התעללות נוראה באייפון מסכן...
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לא הבנתי מה הקטע. הבחור כועס על אפל בגלל ההיתקלות שלהם עם גוגל אז הוא יורה באייפון שלו? למה זה אמור להיות כל כך מעניין?
אני רוצה את 120 השניות של החיים שלי בחזרה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
למה יסיר?dizingof כתב:פסיכי לאללה..
לדעתי הוא השיג את התוצאה ההפוכה - מה רואה הצופה ? 3GS שלא התפוצץ לאלפי חתיכות - איכות מוצר שעולה על כל דמיון - חוזק חומרים מפתיע - אני הולך לקנות !![]()
אחרי שיפול לו האסימון הוא יסיר את הוידאו...
הסריט סרט, שם ביוטיוב, יש לו קרוב ל30,000 צפיות וקרוב ל400 הערות - האגו בשמיים, מה רע ?
איזה תוצאה חשבת שהוא מנסה להשיג?
משה
יש לי 3 דברים להגיד עליו: יש לו עודף כסף, משועמם, צלף.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא מזמן בתחרות כוכב נולד הבריטי כשסוזן בויל עשתה המון רעש.. העלתי ליוטיוב קליפ קצר של ג'יי לנו המחקה אותה - צחוקים עד דמעות..uris כתב:אגב שאלה...
אם משהו מעלה סרטון ויש לו 100000000צופים הוא מרוויח מזה משהו ? חוץ מפרסום ,אולי ?...
לא עבר שבוע וקיבלתי רבע מיליון צפיות..
אמנם קיבלתי כמות צפיות נכבדה שרק התחזקה מיום ליום אבל הרי לא ניתן בשום אופן להשחיל בוידאו לינק ישיר לאיזה אתר מסחרי כזה או אחר.. אולי רק איזכור טקסטואלי בלבד..
אז איך בכל זאת עושים מזה כסף ?
שמים לינק בתיאור של הוודיאו מצד ימין של המסך ומושכים את הצופה לאתר שלך....
או לאתר מסחרי עם תוכנית-שותפים כאשר בלינק יש את מספר השותף שלך.
לדוגמא, אתה מפנה את הגולשים לאתר המוכר את ה6600 החדש ומכל מכירה שתתבצע אתה גוזר קופון (עמלה).
free traffic
ניקח לדוגמא את הסירטון של מרטין על הנגן החדש 6600..
שמים לינק לאתר קולנוע בייתי בתיאור של הוידאו ונאמר שהקליפ יקבל מאות אלפי צפיות, סבירות גבוהה שאחוז
ניכר מהצופים יגיע לאתר קולנוע בייתי (מסקרנות לדעת יותר על הנגן)
ובכך יגדיל את כמות הדפים הנצפים באתר.
ואם האתר מרוויח על כל באנר שנצפה (CPM) - נוצרת כאן הכנסה .
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
dizingof,
או שאתה נאיבי או שאתה לא כ"כ מבין בפירסום אינטרנטי....
כמה מתוך קוראי ENGADGET או צופים ביוטיוב בכלל מבינים עברית?
הרי ה-BOUNCE RATE של קוראים כאלו הוא כמעט 100%. הם ייכנסו, לא יבינו מילה אחת וייצאו. מה בדיוק הרווחנו בזה?
למזלנו, זה לא עובד ככה אלא בצורה הרבה יותר פשוטה, אם תרצה, כלכלה ישנה:
תייצר מוצר טוב (תוכן), תתן שירות טוב (אנשים טובים שעונים לשאלות, תרבות דיון, מידע אובייקטיבי ונטול אינטרסים וכו') ואנשים יחזרו (מעל 70% מהגולשים שלנו הם גולשים חוזרים), ימליצו לחברים אחרים (מעל 20% הם גולשים חדשים) וככה האתר גדל בקצב של מעל 35% בשנה וזה ללא פירסום.
*כל הנתונים מגוגל אנליטיקס.
או שאתה נאיבי או שאתה לא כ"כ מבין בפירסום אינטרנטי....
כמה מתוך קוראי ENGADGET או צופים ביוטיוב בכלל מבינים עברית?
הרי ה-BOUNCE RATE של קוראים כאלו הוא כמעט 100%. הם ייכנסו, לא יבינו מילה אחת וייצאו. מה בדיוק הרווחנו בזה?
למזלנו, זה לא עובד ככה אלא בצורה הרבה יותר פשוטה, אם תרצה, כלכלה ישנה:
תייצר מוצר טוב (תוכן), תתן שירות טוב (אנשים טובים שעונים לשאלות, תרבות דיון, מידע אובייקטיבי ונטול אינטרסים וכו') ואנשים יחזרו (מעל 70% מהגולשים שלנו הם גולשים חוזרים), ימליצו לחברים אחרים (מעל 20% הם גולשים חדשים) וככה האתר גדל בקצב של מעל 35% בשנה וזה ללא פירסום.
*כל הנתונים מגוגל אנליטיקס.
מרטין ,
אילו רק היית יודע באמת...
לעצם העניין, הבאתי דוגמא איך מנתבים קהל מאתר כמו יוטיוב וכיצד מייצרים ממנו הכנסה בצורת CPM , CPC או CPA - (אפילו אם הקהל הגיע בצורה חד פעמית)
http://www.tech-faq.com/cpm-advertising.shtml
אין קשר בכלל בדוגמאות שציינתי לאיפיון הגולשים של אתר קולנוע בייתי ו/או קצב הגידול השנתי שלו (כן ירבו)
הייתה כאן שאלה כיצד באמת ניתן לעשות כסף מסירטון יוטיוב שמקבל כמות צפיות גדולות והיא נענתה ע"י
"איש טוב עם תרבות דיון ועם ידע אובייקטיבי ונטול אינטרסים"
אילו רק היית יודע באמת...
לעצם העניין, הבאתי דוגמא איך מנתבים קהל מאתר כמו יוטיוב וכיצד מייצרים ממנו הכנסה בצורת CPM , CPC או CPA - (אפילו אם הקהל הגיע בצורה חד פעמית)
http://www.tech-faq.com/cpm-advertising.shtml
אין קשר בכלל בדוגמאות שציינתי לאיפיון הגולשים של אתר קולנוע בייתי ו/או קצב הגידול השנתי שלו (כן ירבו)
הייתה כאן שאלה כיצד באמת ניתן לעשות כסף מסירטון יוטיוב שמקבל כמות צפיות גדולות והיא נענתה ע"י
"איש טוב עם תרבות דיון ועם ידע אובייקטיבי ונטול אינטרסים"
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אני לא יודע מה אתכם, אבל לי די ברור שמדובר בגוגל או מיקרוסופט שעומדים מאחורי הסרטון, עם סיכוי גבוה הרבה יותר לגוגל.Nba כתב:יש לי 3 דברים להגיד עליו: יש לו עודף כסף, משועמם, צלף....
בעולם של פרסום גרילה שמשתלט על הרשת, למה שגוגל לא יגיבו באופן כזה?
עלות הפקת סרטון כזה היא $1500 בקושי, כולל המכשיר. התגובות שוות המון המון המון יותר מזה.
לדעתי הסרט הזה יגיע גם לעיתונות כתובה, לפחות באזכורים שונים בטורים של כתבים, פה ושם.
יתכן שזו מיקרוסופט שעומדת מאחורי זה, כי הבחור כתב "מעכשיו אני PC" וזהו הסלוגן של מיקרוסופט (I'M A PC).
אגב, יש לי מדבקות כאלה, אם מישהו מעוניין
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -