מתי תעלה הביקורת על ההרמוני 1100?
-
UltraMagnus
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 388
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
מרטין אמר בזמנו אוטוטו....
מת כבר לשים את הידיים על המכשיר הזה.
מת כבר לשים את הידיים על המכשיר הזה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
בגלל זה אנחנו לא כותבים בד"כ על איזה מוצרים אנחנו עובדים על ביקורות ואיזה לא.
שלט הרבה יותר גמיש ונוח, לדוגמא: עם אתה עובד עם סטרימר אתה צריך לתכנת כפתורים מסויימים כמו תרגום,סאונד ,Go To ועוד. .
בOne אתה צריך לזכור על איזה כפתור תכנתת את התרגום או באיזה כפתור הסאונד נמצא, לעומת זאת ב 1100 ניתן להוסיף המון כפתורים נוספים עם שמות של אותם פקודות שציינתי.
מסך מגע גדול ונוח לקריאה, במיוחד בחושך מוחלט (למי שיש מקרן)
בנוסף, אות השידור שלו הרבה יותר חזק מה One, נותן הרגשה שאתה עובד עם RF.
בOne אתה צריך לזכור על איזה כפתור תכנתת את התרגום או באיזה כפתור הסאונד נמצא, לעומת זאת ב 1100 ניתן להוסיף המון כפתורים נוספים עם שמות של אותם פקודות שציינתי.
מסך מגע גדול ונוח לקריאה, במיוחד בחושך מוחלט (למי שיש מקרן)
בנוסף, אות השידור שלו הרבה יותר חזק מה One, נותן הרגשה שאתה עובד עם RF.
למרות שהשידור שלא מאוד חזק אני מעוניין לרכוש את ה RF extender.
הבעיה היא שהשלט שלי הגיע מלוג'יטק גרמניה והגרסא שלי היא ארופאית, לכן אני חייב RF extender בגירסא ארופאית ולא אמריקאית וכידוע לוג'יטק לא שולחים לארץ מוצרים מאירופה לכן אני בבעיה.
הבעיה היא שהשלט שלי הגיע מלוג'יטק גרמניה והגרסא שלי היא ארופאית, לכן אני חייב RF extender בגירסא ארופאית ולא אמריקאית וכידוע לוג'יטק לא שולחים לארץ מוצרים מאירופה לכן אני בבעיה.
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
הבנתי תודה,yarino כתב:למרות שהשידור שלא מאוד חזק אני מעוניין לרכוש את ה RF extender.
הבעיה היא שהשלט שלי הגיע מלוג'יטק גרמניה והגרסא שלי היא ארופאית, לכן אני חייב RF extender בגירסא ארופאית ולא אמריקאית וכידוע לוג'יטק לא שולחים לארץ מוצרים מאירופה לכן אני בבעיה....
אני כנראה ארכוש באמזון US ואשלח לחבר שמגיע לביקור בקרוב,