חכירת כרטיס חכם מיס
-
Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
האם יש אפשרות לחכור מיס כרטיס חכם לצורך חיבור לכרטיס DVB-S במחשב? מישהו ניסה לעשות את זה? (לא בטוח ש"חכירה" הוא המושג הנכון)
אני מצטט מהסכם ההתקשרות:
"7.א. חשוב לנו מאד להבהיר כי החל מיום 9.7.01, תוכל לרכוש את כל ציוד הקליטה, למעט הכרטיס החכם, גם מאחרים ובלבד שיקבע על ידי משרד התקשורת לגבי אותו ציוד כי הוא תואם במלואו בתכונותיו ובאפשרויותיו לציוד המותקן על ידינו. אם תרצה, תוכל גם להתקין ציוד קליטה זה בעצמך או באמצעות מי מטעמך.
7.ב. בכל מקרה, הכרטיס החכם יונפק על ידינו ויישאר בבעלות יס. הנך מתחייב שלא להעביר אותו לאחר, להעתיק את תוכנו או לגרום לו כל נזק אחר."
אני מצטט מהסכם ההתקשרות:
"7.א. חשוב לנו מאד להבהיר כי החל מיום 9.7.01, תוכל לרכוש את כל ציוד הקליטה, למעט הכרטיס החכם, גם מאחרים ובלבד שיקבע על ידי משרד התקשורת לגבי אותו ציוד כי הוא תואם במלואו בתכונותיו ובאפשרויותיו לציוד המותקן על ידינו. אם תרצה, תוכל גם להתקין ציוד קליטה זה בעצמך או באמצעות מי מטעמך.
7.ב. בכל מקרה, הכרטיס החכם יונפק על ידינו ויישאר בבעלות יס. הנך מתחייב שלא להעביר אותו לאחר, להעתיק את תוכנו או לגרום לו כל נזק אחר."
-
Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
מצד שני אפשר להזמין שווארמה בפיתה ולהגיד למוכר שאתה מוותר על הטחינה ושלא ישים לך. אותו דבר כאן, אני רוכש את זכויות קליטת השידורים ומוותר על הממיר.
יש כאן מישהו עם תשובה מוסמכת/מידע ולא מניחוש/מניסיון?
יש כאן מישהו עם תשובה מוסמכת/מידע ולא מניחוש/מניסיון?
על-פניו נראה שלפי הסכם ההתקשרות שאתה מצטט ממנו זה אפשרי, עכשיו רק לך תמצא אם משרד התקשורת אישר את הכרטיס שלך... 
הכי פשוט תתקשר ותשאל. בכל מקרה אל תסתפק בתשובה סתמית שאי-אפשר. דרוש תשובה ברורה: או שאומרים לך שזה אפשרי (כי ככה רשום בהסכם עמם), או שאם לא אז מה הסיבה המדוייקת לכך (אפשרות לכך תהיה שהכרטיס שלך אכן לא מוכר ע"י משרד התקשורת).
הכי פשוט תתקשר ותשאל. בכל מקרה אל תסתפק בתשובה סתמית שאי-אפשר. דרוש תשובה ברורה: או שאומרים לך שזה אפשרי (כי ככה רשום בהסכם עמם), או שאם לא אז מה הסיבה המדוייקת לכך (אפשרות לכך תהיה שהכרטיס שלך אכן לא מוכר ע"י משרד התקשורת).
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: