האם להשתמש ברמקולים בוק שלף כסראונד?
יש לי התלבטות האם להשתמש ברמקולים של וורפידל מדגם valdus 200 (בוק שלף) כסראונד או לקחת רמקולים סראונד יעודים של אותה חברה אך דגם valdus 100
ההתלבטות נובעת הן מבחינת הגודל אני חושש שאולי סדרת ה-200 גדולה מידי והן מבחינת השאלה האם אני באמת ארגיש בהסבל באיכות הסאונד.
ההתלבטות נובעת הן מבחינת הגודל אני חושש שאולי סדרת ה-200 גדולה מידי והן מבחינת השאלה האם אני באמת ארגיש בהסבל באיכות הסאונד.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
האם הVALDUS 100 הינם ביפולאריים או משהו דומה?
לדעתי להשתמש ברמקולים שאינם ביפולאריים או קואדפולריים - פוגע משהו בחווית הסראונד.
לדעתי להשתמש ברמקולים שאינם ביפולאריים או קואדפולריים - פוגע משהו בחווית הסראונד.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אצל חבר שלי יש שני valdus 200 כאחוריים, נשמעים לא רע בכלל.
הרמקולים ככלל טובים יותר מאשר ה valdus 100, ולכן אין שום סיבה שהם יישמעו פחות טוב כאחוריים...
בכל מקרה, אני מסכים עם איתי שהעדיפות היא לרמקולים בי/קואד/אומניפולריים, אבל אם אתה הולך על רמקול רגיל - החשיבה צריכה להיות זהה כמו לרמקולים קדמיים...
הרמקולים ככלל טובים יותר מאשר ה valdus 100, ולכן אין שום סיבה שהם יישמעו פחות טוב כאחוריים...
בכל מקרה, אני מסכים עם איתי שהעדיפות היא לרמקולים בי/קואד/אומניפולריים, אבל אם אתה הולך על רמקול רגיל - החשיבה צריכה להיות זהה כמו לרמקולים קדמיים...
סליחה על הבורות אך המושגים האלו לא בדיוק אומרים לי משהו (אשמח למצוא מקור מידע שיסביר לי מה ההבדל)Itay_Pollak כתב:האם הVALDUS 100 הינם ביפולאריים או משהו דומה?
לדעתי להשתמש ברמקולים שאינם ביפולאריים או קואדפולריים - פוגע משהו בחווית הסראונד....
בכ"א שמעתי אצלי בחדר גם את ה- valdus 200 וגם את ה- 100.
ה-100 נשמעים קצת יותר מדוייקים בסרטים לעומת ה-200(בוק שלף) שנשמעים טוב מאוד ב 5ch stereo
אבל אני לא שלם עם ההחלטה ב-100% אני אשמח לקבל חוות דעת.
קראתי כאן באתר שרמקולים המיועדים לסראונד תמיד יהיו יותר טובים מאשר כאלו ש"אונסים" אותם לשמש כסראונד האם זה נכון?
אני עובד עם מגבר פוניר 1014
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים