LCD פיליפס? מישהו יכול לעשות לי סדר בדגמים?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
pompadur פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 110
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קיימים מספר דגמים 7603 , 7404 ,7403?
8404?
אפשר לתת להם דירוג?

Yondalar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 958
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #2 

7403 ו7603 הם הדגמים הקודמים.

7403 - 100 הרץ בלי אמבילייט.
7603 - אין 100 הרץ, יש אמבילייט

7404 - מחליף את 7403 - 100 הרץ בלי אמבילייט.
8404 - 100 הרץ, אמבילייט, חיבור לרשת.

כמובן שבדגמים החדשים יש עוד שיפורים כמו ניגודיות טובה יותר.

בקיצור, הדירוג:
1. 8404
2. 7404
3. 7403, 7603 (קשה לומר מי יותר טוב כי זה יותר העדפה אישית)

pompadur פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

פיי אתה גדול!

יש העדפה מסויימת בין ה B610 לבין ה 7404 ? או משהו באותו רמה רק שיהיה עם חיבור SCART?

Yondalar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 958
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #4 

שניהם טובים.
אתה צריך לראות אותם ולהחליט מה יותר אהבת.

בסמסונג אין סקארט ואין S-VIDEO.

יש גם סוני V5500 שהוא באותו סדר גודל כמוהם
ויש בו סקארט.

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3357
נתן תודות: 874 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #5 

וגם לשים לב שסוני סדרה V - ללא 100 הרץ.

SharonErlich
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7

שליחה #6 

שלום לכולם,
לאחר התלבטויות מרובות הכרוכות במחקר מעמיק רכשתי לפני 4 ימים את ה-Philips 42'' 7404.
המסך מחובר לממיר Yes max HD ולמחשב HTPC. איכות התמונה בשידורי SD טובה מאוד ביחס למסכים אחרים שבדקתי, כשעוברים לשידורי Full HD איכות התמונה מדהימה!!!. איכות הסאונד של הרמקולים במסך מצויינת ונותנת הרגשת surround טובה למדי ובהחלט מספקת עבור מי שלא מתכוון לחבר את המסך למערכת קולנוע ביתי. המסך מצוייד במעבד תמונה חדש Pixel precise HD שמחליף את מעבד התמונה בדגם היוצא 7403. בנוסף,בניגוד לדגם היוצא,המסך מגיע עם אפשרות חיבור USB דרכו ניתן לנגן גם סרטים בפורמט Divx ו- H.264 בנוסף לקבצי סאונד ותמונות כמובן.
התפריטים במסך מאוד ברורים ומעוצבים למשעי, ומאפשרים יכולת שליטה גבוהה בכל מרכיבי התמונה.
למסך ניגודיות דינאמית של 1:80000 לעומת 1:30000 בדגם היוצא 7403. בהשוואה ל-8404, הדגם 7404 נבדל מה-8404 רק ביכולת הקישור לרשת ביתית ומנגנון ה- ambilight2 ( האור המוקרן על הקיר מצידי המסך). מלבד שני הגימיקים הללו, שלטעמי אינם נחוצים במיוחד למי שעתיד לחבר את המסך לסטרימר או HTPC, ה-7404 וה- 8404 זהים לחלוטין.
לסיכום אני ממליץ בחום על ה-7404, שדרך אגב קניתי אותה ב-6900 ש"ח בשקם אלקטריק.
שיהיה בהצלחה ומקווה שעזרתי.

pompadur פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

מזל טוב!!
תאמת שגם אני חושב לרכוז אותה אבל יש את ה 8404 שיש לה את האמבילייט בתוספת של 200 ש"ח
בלבד ככה שנראה לי שאני כבר אקפוץ סידרה.

בכל מקרה אמת התמונה של הפיליפס היא רמה מעבר.

Triple-z
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 438
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #8 

האם החיבור רשת שווה משהו? הוא יודע לעבוד עם שיתופי סמבה רגילים של ווינדוס? יודע להריץ כתוביות SRT? או כמו שאני מניח זה סתם מיותר במיוחד שמחברים את המסך למחשב..

