדיין מבקשת בכל הזדמנות שאשאיל את הרובוט לסיבוב אצלה.moco כתב:לדעתי זה בגלל שאנו קהל של גיקים.osherov כתב:כרגע 17 מתוך 17 לפחות מרוצים מאוד מהרומבה שלהם !!!
"גב' כהן מחדרה" תתאכזב מכל בעייה קטנה כאילו היא תקלה.......
התייחסתי רק ל100% שביעות רצון.
משה
הסיבות הרגילות:ntk כתב:יש סיבה מיוחדת שקניתם את הרובוט בארץ ולא מחו"ל ?
חיפשתי עכשיו וראיתי שהמחיר כולל משלוח הוא 230$ + $ 70מיסים, ואם קונים גם את הרובוט ששוטף זה יותר משתלם...
נוחות, אחריות ונושא החשמל (אם אתה קונה מארה"ב). ההפרש הכספי לא היה גדול.
ייתכן שעכשיו, לאור כמה מבצעים שהיו כמו באמזון, ההפרש הכספי כבר יותר משמעותי.
על הרובוט השוטף אין עוד מספיק פידבק, הייתי מחכה.
בכל מקרה, הוא יכול להיות רלוונטי ,לדעתי, רק למטבח ופינת אוכל. הניקיון של הרומבה הרגיל במצב של לכלוך רגיל (לא אוכל דביק), לא פחות נקי מספונג'ה.
משה
אצלי הוא כבר שנתיים...
לפני כחצי שנה התחילה בעיה - המכשיר עובד אבל לא ממש בתזוזה, היה נתקע בקוטר של מספר סנטימטרים ולא ממשיך לכל הכיוונים.
הבעייה הרצינית לדעתי היא בשירות של אלקטרה, פשוט על הפנים. הובטח שהתיקון יתבצע תוך שבוע, בפועל לקח חודש ושבוע וחזר עם תקלה אחרת שקשורה לטעינה או לסוללה, המכשיר עובד כשתי דקות ומפסיק.
בנוסף,להשיג את המעבדה בראשון בטלפון יצריך המון המון סבלנות.
חוץ מזה לא היו תקלות, אני באמת מרוצה מהמכשיר. ( רומבה 560).
הבעייה הרצינית לדעתי היא בשירות של אלקטרה, פשוט על הפנים. הובטח שהתיקון יתבצע תוך שבוע, בפועל לקח חודש ושבוע וחזר עם תקלה אחרת שקשורה לטעינה או לסוללה, המכשיר עובד כשתי דקות ומפסיק.
בנוסף,להשיג את המעבדה בראשון בטלפון יצריך המון המון סבלנות.
חוץ מזה לא היו תקלות, אני באמת מרוצה מהמכשיר. ( רומבה 560).
שחר