תגובות לביקורת שלט רחוק RF עם עכבר מובנה של X-GENE
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ביקורת מצויינת,
עדיין לא הבנתי, בתחילת הביקורת מצויין שבעתיד ניתן יהיה להשתשמש במקלט אחד גם למקלדת וגם לשלט,
וביתרונות של השלט רשום שניתן להשמתמש במקלט אחד... ?
במידה ויש לי כבר מקלדת x-gene, האם אני אצטרך שני מקלטים או שניתן לחבר רק אחד ?
עדיין לא הבנתי, בתחילת הביקורת מצויין שבעתיד ניתן יהיה להשתשמש במקלט אחד גם למקלדת וגם לשלט,
וביתרונות של השלט רשום שניתן להשמתמש במקלט אחד... ?
במידה ויש לי כבר מקלדת x-gene, האם אני אצטרך שני מקלטים או שניתן לחבר רק אחד ?
- ranran1234
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
חברה אם קניתי שלט של SUNWAVE שהוא IR
איך אני גורם לחלק מהכפתורים שלו לעבוד גם בXBMC ולא רק בMCE? (כמו פליי סטופ ועוד)
איך אני גורם לחלק מהכפתורים שלו לעבוד גם בXBMC ולא רק בMCE? (כמו פליי סטופ ועוד)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
gilcooper,
אני הבנתי מהיבואן שלא יהיה ניתן לעבוד עם מקלט קיים אלא רק לקנות מקלדת+שלט+מקלט כ-Bundle.
ranran1234,
מומלץ לפתור שרשור נפרד בעניין שלך.
אני הבנתי מהיבואן שלא יהיה ניתן לעבוד עם מקלט קיים אלא רק לקנות מקלדת+שלט+מקלט כ-Bundle.
ranran1234,
מומלץ לפתור שרשור נפרד בעניין שלך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
ביקורת מקצועית ועניינית 
אני גם מצטרף לקודמי לגבי המראה הפשוט של השלט, מכשיר כמו שלט שנכנס לחדר המגורים, חייב להראות בהתאם.
לחברת Logitech בזמנו גם הייתה דריכה בשוק השלטים עבור HTPC עם הדגם Harmony 680, אך גם דגם זה נראה לא משהו. כנראה שיש משהו עם שלטים ותחום ה HTPC שגורם ליצרנים ליצור מכשירים לא ידידותיים למראה
אני גם מצטרף לקודמי לגבי המראה הפשוט של השלט, מכשיר כמו שלט שנכנס לחדר המגורים, חייב להראות בהתאם.
לחברת Logitech בזמנו גם הייתה דריכה בשוק השלטים עבור HTPC עם הדגם Harmony 680, אך גם דגם זה נראה לא משהו. כנראה שיש משהו עם שלטים ותחום ה HTPC שגורם ליצרנים ליצור מכשירים לא ידידותיים למראה
- Raviv-xionite
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 149
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ברשותכם אנסה לשפוך קצת אור על נושא חיבור שלט ומקלדת שלא נרכשו כקומבו על ידי דונגל אחד.
למקלדות / שלטים מסדרות שונות יש גרסאות קושחה שונות, במקרים מסוימים אפשר לרכוש שלט והוא פשוט יעבוד עם הדונגל של המקלדת הקיימת ובמקרים מסוימים לא. (ככל שהמקלדת חדשה יותר הסיכוי גדול יותר).
לא ניתן לדעת האם זה יעבוד עד שלא מנסים ואין תמיכה ו/או ערובה לכך שזה יעבוד.
על מנת להסיר ספק, אין ולא תהיה שום בעיה לההשתמש בשלט ומקלדת שנרכשו בנפרד כאשר משתמשים בשני דונגלים.
מקווה שהבהרתי את הנקודה. ניתן לפנות אלינו ב-[email protected] או ישירות אלי ב-[email protected] לשאלות נוספות.