אריק31
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

נקנתה היום 8404 47 אינץ

שליחה #9 

המחיר 10000 ש"ח כולל התקנה והובלה
לדעתי מחיר לא רע
צריך עזרה בכבלים והסבר לגביהם

asafmor
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 124

שליחה #10 

pompadur כתב:מזל טוב!!
תאמת שגם אני חושב לרכוז אותה אבל יש את ה 8404 שיש לה את האמבילייט בתוספת של 200 ש"ח

...
איפה אפשר לקנות את ה8404 ב7100 ממקום אמין ועם אחריות מלאה?

insta
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9

שליחה #11 

asafmor כתב:

...
...
קניתי דרך וואלה שופס ב-7020 ש"ח, כולל מתקן תליה והתקנה (ומשלוח) חינם. לדעתי עכשיו הם כבר מתמחרים את התוספות. הספק הוא סנסור והאחריות היא שנתיים של אלקטרה. דרך אגב, הזמנתי לפני שבועיים ועדיין לא קיבלתי (הם מתחייבים על 18 ימי עבודה כך שרשמית הם עדיין לא מאחרים, אבל נמאס לי לחכות :-) )

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #12 

SharonErlich כתב:שלום לכולם,
לאחר התלבטויות מרובות הכרוכות במחקר מעמיק רכשתי לפני 4 ימים את ה-Philips 42'' 7404.
המסך מחובר לממיר Yes max HD ולמחשב HTPC. איכות התמונה בשידורי SD טובה מאוד ביחס למסכים אחרים שבדקתי, כשעוברים לשידורי Full HD איכות התמונה מדהימה!!!. איכות הסאונד של הרמקולים במסך מצויינת ונותנת הרגשת surround טובה למדי ובהחלט מספקת עבור מי שלא מתכוון לחבר את המסך למערכת קולנוע ביתי. המסך מצוייד במעבד תמונה חדש Pixel precise HD שמחליף את מעבד התמונה בדגם היוצא 7403. בנוסף,בניגוד לדגם היוצא,המסך מגיע עם אפשרות חיבור USB דרכו ניתן לנגן גם סרטים בפורמט Divx ו- H.264 בנוסף לקבצי סאונד ותמונות כמובן.
התפריטים במסך מאוד ברורים ומעוצבים למשעי, ומאפשרים יכולת שליטה גבוהה בכל מרכיבי התמונה.
למסך ניגודיות דינאמית של 1:80000 לעומת 1:30000 בדגם היוצא 7403. בהשוואה ל-8404, הדגם 7404 נבדל מה-8404 רק ביכולת הקישור לרשת ביתית ומנגנון ה- ambilight2 ( האור המוקרן על הקיר מצידי המסך). מלבד שני הגימיקים הללו, שלטעמי אינם נחוצים במיוחד למי שעתיד לחבר את המסך לסטרימר או HTPC, ה-7404 וה- 8404 זהים לחלוטין.
לסיכום אני ממליץ בחום על ה-7404, שדרך אגב קניתי אותה ב-6900 ש"ח בשקם אלקטריק.
שיהיה בהצלחה ומקווה שעזרתי.
...
המסך מנגן MKV דרך ה - USB port ?
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

Triple-z
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

קיבלתי הצעות טובות ל- 8404 & 7404 42" ההבדל במחיר בניהם הינו 500 שקל, השאלה אם ההבדלים הם באמת רק האמבילייט וחיבור הרשת? כל שאר נתוני המסך והאיכות זהים?
אם אלו 2 ההבדלים היחידים הם לא שווים את ההפרש מבחינתי, במיוחד היות וחיבור הרשת מוגבל למדי ממה שאני יודע, והמסך יחובר למחשב בכל אופן..

insta
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

אני הייתי לוקח בחשבון שתמיד יכול להיות עדכון ל-Firmware שישפר את הגלישה, אולי יוסיף תמיכה בעברית, ויספק שירותי IPTV ברגע שהקווים בארץ יהיו יותר נורמלים (למרות שאז גם חברות התקשורת גם יספקו שירותים כאלה עם הקופסאות שלהן). אם אתה קונה את המכשיר לשנתיים-שלוש, אז אולי באמת אין ערך לתוספת, אבל אם זו קנייה ל-5-10 שנים, לדעתי כדאי.

חוץ מזה, אישית אני חושב שהאמבילייט ממש מוסיף לחוויית הצפיה, כך שרק זה שווה את ההבדל.

