סקר שביעות רצונכם משואב הרומבה שלכם
אחרי שכל-כך הרבה אנשים בפורום רכשו את שואב האבק-רומבה בשבועות האחרונים, הגיע הזמן לבדוק את שביעות רצוננו מהרומבה המדובר(ת)! בואו נגלה האם הוא(היא) רק גימיק או שהוא(היא) משהו שקשה להבין את חיינו בלעדיו(יה) עד עכשיו!
אגב, הכל התחיל (וממשיך) מהשרשור הבא:
http://www.hometheater.co.il/vt90086
אגב, הכל התחיל (וממשיך) מהשרשור הבא:
http://www.hometheater.co.il/vt90086
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 16/08/2009 13:02, נערך 2 פעמים בסך הכל.
הניואנסים הם על מנת לנסות ולמפות כמה שיותר את חויות המשתמש, סה"כ חילקתי את החוייה בגדול לשתיים:moco כתב:היה קשה מאוד להבחין ביו הנואנסים בהגדרות 2,3 ו4
3 פעמים כתבת "רובה". כדאי שתערוך....
1. איכות הניקיון שלו
2. היכולת שלו להיות עצמאי לגמרי
בתור אחד המצביעים המרוצים, אני אומר בואו ולא נשלה את עצמנו.yanivol כתב:8 מתוך 8 מרוצים או מרוצים מאד נשמע כמו קניה בטוחה...
חוץ מלshed, אצל כל אחד מאיתנו מדובר ברכישה ממש חדשה ואנו בשלב ההתלהבות.
לא תמצא הרבה אנשים שיגידו לך שמה שקנו רק אתמול היה מאכזב.
אי אפשר כרגע ועל סמך הסקר הזה להסיק שזו קנייה בטוחה.
צריך לעשות סקר עוד חצי שנה כאשר השאלות נוגעות בעיקר לכמה אנו משתמשים בו ובכמה הוא חסך עבודה אחרת שהיינו צריכים לעשות או לחילופין, בכמה הבית יותר נקי.
משה
משבית שמחות שכמוךmoco כתב:בתור אחד המצביעים המרוצים, אני אומר בואו ולא נשלה את עצמנו.yanivol כתב:8 מתוך 8 מרוצים או מרוצים מאד נשמע כמו קניה בטוחה...
צריך לעשות סקר עוד חצי שנה כאשר השאלות נוגעות בעיקר לכמה אנו משתמשים בו ובכמה הוא חסך עבודה אחרת שהיינו צריכים לעשות או לחילופין, בכמה הבית יותר נקי....
ככה אתה עלי כותב אחרי שאני מתאמץ להירשם 5 פעמים באתר כדי למלא את הסקר שלך בהצבעות?osherov כתב:משבית שמחות שכמוךmoco כתב:בתור אחד המצביעים המרוצים, אני אומר בואו ולא נשלה את עצמנו.yanivol כתב:8 מתוך 8 מרוצים או מרוצים מאד נשמע כמו קניה בטוחה...
צריך לעשות סקר עוד חצי שנה כאשר השאלות נוגעות בעיקר לכמה אנו משתמשים בו ובכמה הוא חסך עבודה אחרת שהיינו צריכים לעשות או לחילופין, בכמה הבית יותר נקי.......
משה
אם במשך שנתיים שלמות הוא ישאב וינקה את הריצפה כמו שצריך בלי תקלות הוא יחזיר את ההשקעה בו בגדול!eagle75 כתב:מבחינתי השאלה שנותרה פתוחה היא האמינות של המכשיר. את זה באמת נדע רק עוד שנה שנתיים כשיתחילו הבעיות. (אם יתחילו)....
תזכרו שהרובוט הזה עובד\יעבוד אצל רובנו כמעט 365 ימים בשנה, ולכן אם היינו משלמים לו 10 שקלים על כל יום עבודה היינו מכפילים את ההשקעה שלנו, 100% תשואה בשנה לטעמי זה לא רע בכלל
באמת לא הבנתי מי החמישה שרשמו שהם סה"כ מרוצים מעבר לציפיות ומרוצים מאוד מהרומבהmoco כתב:ככה אתה עלי כותב אחרי שאני מתאמץ להירשם 5 פעמים באתר כדי למלא את הסקר שלך בהצבעות?osherov כתב:משבית שמחות שכמוךmoco כתב:בתור אחד המצביעים המרוצים, אני אומר בואו ולא נשלה את עצמנו.yanivol כתב:8 מתוך 8 מרוצים או מרוצים מאד נשמע כמו קניה בטוחה...
צריך לעשות סקר עוד חצי שנה כאשר השאלות נוגעות בעיקר לכמה אנו משתמשים בו ובכמה הוא חסך עבודה אחרת שהיינו צריכים לעשות או לחילופין, בכמה הבית יותר נקי..........
לי יש אותו כחודשיים ואני מאוד מרוצה. הייתי מרוצה יותר אם כל השערות של החתול היו נכנסות למיכל האיסוף ולא שחלק גדול מהן יתרכז בפתח שלו ואז הייתי צריך לנקות אותו פחות. אני מניח גם שזה תלוי באורך השערות של החתול, לשלי יש פרווה קצרה-בינונית עם שערות של כ6 ס"מ שמתקבצות יחד לגוש גדול.
אני משתמש בו כמוצר משלים, כשהעוזר בית בא הוא שואב לי את כל הבית (שטיחים וריצפה) עם השואב העומד.
אני משתמש בו כמוצר משלים, כשהעוזר בית בא הוא שואב לי את כל הבית (שטיחים וריצפה) עם השואב העומד.
טוב, סיכום קצר לאחר שבוע של ניקיון רומבוטי!
הנק' הטובות הם שאכן הוא מנקה בצורה טובה מאוד כולל בפינות, ובמיוחד מתחת לרהיטים כבדים - כמו המיטה שבד"כ
היה נשבר לי הגב כשהייתי מנסה לנקות מתחתיה.
הרעש - לא כל כך נורא, אבל עדיין אני מעדיף שהוא יעבוד כשאני לא נמצא - זה גם כל הרעיון...
נראה גם שהאלגוריתים שלו די מוצלח - לאחר מעקב אחריו ראיתי שמלבד הנסיעות הלוך ושוב לאורך הדירה - הוא גם נוסע במין צורה אלכסונית מצד לצד ובעצם "סוגר" את כל השטחים.
מנגנון השיחרור עובד טוב עם הכבל של המחשב שנמתח לאורך הרצפה.
הנק' הפחות טובות הן - גורר איתו סמרטוט/שטיחון בכל הדירה ואז הוא פשוט צריך לנקות שוב...
אם הוא ניגש בזווית ישרה למדרגה הוא "מתיישב על הגחון" ודורש חילוץ, ומצד שני ההפרדה בין המקלחת לשאר הדירה די גבוהה אצלי ולכן שוב תלוי בזוית הגישה - לפעמים הוא לא יורד או לא מצליח לטפס חזרה...
בסה"כ אני מאוד מרוצה כי אצלי "מבחן הרגליים היחפות" הוא בעצם המצב היומיומי, ואכן ניתן לראות ולהרגיש שיש שינוי ואין יותר צורך לטאטא ולשאוב כל היום (גם לא מתרגשים אם נופלים פירורים בזמן האוכל על הרצפה)
עוד דבר שחשוב לציין - הרומבה עובד מצויין על פרקט, ולא גורם לשריטות! דבר שהיה קריטי מבחינתי.
הנק' הטובות הם שאכן הוא מנקה בצורה טובה מאוד כולל בפינות, ובמיוחד מתחת לרהיטים כבדים - כמו המיטה שבד"כ
היה נשבר לי הגב כשהייתי מנסה לנקות מתחתיה.
הרעש - לא כל כך נורא, אבל עדיין אני מעדיף שהוא יעבוד כשאני לא נמצא - זה גם כל הרעיון...
