ps3 או X-box 360 elite
שלום לכולם.
דוד שלי אמור להגיע בקרוב מארה"ב וחשבתי לנצל את זה על הדרך בשביל לקנות לעצמי איזו קונסולה חדשה.
ההתלבטות שלי היא בין PS3 ל-X-box 360 elite.
מה שמפריע לי בעיקר ב-PS3 הוא כמובן חוסר היכולת להוריד משחקים מהאינטרנט, מה שמצריך להוציא לא מעט כסף על משחקים חוץ מהסכום הלא קטן שאני אוציא על הקונסולה עצמה.
מה שמפריע לי בעיקר ב-X-box 360 elite זה השלט הגדול והלא נוח שלו ו(אני מודה)זה שהוא לא סוני(בראש סוני הכי טובים, לא מצליח לשחרר את זה).
אז רציתי לשאול אתכם שמבינים קצת(הרבה) יותר ממני, מבחינה טכנית, ה-X-box 360 elite נופל מה-PS3?
ומה הדעה האישית שלכם? מה הייתם קונים במקומי? על מה אתם ממליצים?
תודה מראש.
דוד שלי אמור להגיע בקרוב מארה"ב וחשבתי לנצל את זה על הדרך בשביל לקנות לעצמי איזו קונסולה חדשה.
ההתלבטות שלי היא בין PS3 ל-X-box 360 elite.
מה שמפריע לי בעיקר ב-PS3 הוא כמובן חוסר היכולת להוריד משחקים מהאינטרנט, מה שמצריך להוציא לא מעט כסף על משחקים חוץ מהסכום הלא קטן שאני אוציא על הקונסולה עצמה.
מה שמפריע לי בעיקר ב-X-box 360 elite זה השלט הגדול והלא נוח שלו ו(אני מודה)זה שהוא לא סוני(בראש סוני הכי טובים, לא מצליח לשחרר את זה).
אז רציתי לשאול אתכם שמבינים קצת(הרבה) יותר ממני, מבחינה טכנית, ה-X-box 360 elite נופל מה-PS3?
ומה הדעה האישית שלכם? מה הייתם קונים במקומי? על מה אתם ממליצים?
תודה מראש.
יש כבר מיליון דיונים על זה.
אם אתה מתעקש אז אני אעשה תקציר.
אם אתה בקטע של לקנות משחקים ואתה גיימר הארדקור אז ה360 עדיף.
אם אתה בקטע של לקנות משחקים ואתה גיימר מתחיל ורוצה גם מערכת מדיה אז הסוני לוקח.
אם אתה בקטע של להוריד משחקים קח 360
אני רציתי מערכת גיימינג ומערכת מדיה וה150 שקל למשחק לא מפריעים לי כ"כ מדי פעם אז לקחתי סוני 3, לא מתחרט לרגע.
אם אתה מתעקש אז אני אעשה תקציר.
אם אתה בקטע של לקנות משחקים ואתה גיימר מתחיל ורוצה גם מערכת מדיה אז הסוני לוקח.
אם אתה בקטע של להוריד משחקים קח 360
אני רציתי מערכת גיימינג ומערכת מדיה וה150 שקל למשחק לא מפריעים לי כ"כ מדי פעם אז לקחתי סוני 3, לא מתחרט לרגע.
איך הגעת לזה?ZeppeliN כתב:יש כבר מיליון דיונים על זה.
...
......
ולשי -
תראה לאיזו ספריה (של משחקים) אתה מתחבר יותר וע"פ זה תחליט. אני למשל לא יכלתי לוותר על MGS, GT, GOD OF WAR, ומשחקים שמשכו אותי כמו אנצ'רטד למשל. להיצע של XBOX לא התחברתי - מקסימום גירס, אפילו לא היילו...
אני לא אתחיל לדבר על ההבדלים בביצועים ובאיכות בין הקונסולות ולכן גם אבקש ממך לא לשאול בעניין. תראה מה מושך אותך וזהו.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
בכל מה שקשור לכותרי משחקים,
אני דווקא מוצא באפשרות של משחקים צרובים חיסרון לא קטן.
נכון שמשחקים צרובים זה מפתה,
אבל מנסיון, כשיש לך היצע רחב של משחקים אז אתה מתחיל "להתפזר", ולא ממש נהנה מכלום. אליה וקוץ בה..
אני מרגיש את זה היום, כשה- PS3 אצלי פחות מחודשיים, וכבר שיחקתי בו יותר מה- PS2 בזמנו,
ששכב אצלי כמה שנים. אני כרגע מתמקד בשני משחקים, ומאוד נהנה..
בנוסף,ממש לא יקר להזמין משחקים מחו"ל.
לא מזמן הזמנתי משחק מאתר קנדי בעלות כוללת של 110 ש"ח למשחק אטרקטיבי שעולה פה היום 400 ש"ח.
אבל מנסיון, כשיש לך היצע רחב של משחקים אז אתה מתחיל "להתפזר", ולא ממש נהנה מכלום. אליה וקוץ בה..
אני מרגיש את זה היום, כשה- PS3 אצלי פחות מחודשיים, וכבר שיחקתי בו יותר מה- PS2 בזמנו,
בנוסף,ממש לא יקר להזמין משחקים מחו"ל.
לא מזמן הזמנתי משחק מאתר קנדי בעלות כוללת של 110 ש"ח למשחק אטרקטיבי שעולה פה היום 400 ש"ח.
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
Giliboy כתב: אבל מנסיון, כשיש לך היצע רחב של משחקים אז אתה מתחיל "להתפזר", ולא ממש נהנה מכלום. אליה וקוץ בה.....
אותו סיפור היה לי גם עם PS2 וגם עם PSP מרוב משחקים קיבלתי גועל ולא ממש נגעתי בקונסולות.
לחברים יש בעיקר את האקסבוקס הרגיל, לאחד מהם יש גם את האליט.Pavelz כתב:תקנה את מה שיש לחברים שלך. זה הכלל שהנחה אותי...
מצד שני סוני 3 הרבה יותר מושך אותי, והאמת היא שאין לי מושג למה.
עכשיו ראיתי את הנושא על כך שב-18 לחודש הולך לצאת סוני 3 קטן יותר, האם ידוע כמה הוא אמור לעלות?
יקר יותר? זול יותר?
לפי השמועות זול יותר ב-100$,
אבל יש שמועות על הורדת מחיר משהו כמו שנתיים, אז תיקח בערבון מוגבל,
למרות שסוני הודיעו בזמן האחרון שהם קיצצו בעלויות הייצור,
והם ממש חייבים לייצר מומנטום לקראת החגים אז עכשיו זה גם נשמע הגיוני...
אבל יש שמועות על הורדת מחיר משהו כמו שנתיים, אז תיקח בערבון מוגבל,
למרות שסוני הודיעו בזמן האחרון שהם קיצצו בעלויות הייצור,
והם ממש חייבים לייצר מומנטום לקראת החגים אז עכשיו זה גם נשמע הגיוני...
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
Giliboy כתב:בכל מה שקשור לכותרי משחקים,
....
זו נקודה שלא מועלת הרבה והיא פשוט נכונה מאוד