חיים חדשים לפלזמה? לפי QUIXEL עליה דרמטית במכירת מסכי פלזמה.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
ברבעון השני של 2009, מתברר שהיתה עליה גבוהה מאוד במכירות הפלזמה בארה"ב. חברת המחקר QUIXEL (היא אחת מכ-5 חברות שעוסקות במחקרים מהסוג הזה, כך שצריך להצליב עוד את המידע עם לפחות אחת או שתיים מהאחרות) יש סימנים להתאוששות בתחום הזה עם עליה של 31% במספר המסכים שנמכרו ברבעון במכירות הפלזמה.
העליה הדרמטית ביותר היתה של מסכי HD READY בגודל 42" דווקא (40% עליה במכירות)!
מה שיותר מפתיע הוא שבאותה תקופה בדיוק, אם משווים את הרווחים והמכירות של סך המסכים בגדלים הללו, מתברר שהמכירות לא השתנו באופן דרמטי (מסכי LCD בגודל 40" ומעלה לא שינו מהותית את הכמויות ומבחינת הכנסות - הן אפילו ירדו ביחס לרבעון המקביל ב-7%).
לפי QUIXEL, כנראה שהדבר נובע מלקוחות שמחפשים עסקאות כדאיות ושהמחירים של פלזמה יותר כדאיים כרגע.
עדיין אין חלוקות ברורות מי בדיוק המנצחים הגדולים מבחינת מכירות בתחום הזה אך מכיוון ששחקנים גדולים רבים יצאו לחלוטין מהשוק הזה, אני מהמר שהזוכים הגדולים הם פנסוניק, LG וסמסונג (לפי הסדר הזה לדעתי).
מעניין ביותר לראות לאיפה זה יתקדם.
מקור: טווייס
העליה הדרמטית ביותר היתה של מסכי HD READY בגודל 42" דווקא (40% עליה במכירות)!
מה שיותר מפתיע הוא שבאותה תקופה בדיוק, אם משווים את הרווחים והמכירות של סך המסכים בגדלים הללו, מתברר שהמכירות לא השתנו באופן דרמטי (מסכי LCD בגודל 40" ומעלה לא שינו מהותית את הכמויות ומבחינת הכנסות - הן אפילו ירדו ביחס לרבעון המקביל ב-7%).
לפי QUIXEL, כנראה שהדבר נובע מלקוחות שמחפשים עסקאות כדאיות ושהמחירים של פלזמה יותר כדאיים כרגע.
עדיין אין חלוקות ברורות מי בדיוק המנצחים הגדולים מבחינת מכירות בתחום הזה אך מכיוון ששחקנים גדולים רבים יצאו לחלוטין מהשוק הזה, אני מהמר שהזוכים הגדולים הם פנסוניק, LG וסמסונג (לפי הסדר הזה לדעתי).
מעניין ביותר לראות לאיפה זה יתקדם.
מקור: טווייס
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
האתר התחיל להשפיע על המחירות בארה"ב? מרשים...
ובאופן רציני כנראה שבאמת אנשים התחילו ללמוד.
השאלה מה הסיבות שם בשוק... מכירות חיסול של פלאזמה? הבנה שהמוצר יותר טוב? וכו'...
ובאופן רציני כנראה שבאמת אנשים התחילו ללמוד.
השאלה מה הסיבות שם בשוק... מכירות חיסול של פלאזמה? הבנה שהמוצר יותר טוב? וכו'...
-
oferlaor
- מנהל

חחח,
זה לא רק אנחנו שטוענים שפלזמה נראה טוב יותר. זה גם HD GURU (גארי הגדול מכולם), כמובן שגם ENGADGET HD ועוד לא מעט עיתונים אמריקאים.
לפי הניתוח של QUIXEL, בכל מקרה, זה בכלל לא קשור לסקירות אלא חד משמעית העניין הכלכלי. מסכי HDR זולים משמעותית ממסכי FHD, ובגודל 42" המסכים הללו כנראה בדיוק פגעו ב-SWEET SPOT האמריקאי.
זה לא רק אנחנו שטוענים שפלזמה נראה טוב יותר. זה גם HD GURU (גארי הגדול מכולם), כמובן שגם ENGADGET HD ועוד לא מעט עיתונים אמריקאים.
לפי הניתוח של QUIXEL, בכל מקרה, זה בכלל לא קשור לסקירות אלא חד משמעית העניין הכלכלי. מסכי HDR זולים משמעותית ממסכי FHD, ובגודל 42" המסכים הללו כנראה בדיוק פגעו ב-SWEET SPOT האמריקאי.
-
oferlaor
- מנהל

זה לא סקר וזה לא מיועד לשכנע אף אחד שום דבר.
זה מחקר וזה חשוב בשביל להבין את מצב השוק. זה לא יגרום לאף אחד לרכוש יותר מסכים מסוג אחד או אחר.
זה מחקר וזה חשוב בשביל להבין את מצב השוק. זה לא יגרום לאף אחד לרכוש יותר מסכים מסוג אחד או אחר.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
פשוט מאוד ,המשווקים בחנויות מנסים בכל כוחם למכור לאנשים מסכי LCD -הייצור של9000es כתב:נקווה שסקר הזה ישכנע את השוק ישראלי .
למה בישראל מסכי הLCD אצל מרבית הלקוחות עדיף ....
