מסך לסלון

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
eliil1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני די בור בכל העניין הזה...מה עדיף מבין שתי הטכנולוגיות? ואיזה יש טלויזיה מומלצת ? (אבל רק מהאלה שעל הקיר , דוגמא: http://www.udt.co.il/Pioneer/Main/Club/ ... asp?cid=10
http://www.udt.co.il/Pioneer/Main/Club/ ... asp?cid=11)

אני מתכוון לשים צלחת , ואני לא יודע אם יש שם שידורי HD , אבל אני כנראה גם אחבר לפעמים את המחשב למסך על-מנת לראות סרטי HD , אז אם הHD לא יקר בהרבה , עדיף שיהיה HD. התקציב לא מוגדר, אבל אין זה אומר שהוא אינסופי. בכמה לדעתכם אפשר להסתדר?

תודה.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #2 

eliil1 שלום לך .

תן לנו נתונים מרחק צפיה .
מה התכנים בהם אתה צופה .
מקורות חיבור למסך .
ויהכן תמקם את המסך.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

eliil1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אני רוצה מסך 50" בערך, מרחק ממנו יהיה בערך 4 מטר ,אולי קצת פחות אולי קצת יותר, הדירה חדשה ועוברת שיפוץ, ואני לא החלטתי איך,או יותר נכון איפה אשים את המסך. אבל כבר יש לי איזה רעיון,אז זה אמור לצאת בער 4 מטר. שמעתי שזה קצת יותר מדי בשביל מסך 50" , האם זה נכון? ואם כן , מה הסכנה ? מזיק לעיניים?

אני גם חשבתי על לחבר את המחשב למסך לצורך צפייה בסרטים באיכות HD. יהיה נחמד אם יהיה אפשר גם לשחק בו,אבל זה ממש לא בראש העדיפויות,גם אם אני אחבר בשביל משחקים זה יהיה פעם ב.... כך שלא צריך לקחת את זה כשיקול ממשי.
אותי יותר מעניין שזויות הצפייה לא יהיו צרות כמו בפנאלים כמו TN במסכי מחשב, שהאיכות תיהיה מעולה, ושלא יהיה חשוך מדי. ועדיף שלא תיהיה השתקפות, אבל כנראה שבסופו של דבר זאת לא תיהיה ממש בעיה , מפני שבין כה מתוכננים להיות בסלון וילונות.

כמו כן, אני לא יכול להחליט על איזה רזולוציה ללכת ? כמו שאמרתי אני מתכנן להתקין צלחת , לא הוט או יס, נראה לי בזבוז כסף מיותר. אבל הבעיה היא איך משודרים בצלחת הזאת שידורים ? אפשר להגדיר את זה שיהיו באיכות HD? או שזה לא עובד כך? אם לא, אז אם המסך יהיה FHD למשל, ואני אראה שידורים באיכות רגילה , האיכות תיהיה טובה?
אני שואל את זה מכיוון שבמסך המחשב שלי T220P סרטי DVDRIP שהיו נראים מעולה בCRT 17" שהיה לפניו ,נראים על הפנים.. ופה אנחנו מדברים על 50" ,כך שאני לא רוצה שיווצר אותו המצב.

עוד שאלה,האם מחירי המסכים צפויים לרדת עוד מעט בעקבות מסכי ה LED החדשים ומסכי הלזמה החדשים של פנסוניק?

תודה רבה,
אלי.

eliil1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

יש איזה שהן המלצות בבקשה?

תודה.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #5 

א. שכחת לומר תקציב לדעתי - שזה הבסיס :)
ב. לא רק שזה לא קרוב מידיי ל-50" זה בכלל קטן מידיי - במיוחד אם עיקר הכוונות שלך הן HD.

eliil1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

א.אמרתי לגבי תקציב... אני לא יודע מה הם המחירים של מסכים טובים כיום, רצוי להסתדר עם כמה שפחות כמובן... בכמה לדעתך אפשר להסתדר?

ב. רוב הכוונות הן לא HD, זה רק כשאני אחבר את המחשב למסך. מרבית הישמוש יהיה ערוצים מהצלחת, אבל אני לא יודע אם הם HD או לא.. אני לא מבין בזה.. אך בהנחה שלא , והשידורים שם הם באיכות רגילה SD, חשוב לי מאוד שהם יראו כמה שיותר . זה חשוב יותר מHD.

תודה רבה (:
אלי.

tamos2009
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 480
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #7 

שתיהיה בעניין, הטלויזות שהבאת של פיוניר ממש לא זולות ביחס למתחרות...

eliil1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

איזה?
אהה בלינקים? לא לא , זה היה רק דוגמא למה שאני רוצה , ז"א שזה יהיה מחובר לקיר ככה, ולא מסך רגיל.... אני לא רציתי חוות דעת ספציפית על המסכים..

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”