נראה גם שהאלגוריתים שלו די מוצלח - לאחר מעקב אחריו ראיתי שמלבד הנסיעות הלוך ושוב לאורך הדירה - הוא גם נוסע במין צורה אלכסונית מצד לצד ובעצם "סוגר" את כל השטחים.
מנגנון השיחרור עובד טוב עם הכבל של המחשב שנמתח לאורך הרצפה.
הנק' הפחות טובות הן - גורר איתו סמרטוט/שטיחון בכל הדירה ואז הוא פשוט צריך לנקות שוב...
אם הוא ניגש בזווית ישרה למדרגה הוא "מתיישב על הגחון" ודורש חילוץ, ומצד שני ההפרדה בין המקלחת לשאר הדירה די גבוהה אצלי ולכן שוב תלוי בזוית הגישה - לפעמים הוא לא יורד או לא מצליח לטפס חזרה...
בסה"כ אני מאוד מרוצה כי אצלי "מבחן הרגליים היחפות" הוא בעצם המצב היומיומי, ואכן ניתן לראות ולהרגיש שיש שינוי ואין יותר צורך לטאטא ולשאוב כל היום (גם לא מתרגשים אם נופלים פירורים בזמן האוכל על הרצפה)
עוד דבר שחשוב לציין - הרומבה עובד מצויין על פרקט, ולא גורם לשריטות! דבר שהיה קריטי מבחינתי.
הקלת עלי.ofir_co כתב: אם הוא ניגש בזווית ישרה למדרגה הוא "מתיישב על הגחון" ודורש חילוץ...
צרת רבים חצי נחמה (או נחמת טפשים
זו צרה רצינית כי זה לא נדיר.
הבנתי שהם מוכרים שלטים. הם מוכרים גם מגדלורים נוספים? באתר אפשר לקנות רק רומבות שלימות.
משה
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
מוכרים - http://www.irobot.co.il/index.php?page= ... t&Itemid=7moco כתב:הקלת עלי.ofir_co כתב: אם הוא ניגש בזווית ישרה למדרגה הוא "מתיישב על הגחון" ודורש חילוץ...
צרת רבים חצי נחמה (או נחמת טפשים)
הבנתי שהם מוכרים שלטים. הם מוכרים גם מגדלורים נוספים? באתר אפשר לקנות רק רומבות שלימות....
שי
דווקא לא כל כך רצינית, מצאתי שימוש למגדלור! - כיוונתי את הקרן לצרה ביותר והוא מגיע ממש עד הקצה ולא נתקעmoco כתב:הקלת עלי.ofir_co כתב: אם הוא ניגש בזווית ישרה למדרגה הוא "מתיישב על הגחון" ודורש חילוץ...
הבנתי שהם מוכרים שלטים. הם מוכרים גם מגדלורים נוספים? באתר אפשר לקנות רק רומבות שלימות....
אה, ברור , בגלל זה אני צריך עוד מגדלור, כי אני במצב ששניים כבר בשימוש ועוד יש מדרגות.ofir_co כתב:דווקא לא כל כך רצינית, מצאתי שימוש למגדלור! - כיוונתי את הקרן לצרה ביותר והוא מגיע ממש עד הקצה ולא נתקעmoco כתב:הקלת עלי.ofir_co כתב: אם הוא ניגש בזווית ישרה למדרגה הוא "מתיישב על הגחון" ודורש חילוץ...
הבנתי שהם מוכרים שלטים. הם מוכרים גם מגדלורים נוספים? באתר אפשר לקנות רק רומבות שלימות.......
משה
תודה, הלכתי ל"מוצרים" ולא ל"חנות"Shayosef כתב:מוכרים - http://www.irobot.co.il/index.php?page= ... t&Itemid=7moco כתב:הקלת עלי.ofir_co כתב: אם הוא ניגש בזווית ישרה למדרגה הוא "מתיישב על הגחון" ודורש חילוץ...
הבנתי שהם מוכרים שלטים. הם מוכרים גם מגדלורים נוספים? באתר אפשר לקנות רק רומבות שלימות.......
משה