מסך כזה יותר זול ממסכי פלזמה ולכן אחוזי הרווח גדולים יותר .....
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
מסכי פלזמה
yuria שלום לך .
בארץ יצא סטיגמה למסכי הפלזמה שם לא טובים מהרבה בחינות .
כנראה שיש מספיק גורמים שדואגים לזה שכך זה יראה .
ככה זה היה וככה זה ישאר .
יום טוב לך .
בארץ יצא סטיגמה למסכי הפלזמה שם לא טובים מהרבה בחינות .
כנראה שיש מספיק גורמים שדואגים לזה שכך זה יראה .
ככה זה היה וככה זה ישאר .
יום טוב לך .
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
הכל מתחיל מהמוכרים בחנויות
הבעיה, שאתה מגיע לחנויות (רשתות גדולות - עד ענקיות!)
ואתה רואה קיר תצוגה ע - נ - ק - י!
ומבקש לראות את כמה מסכי פלאזמה ( HDR ו FHD), ולאחר שחבר ראה אצלך את הפיוניר קורו,
והתלהב, אתה הולך איתו לחנות הזאת כדי למצוא פנסוניק או סמסונג או LG מהסידרה החדשה שלהם.
ובאופן אוטומטי כשאתה מגיע ומבקש מהמוכר שיראה לך את מסכי הפלאזמה שיש לו בתצוגה 2 או 3 מסכים מתוך איזה 50
(וכן יש כאלה שלא יודעים להבדיל בין LCD לפלאזמה - לקח לי 5 דקות להסביר לחברי שהיה איתי איך מזהים את ההבדל
בעין), המוכר מתחיל את האינטרקציה שלו ב- למה לך לקחת פלאזמה?, LCD הרבה יותר טובה!
וכאשר אני שומע את המשפט ומחליט לבקש מהמוכר לבסס את דבריו, אני שומע כל מיני דברים שעל הקונה
הישראלי עובדים מצויין, אורך החיים שלה קצר יותר!, היא עלולה להיצרב! עוד מעט מפיסיקים לחלוטין לייצר פלאזמה.
ובקיצור.. איך אתם רוצים שימכרו פלאזמה בישראל..
אגב את מה שאני אומר לכם.. שמעתי בכמה רשתות חשמל מהגדולות בארץ, במוצ"ש האחרון.
והקינוח היה שהמוכר שאל אותי איזו טלויזיה יש לי, ואמרתי לו פיוניר קורו.
אז הוא שאל אותי מה זה קורו, וממתי פיוניר מיצרים טלויזיות.. (תבינו לבד)
כמובן שזה נובע ישירות מהמבחר העצום של מסכי LCD מול פלאזמה, אבל מראש המוכר "אנטי"
ואתה רואה קיר תצוגה ע - נ - ק - י!
ומבקש לראות את כמה מסכי פלאזמה ( HDR ו FHD), ולאחר שחבר ראה אצלך את הפיוניר קורו,
והתלהב, אתה הולך איתו לחנות הזאת כדי למצוא פנסוניק או סמסונג או LG מהסידרה החדשה שלהם.
ובאופן אוטומטי כשאתה מגיע ומבקש מהמוכר שיראה לך את מסכי הפלאזמה שיש לו בתצוגה 2 או 3 מסכים מתוך איזה 50
(וכן יש כאלה שלא יודעים להבדיל בין LCD לפלאזמה - לקח לי 5 דקות להסביר לחברי שהיה איתי איך מזהים את ההבדל
בעין), המוכר מתחיל את האינטרקציה שלו ב- למה לך לקחת פלאזמה?, LCD הרבה יותר טובה!
וכאשר אני שומע את המשפט ומחליט לבקש מהמוכר לבסס את דבריו, אני שומע כל מיני דברים שעל הקונה
הישראלי עובדים מצויין, אורך החיים שלה קצר יותר!, היא עלולה להיצרב! עוד מעט מפיסיקים לחלוטין לייצר פלאזמה.
ובקיצור.. איך אתם רוצים שימכרו פלאזמה בישראל..
אגב את מה שאני אומר לכם.. שמעתי בכמה רשתות חשמל מהגדולות בארץ, במוצ"ש האחרון.
והקינוח היה שהמוכר שאל אותי איזו טלויזיה יש לי, ואמרתי לו פיוניר קורו.
אז הוא שאל אותי מה זה קורו, וממתי פיוניר מיצרים טלויזיות.. (תבינו לבד)
כמובן שזה נובע ישירות מהמבחר העצום של מסכי LCD מול פלאזמה, אבל מראש המוכר "אנטי"
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
הוא לא רק אנטי
המוכר,הוא גם לא מבין כלום.ראיתי בסוף שבוע מודעה של bigbox על טלביזיה מסידרת
zv של טושיבה.נסעתי כדי לצפות בה(לא לקנות),כי העיצוב שלה זהה לדגם שאני מתכונן לרכוש.
למוכרים אין מושג על הדגם הזה(הוא לא קיים בתצוגה) ואומרים לי תיקח av,זה אותו דבר...
zv של טושיבה.נסעתי כדי לצפות בה(לא לקנות),כי העיצוב שלה זהה לדגם שאני מתכונן לרכוש.
למוכרים אין מושג על הדגם הזה(הוא לא קיים בתצוגה) ואומרים לי תיקח av,זה אותו דבר...