באיזה גובה צריך להתקין את הפלזמה ?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
ברמת העיקרון, העיניים צריכות להיות בערך בגובה הקו המחבר את השליש התחתון של המסך לשליש האמצעי - (אם אתה מחלק את המסך לרוחבו לשלושה חלקים שווים - העיניים צריכים להיות מול הקו התחתון מבין שני החוצצים).
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
גובה ישיבה שלך הוא 100 עד 120, כך שזה אומר שמרכז המסך צריך להיות בגובה עיניים שלך.
תחתית מסך בדרך כלל מ75 עד 90 ס"מ.
הכל תלוי במרחק שממנו אתה רואה את המסך, גובה ספות, וגובה מזנון שאתה רוצה לשים מתחת למסך, אם שום דבר לא מפריע, תשים את המסך כפי שרשום למעלה, אם יש גורם מפריע, תעשה חישוב בהתאם...
הכל תלוי במרחק שממנו אתה רואה את המסך, גובה ספות, וגובה מזנון שאתה רוצה לשים מתחת למסך, אם שום דבר לא מפריע, תשים את המסך כפי שרשום למעלה, אם יש גורם מפריע, תעשה חישוב בהתאם...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
שים לב שהוא כתב למעלה שגובה העיניים על הכורסא שלו 90...JEXY כתב:גובה ישיבה שלך הוא 100 עד 120, כך שזה אומר שמרכז המסך צריך להיות בגובה עיניים שלך.
...
אצלי הוא אפילו 85
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
רק תשימו לב לאופן שבו אתם באמת יושבים על הספה כשאתם מודדים. הרוב מודדים בקו ישר אבל אם אתם נוהגים להשתרע אחורה זה אומר שקו הראיה שלכם הוא טיפה בזוית כלפי מעלה ולכן תישקלו אם לא כדאי לכם דווקא להרים את המסך.
כדאי לכם לבצע את הניסוי הבא: שבו על הספה בדיוק כפי שאתם נוהגים כשאתם רגועים והביטו לאן העיניים שלכם מופנות כהן מיושרות - זה המקום שבו מרכז המסך צריך להימצא בו.
אצלי למשל תחתית המסך נמצאת בגובה של 105 ס"מ מה שמציב אותו בגובה אידיאלי עבורי כשאני שעון אחורה על הספה עם הרגליים על הדום או שולחן הסלון.
כדאי לכם לבצע את הניסוי הבא: שבו על הספה בדיוק כפי שאתם נוהגים כשאתם רגועים והביטו לאן העיניים שלכם מופנות כהן מיושרות - זה המקום שבו מרכז המסך צריך להימצא בו.
אצלי למשל תחתית המסך נמצאת בגובה של 105 ס"מ מה שמציב אותו בגובה אידיאלי עבורי כשאני שעון אחורה על הספה עם הרגליים על הדום או שולחן הסלון.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
וההמלצה שלי - להשקיע כמה שקלים, לקנות בריסטול, לגזור ולהדביק בדיוק כגודל המסך. לתלות ולראות מה נוח.
אפשר גם ליישם את הפתרון של הבן והבת שלי שכולל ציור כלשהו על הבריסטול לפני תלייתו
אפשר גם ליישם את הפתרון של הבן והבת שלי שכולל ציור כלשהו על הבריסטול לפני תלייתו
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!