חיבור מחשב למסך טלוויזיה
אני מעוניין לחבר את המחשב לרסיבר ולמסך כדי להשתמש במדייה סנטר בויסטה לצורך מוזיקה
אני רוצה לשמוע סאונד דרך כבל HDMI כך אוכל גם לראות תמונה ולחסוך העברות נוספות של כבל סאונד מהמחשב לרסיבר שנימצא בחדר סמוך
מה הפיתרון הטוב ביותר
האם ישנם כרטיסי מסך עם יציאת HDMI משולב עם אודיו ?
אני רוצה לשמוע סאונד דרך כבל HDMI כך אוכל גם לראות תמונה ולחסוך העברות נוספות של כבל סאונד מהמחשב לרסיבר שנימצא בחדר סמוך
מה הפיתרון הטוב ביותר
האם ישנם כרטיסי מסך עם יציאת HDMI משולב עם אודיו ?
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
אני לא כלכך הבנתי את השאלה. האם אתה מעוניין לשמוע במגבר או במסך ?
אם זה במסך, אז ברור שכבל HDMI ישירות למסך - קיבלת אודיו ווידאו ביחד.
אם במגבר, אז אני לא רואה איך אתה יוצא מלהעביר כבל מהמחשב למגבר. מה המרחק למגבר ?
אם במגבר, אז אני לא רואה איך אתה יוצא מלהעביר כבל מהמחשב למגבר. מה המרחק למגבר ?
למגבר יש כניסת HDMI והוא כבר ממתג לי למסך המרחק הוא בערך 5 מ'IProgrammer כתב:אני לא כלכך הבנתי את השאלה. האם אתה מעוניין לשמוע במגבר או במסך ?
אם במגבר, אז אני לא רואה איך אתה יוצא מלהעביר כבל מהמחשב למגבר. מה המרחק למגבר ?...
2 ידוע לי שישנם כרטיסי מסך שמוציאים אודיו דרך יציאת DVI משהו יכול להאיר פרטים קצת על העניין על אייזה כרטיסים מדובר ומה הדרישה מבחינת כבל או מתאם
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
כרטיס מסך עם יציאת DVI או HDMI ?
כל הכרטיסים עם יציאת HDMI תומכים גם ב- AUDIO. אני לא מכיר DVI שעושה זאת. לדעתי אתה צריך כרטיס מסך עם יציאת HDMI.
כל הכרטיסים עם יציאת HDMI תומכים גם ב- AUDIO. אני לא מכיר DVI שעושה זאת. לדעתי אתה צריך כרטיס מסך עם יציאת HDMI.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
כל כרטיסי המסך של ATI ממשפחת ה-HD4XXX תומכים באודיו גם ב-DVI, ע"י שימוש במתאם DVI-HDMI מיוחד של ATI שמגיע עם הכרטיס.IProgrammer כתב:כרטיס מסך עם יציאת DVI או HDMI ?
כל הכרטיסים עם יציאת HDMI תומכים גם ב- AUDIO. אני לא מכיר DVI שעושה זאת. לדעתי אתה צריך כרטיס מסך עם יציאת HDMI....
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"