למקלדות / שלטים מסדרות שונות יש גרסאות קושחה שונות, במקרים מסוימים אפשר לרכוש שלט והוא פשוט יעבוד עם הדונגל של המקלדת הקיימת ובמקרים מסוימים לא. (ככל שהמקלדת חדשה יותר הסיכוי גדול יותר).
לא ניתן לדעת האם זה יעבוד עד שלא מנסים ואין תמיכה ו/או ערובה לכך שזה יעבוד.
על מנת להסיר ספק, אין ולא תהיה שום בעיה לההשתמש בשלט ומקלדת שנרכשו בנפרד כאשר משתמשים בשני דונגלים.
מקווה שהבהרתי את הנקודה. ניתן לפנות אלינו ב-[email protected] או ישירות אלי ב-[email protected] לשאלות נוספות.
נערך לאחרונה על ידי Raviv-xionite ב 17/08/2009 15:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
קסיונייט - פתרונות מחשוב מתקדם לבית ולתעשיה - www.xionite.com www.xgene.co.il
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לדעתי, אגב, הוא דווקא חמוד ודי נוח לאחיזה. העובי שלו נדרש בשביל להכיל את כדור העקיבה.
לגבי הכתבה המדהימה !!!
כל הכבוד על הכתבה, אבל עולות לי שתי שאלות, מה מהירות התגובה של השלט, לוחצים וממתינים או שמיד יש תגובה. השאלה השנייה, מה לגבי מערכת הפעלה ווינדוס 7 יש תמיכה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

התגובה מהירה מאוד. לא הרגשתי הבדל בינו לבין שלט ה-IR של מיקרוסופט.
לא בדקתי את זה על 7, אבל אני לא רואה שום סיבה שזה לא יעבוד, כי הוא עובד עם דרייברים סטנדרטיים של Human Interface Device.
לא בדקתי את זה על 7, אבל אני לא רואה שום סיבה שזה לא יעבוד, כי הוא עובד עם דרייברים סטנדרטיים של Human Interface Device.
- GilYaacoby
- חבר פעיל

- תגובות: 88
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
שלום רב ,
לפני כ-3 חודשים קניתי את המקלדת Xgene Keyboard
כבר 3 פעמים המקלדת היתה בתיקון בגלל שהיא לא מגיבה (גם לאחר לחיצה ארוכה על המשדר עד להיבהוב + FNּID)
3 פעמים בחודשיים התשובה של המעבדה "סונכרן - זה לא תקלה"
מה זה ... לא תקלה ? אם יצא מסנכרון יש סיבה !!!
אם זה קורה 3 פעמים זה אומר שהמקלדת היתה כחודש בממוצע לא אצלי בבית ולא נהניתי מממנה ...
אם זה לא תקלה , מה היא תקלה ?
כבר בפעם השנייה דרשתי מקלדת חדשה במקום (לא את הכסף חזרה) ונעניתי שזה לא תקלה זה רק סנכרון .
עכשיו זו הפעם הרביעית שאני חווה את אותה תקלה ....
אני לא שולח יותר את המקלדת למעבדה !!!
איך אפשר להפסיק את הפארסה הזאת ???
לפני כ-3 חודשים קניתי את המקלדת Xgene Keyboard
כבר 3 פעמים המקלדת היתה בתיקון בגלל שהיא לא מגיבה (גם לאחר לחיצה ארוכה על המשדר עד להיבהוב + FNּID)
3 פעמים בחודשיים התשובה של המעבדה "סונכרן - זה לא תקלה"
מה זה ... לא תקלה ? אם יצא מסנכרון יש סיבה !!!
אם זה קורה 3 פעמים זה אומר שהמקלדת היתה כחודש בממוצע לא אצלי בבית ולא נהניתי מממנה ...
אם זה לא תקלה , מה היא תקלה ?
כבר בפעם השנייה דרשתי מקלדת חדשה במקום (לא את הכסף חזרה) ונעניתי שזה לא תקלה זה רק סנכרון .
עכשיו זו הפעם הרביעית שאני חווה את אותה תקלה ....
אני לא שולח יותר את המקלדת למעבדה !!!
איך אפשר להפסיק את הפארסה הזאת ???