חכירת כרטיס חכם מיס

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
Nunatak פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
הצטרף: דצמבר 2005
שם מלא: nunatak

שליחה

האם יש אפשרות לחכור מיס כרטיס חכם לצורך חיבור לכרטיס DVB-S במחשב? מישהו ניסה לעשות את זה? (לא בטוח ש"חכירה" הוא המושג הנכון)

אני מצטט מהסכם ההתקשרות:
"7.א. חשוב לנו מאד להבהיר כי החל מיום 9.7.01, תוכל לרכוש את כל ציוד הקליטה, למעט הכרטיס החכם, גם מאחרים ובלבד שיקבע על ידי משרד התקשורת לגבי אותו ציוד כי הוא תואם במלואו בתכונותיו ובאפשרויותיו לציוד המותקן על ידינו. אם תרצה, תוכל גם להתקין ציוד קליטה זה בעצמך או באמצעות מי מטעמך.
7.ב. בכל מקרה, הכרטיס החכם יונפק על ידינו ויישאר בבעלות יס. הנך מתחייב שלא להעביר אותו לאחר, להעתיק את תוכנו או לגרום לו כל נזק אחר."

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
הצטרף: ינואר 2008
מיקום: קריות

שליחה

כשבאים למסעדה אפשר להזמין רק פיתות,ללא חומוס?
כרטיס הולך עם ממיר בלבד=אותו מחיר להשכרה.
תיזהר לא לשרוף את הכרטיס הלבן עם הנקודות הצבעוניות :lol:

Nunatak פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
הצטרף: דצמבר 2005
שם מלא: nunatak

שליחה

מצד שני אפשר להזמין שווארמה בפיתה ולהגיד למוכר שאתה מוותר על הטחינה ושלא ישים לך. אותו דבר כאן, אני רוכש את זכויות קליטת השידורים ומוותר על הממיר.
יש כאן מישהו עם תשובה מוסמכת/מידע ולא מניחוש/מניסיון?

oreach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 581
הצטרף: יולי 2009

שליחה

על-פניו נראה שלפי הסכם ההתקשרות שאתה מצטט ממנו זה אפשרי, עכשיו רק לך תמצא אם משרד התקשורת אישר את הכרטיס שלך... :)

הכי פשוט תתקשר ותשאל. בכל מקרה אל תסתפק בתשובה סתמית שאי-אפשר. דרוש תשובה ברורה: או שאומרים לך שזה אפשרי (כי ככה רשום בהסכם עמם), או שאם לא אז מה הסיבה המדוייקת לכך (אפשרות לכך תהיה שהכרטיס שלך אכן לא מוכר ע"י משרד התקשורת).

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: מרטין סבג
מיקום: כפר-סבא

שליחה

אתה מודע לזה שהמידע מוצפן?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”