סמסונג PS42S5H
המכשיר היידפינישן
רזולוציה 1024--768 .עולה כ17000 ש"ח.ביום שישי קפצתי ליבואן מיניליין בפ"ת ומתברר שאין במלאי.צפוי להגיע בסביבות 7-2 06 .גם אני רציתי לראות מסך עובד ולהשוות עם lcd שיש במקום.הlcd של סמסונג שהיו במקום לא מצאו חן בעיני .לlcd 40 אינץ היו צבעים חיוורים ואפילו לפלסמה הedtv היו צבעים טובים יותר.שוב אני לא יודע האם זה המכשיר הכיוון של המכשיר או מה הסיבה לכך.
בחודש הבא כאשר יגיעו המכשירים החדשים אדווח.
בחודש הבא כאשר יגיעו המכשירים החדשים אדווח.
מה הכוונה ענין המחיר לא משקר
כמה עולות פלסמות היידפינישיין של פיוניר פנסוניק ונק.
חוץ מזה לא ראיתי כאמור את של סמסונג כי אין במלאי.
באמת בפורום כותבים כל הזמן על הedtv לא שמעתי דיעות על היידפינישיין של פיוניר פנסוניק ונק.
חוץ מזה לא ראיתי כאמור את של סמסונג כי אין במלאי.
באמת בפורום כותבים כל הזמן על הedtv לא שמעתי דיעות על היידפינישיין של פיוניר פנסוניק ונק.
hasamas
אפשר להשיג את הסמסונג גם ב 16500 שח, ודרך אגב בפורום דובר רבות גם על פלזמות ה HD , תעשה חיפוש ותראה שיש הרבה.
לטעמי התמונה בה פחות טובה וזה לא עניין של כיוון, הצבעים פחות חיים, יש רעשי וידאו ברקעים ,השחורים לא הכי טובים ובנוסף זהו פנל של 1:10000 עם כל החסרונות.
אפשר להשיג את הסמסונג גם ב 16500 שח, ודרך אגב בפורום דובר רבות גם על פלזמות ה HD , תעשה חיפוש ותראה שיש הרבה.
לטעמי התמונה בה פחות טובה וזה לא עניין של כיוון, הצבעים פחות חיים, יש רעשי וידאו ברקעים ,השחורים לא הכי טובים ובנוסף זהו פנל של 1:10000 עם כל החסרונות.
- hot_reptile
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 132
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
השחורים לא הכי טובים? הם אפורים כמעט...
איפה הלכת לראות? תרים טלפון ללייזר סיטי בהרצליה, אני ראיתי שם לפני שבועיים ומשהו
איפה הלכת לראות? תרים טלפון ללייזר סיטי בהרצליה, אני ראיתי שם לפני שבועיים ומשהו
לי יש סמסונג PS42S5H כבר כ 4 חודשים. אם תחפש בפורום, תמצא מספר שרשורים על הפלזמה הזו.
יתרונות:
- צבעים עמוקים להפליא (ביחס לפלזמות אחרות של 1:10000 שראיתי).
- תכני HD נראים מדהים! (טוב, נו, כך זה בכל מסך שהוא HD).
- חיבורים לכל מה שצריך. חבל רק ש HDMI יש רק אחד.
- כוללת רמקולים מובנים.
- מחיר.
חסרונות:
- גוונים כהים נראים פחות טוב מפלזמות אחרות (כמו שצויין).
- בתנועה מהירה (מאוד) של אובייקטים גדולים על המסך, במיוחד כאשר איכות המקור נמוכה, ישנה מריחה של האובייקט ואף לפעמים ניתן להבחין בגווני ירוק ואדום באזור המריחה, וזה לא נובע משידור המקור.
- התפריטים מתפקדים דיי לאט.
- דרך חיבור ה HDMI אפשר לשדר רק רזולוציות HDTV. נסיון לשדר 1024 על 768 דרך ה HDMI לא יצלח (או לפחות לא הצלחתי).
סה"כ מומלצת.
יתרונות:
- צבעים עמוקים להפליא (ביחס לפלזמות אחרות של 1:10000 שראיתי).
- תכני HD נראים מדהים! (טוב, נו, כך זה בכל מסך שהוא HD).
- חיבורים לכל מה שצריך. חבל רק ש HDMI יש רק אחד.
- כוללת רמקולים מובנים.
- מחיר.
חסרונות:
- גוונים כהים נראים פחות טוב מפלזמות אחרות (כמו שצויין).
- בתנועה מהירה (מאוד) של אובייקטים גדולים על המסך, במיוחד כאשר איכות המקור נמוכה, ישנה מריחה של האובייקט ואף לפעמים ניתן להבחין בגווני ירוק ואדום באזור המריחה, וזה לא נובע משידור המקור.
- התפריטים מתפקדים דיי לאט.
- דרך חיבור ה HDMI אפשר לשדר רק רזולוציות HDTV. נסיון לשדר 1024 על 768 דרך ה HDMI לא יצלח (או לפחות לא הצלחתי).
סה"כ מומלצת.