רמקולי CASTLE משהו מכיר? שווים משהו?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לפי מה שאני רואה -יש לחברה הזו,מבחר מאוד רחב של רמקולים.
מעניין איך האיכות שלהם?
http://www.castle.uk.com/pages/avsystem.htm
דרך אגב,היכן שמעת אותם? ומה המחירים שלהם?
עופר.
==========================
מעניין איך האיכות שלהם?
http://www.castle.uk.com/pages/avsystem.htm
דרך אגב,היכן שמעת אותם? ומה המחירים שלהם?
עופר.
==========================
סליחה... אינטרנט דפוק
אני בקרוב נוסע להביא אותם .... גם לי אין מושג איך הם נשמעים אבל תהיה בטוח שאני אודיע לך עופר...
שזאם !
- אילפור
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1029
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
CASTLE
היא חברה ידועה שקיימת הרבה שנים. האם אתה תאהב את המוצרים שלהם יותר או פחות ממוצרים מתחרים, ומ - JBL בפרט, זה עניין שתצטרך להחליט לגביו בעצמך. דעתי או דעת אחרים לא חשובה במיוחד בנושא זה.
איל פור
בטח שמעת את הריצ'מונד 3i שלהם. לא שמעתי אותו אישית. אבל כמה חברים שלי שמעו ופערו פיות ברמות שלא להאמין. הם התלהבו מהרמקול הזה שעולה פחות מ-3000 שקלים ממה שהבנתי, ואמרו שאין לו שום מתחרים במחיר הזה. בטח שלא מצד המדפיים.
לי אישית יש במערכת שלי רמקולים של החברה, מדגם severn mkII. הרמקולים מעולים. הבאס שלהם מעולה לרמקול בגודל הזה. מעודן ביותר. צליל מאוזן מאוד, מתאים לסוגים רבים של מוזיקה. מגבר ה-18W שפורפרות שלי מניע את הרמקול בלי בעיה על פחות מרבע מהסקאלה, כך שאפשר להבין שהרמקול הזה בעל התנגדות יחסית יציבה.
יצא לי גם לבדוק את הרמקול אצל מישהו אחר, עם מגבר חלש עוד יותר משלי (סינגל אנדד של וואטים בודדים, שהניע את הרמקול מעולה), אך החדר ושאר הציוד שבעזרתו הרמקול נבדק היו כמה רמות מעל מה שיש לי. למרות שהרמקול הושווה מול רמקול שעולה פי 4 ממנו בערך, עדיין גם אני וגם בעל הרמקולים הנוספים מודעים לעובדה שברוק וג'אז הקסטל שלי פשוט קורע לו את הצורה והוא רמקול מדהים! בכל הנוגע למוזיקה שדורשת הרבה בעיקר בווקאל, הרמקול הזה מעולה למחיר שלו, אבל בהחלט לא מתחרה לגאלו שנגדם הוא עמד.
אני אישית הייתי שומע את הרמקול המדובר, ואם הוא באמת לטעמך, אל תהסס. זהו רמקול מעולה ואין סיבה שלא לבחור בו.
ד"א, בנוגע למשקל. הרמקול שלי רצפתי, וממש לא מתקרב ל-60 קילו. אפילו לא חצי מזה.
לי אישית יש במערכת שלי רמקולים של החברה, מדגם severn mkII. הרמקולים מעולים. הבאס שלהם מעולה לרמקול בגודל הזה. מעודן ביותר. צליל מאוזן מאוד, מתאים לסוגים רבים של מוזיקה. מגבר ה-18W שפורפרות שלי מניע את הרמקול בלי בעיה על פחות מרבע מהסקאלה, כך שאפשר להבין שהרמקול הזה בעל התנגדות יחסית יציבה.
יצא לי גם לבדוק את הרמקול אצל מישהו אחר, עם מגבר חלש עוד יותר משלי (סינגל אנדד של וואטים בודדים, שהניע את הרמקול מעולה), אך החדר ושאר הציוד שבעזרתו הרמקול נבדק היו כמה רמות מעל מה שיש לי. למרות שהרמקול הושווה מול רמקול שעולה פי 4 ממנו בערך, עדיין גם אני וגם בעל הרמקולים הנוספים מודעים לעובדה שברוק וג'אז הקסטל שלי פשוט קורע לו את הצורה והוא רמקול מדהים! בכל הנוגע למוזיקה שדורשת הרבה בעיקר בווקאל, הרמקול הזה מעולה למחיר שלו, אבל בהחלט לא מתחרה לגאלו שנגדם הוא עמד.
אני אישית הייתי שומע את הרמקול המדובר, ואם הוא באמת לטעמך, אל תהסס. זהו רמקול מעולה ואין סיבה שלא לבחור בו.
ד"א, בנוגע למשקל. הרמקול שלי רצפתי, וממש לא מתקרב ל-60 קילו. אפילו לא חצי מזה.
ובכן, התגובה שלי בכל הנוגע אליהם היא הרבה יותר מסתם חיובית.