Triple-z
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

חיבור הרשת לא משנה לי ולא נחוץ לי, לגבי האמבילייט נראה כמו פיצ'ר נחמד בסרטונים שראיתי, לצערי בחנויות שהייתי בנתיים לא היה הדגמה של העניין אז לא יצא לי לראות אם זה שווה 500 שקל או לא..
בפועל, בעלי 8404, כמה אתם משתמשים באמבילייט ומה דעתכם הכנה עליו? שווה רק עבורו (וכן גם הרשת שלא רלוונטית מבחינתי) להוסיף 500 שקל במחיר?

shiki
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1930
שם מלא: שלומי
נתן תודות: 239 פעמים
קיבל תודות: 175 פעמים

שליחה #16 

תשמע לי יש פיליפס 42 אינץ' 9703 שבה אמבילייט שלושה כיוונים (ב-8404 יש שני כיוונים - ימין ושמאל)
אחרי שנה וקצת שהמסך אצלי אני חייב לציין שהאמבילייט מוסיף מאוד לחווית הצפייה .

בשביל 500 ש"ח לא הייתי חושב פעמיים.

aquaeyed
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #17 

insta כתב:
asafmor כתב:

...
...
קניתי דרך וואלה שופס ב-7020 ש"ח, כולל מתקן תליה והתקנה (ומשלוח) חינם. לדעתי עכשיו הם כבר מתמחרים את התוספות. הספק הוא סנסור והאחריות היא שנתיים של אלקטרה. דרך אגב, הזמנתי לפני שבועיים ועדיין לא קיבלתי (הם מתחייבים על 18 ימי עבודה כך שרשמית הם עדיין לא מאחרים, אבל נמאס לי לחכות :-) )
...
מניסיון אישי תשב להם על הראש. תבדוק איתם האם כבר מישלוח בוצע, ותשאל שאלות. אל תחקה ליום האחרון. אני גם הזמנתי דרכם במחיר סבבה, לאחר שבוע התקשרתי ואמרו לא לדעוג כי הם הבתיחו תוך 18 ימי עבודה. 4 ימים לפני תום הימים האלו אני התקשרתי לברר והם לא ידעו מה קורה עם המשלוח, בקיצור הם ביקשו עוד שבוע, הסקמתי כי לא היה לי באותו זמן אשראי כדי לקנות במקום אחר, לאחר שבוע שוב אמרו שזה יתארך. אז ביטלתי את העשקה. אבל בסוף יצא לי יותר טוב כי קניתי אותה טלוויזיה ב350 שקל פחות =) בחנות אחרת. אז שוב , תשב להם על הווריד.

insta
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #18 

אחרי 14 יום מתוך 18 שעדיין לא קיבלתי את הטלוויזיה, הייאוש גובר... בסנסור אמרו לי שהטלוויזיות תקועות במכון התקנים. קצת תמוה בעיני שכל מכשיר ומכשיר עובר את מכון התקנים לאחר שכבר המודל אושר ונמכר בארץ, חשבתי שזה רק עובר את המכס. נראה למישהו הגיוני כל הסיפור?
עוד שאלה, איזה פיצוי הגיוני לדרוש מהם במידה והם מאחרים במשלוח (כפי שמסתמן שיקרה)?

aquaeyed
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #19 

insta כתב:אחרי 14 יום מתוך 18 שעדיין לא קיבלתי את הטלוויזיה, הייאוש גובר... בסנסור אמרו לי שהטלוויזיות תקועות במכון התקנים. קצת תמוה בעיני שכל מכשיר ומכשיר עובר את מכון התקנים לאחר שכבר המודל אושר ונמכר בארץ, חשבתי שזה רק עובר את המכס. נראה למישהו הגיוני כל הסיפור?
עוד שאלה, איזה פיצוי הגיוני לדרוש מהם במידה והם מאחרים במשלוח (כפי שמסתמן שיקרה)?
...
שכח על הפיצוי, הם יתנו לך שתי אופציות או לבטל, זה משאני ממליץ לך, את העשקה. לא יתכן שיהיה להם תירוצים אחרי זמן המתנה כזה גול. האופציה שניה הם יגידו לך שיפצו אותך במחשיר חשמלי קטן שאין להם מושג מה זה יהיה =(. לפחות אלו התשובות שאני קיבלתי.

תנשא חנות סופר אבי בע"מ טל: 03-5601680
למרות שבזאפ כשחיפשתי זה היה שם נראה אלקטריק דיל או דיל אלקטריק אבל חשבונית קיבלתי על סופר אבי בכל מקרה. בקיצור המשלוח היה תוך שבוע. אני לא יודע אם יש להם דגם שאתה מחפש אבל שווה לנסות. אגב בחנות נתנו לי מחיר על 5604H מחיר פצצה לדעתי 5100 שקל עם משלוח עד הבית.

מצאתי את האתר ממנו קניתי
www.electricdeal.co.il

MAXXI
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4

שליחה #20 

asafmor כתב:

...
...

היום קניתי אחת בבסט ביי..בגעש.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”