הכל כמובן תלוי גם בחדר/הגברה/אוזן ובמוזיקה שאתה שומע. אבל בין אם הרמקול יהיה לטעמך או לא, אני בטוח שלאחר שתשמע אותו תישאר עם זיכרון טוב מהרמקול שמצליח להדהים למרות הגודל שלו.
הכל כמובן תלוי גם בחדר/הגברה/אוזן ובמוזיקה שאתה שומע. אבל בין אם הרמקול יהיה לטעמך או לא, אני בטוח שלאחר שתשמע אותו תישאר עם זיכרון טוב מהרמקול שמצליח להדהים למרות הגודל שלו.
אוקי אנטולי ... תודה על האינפורמציה המועילה העלית לי את הצפייה (למבחן השמיעה)בלא מעט ...
ובקשר למשקל- לא מדדתי אותו במד (הלוואי והיה אחד ברשותי שיכולתי למדוד
) פשוט תסתכל על הנתונים-
http://www.castle.uk.com/pages/classic_howard.htm
ואם למשהו יש תשובה במה המשקל הרב מועיל אני אשמח לדעת...
ובקשר למשקל- לא מדדתי אותו במד (הלוואי והיה אחד ברשותי שיכולתי למדוד
http://www.castle.uk.com/pages/classic_howard.htm
ואם למשהו יש תשובה במה המשקל הרב מועיל אני אשמח לדעת...
שזאם !
משקל רב מעיד על תיבה חזקה יותר, מה שאומר שהיא תרעד פחות. הרמקולים של החברה מיוצרים מעץ מלא, לכן כדאי שהעץ ינוע כמה שפחות, שכן הוא צובע את הצליל יותר מחמרים אחרים שקיימים. בעיקרון מצב אידיאלי מבחינת הדרייבר היא לא לזוז כלל בכדי שהתנועה שלו תהייה אידיאלית ביחס למאזין. במציאות הדבר לא אפשרי, ולכן תיבה חזקה וכבדה היא בערך הדבר הקרוב ביותר למצב האידיאלי.
עדכון+ שאלה...
אוקי... הבאתי אותם, הם בהחלט נשמעים יותר טוב הרבה יותר חלקים , חדים, אין מה להשוות , הצליל גם ממש שונה פחות טריבל אך לא עמום . אבל משהו ממש מטריד אותי!!!-
שזאם !
קודם כל הבאתי אותם ממשהי שלא ידעה מהיא משמעותו של רמקול טוב ולכן גם התיחסה אליו בהתאם,
מצאתי אותם במצב לא טוב !
מאחור, אחד (מתוך 4) החיבורים שלו שבור, פשוט המסגרת פלסטיק (!!!!) שמחזיקה אותו נשברה... זה נראה שילוב של עייפות החומר ורשלנות!!!
מצאתי אותם במצב לא טוב !
שזאם !
מסגרת הפלסטיק שמחזיקה את מה? את הגריל של הרמקול?
אם כן, אל תתיחס. אפשר לחדש בזול מאוד. תבדוק שהרמקול לא עושה רעשים מוזרים וקולות של פצפוצים, ושהו נשמע טוב. אם המצב שלו לא משהו תוכל להוציא אותו במחיר טוב מאוד. אתה יכול לבקש ממישהו שמבין עניין שיסתכל בפנים לבדוק מה המצב של הרמקול. רפי האוזמן מומלץ מאוד, אבל כל אחד שיודע לתקן רמקולים (לא ממש מסובך) יוכל לבדוק את זה.
אם כן, אל תתיחס. אפשר לחדש בזול מאוד. תבדוק שהרמקול לא עושה רעשים מוזרים וקולות של פצפוצים, ושהו נשמע טוב. אם המצב שלו לא משהו תוכל להוציא אותו במחיר טוב מאוד. אתה יכול לבקש ממישהו שמבין עניין שיסתכל בפנים לבדוק מה המצב של הרמקול. רפי האוזמן מומלץ מאוד, אבל כל אחד שיודע לתקן רמקולים (לא ממש מסובך) יוכל לבדוק את זה.
מה שממש מוזר כי רמקול שנקנה ש3000 שח (לפני עשר שנים) של קסל -עייפות החומר....
לא נראה לי... ולכן חשבתי שזה רשלנות אבל אז כשחיברתי אותו למגבר, רק נגעתי בו ושמעתי עוד סדק....!האכזבה.... כמעט בכיתי...
הדבר השני שממש מטריד אותי זה שהדגם לא נמצא באתר...
הרמקול עצמו ממש לא נראה חיקוי הוא יפיפה והגימורים מדהימים ומושקעים...
מה אתה אומר??
הדבר השני שממש מטריד אותי זה שהדגם לא נמצא באתר...
הרמקול עצמו ממש לא נראה חיקוי הוא יפיפה והגימורים מדהימים ומושקעים...
מה אתה אומר??
שזאם !