מישהו ראה את המכתב תלונה הזה לישפאר?
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
http://www.vgames.co.il/article/6498.html
אני לא יכול שלא להסכים עם האיש.
הגיע הזמן באמת שמישהו ירים צעקה, לא?
אני לא יכול שלא להסכים עם האיש.
הגיע הזמן באמת שמישהו ירים צעקה, לא?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78925
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אותו אדון גם פרסם את התלונה הזו כאן.
אני חייב לומר, שהשפה של הפניה מתלהמת, זולה ופשוט מגעילה (בלי קשר לעובדה שבכלל הבחור לא שלח אותה לישפאר אלא שלח אותה לעיתונות - בכדי לנסות ולבזות את היבואן).
בלי קשר לטענות ולתוכן העניינים, מותר גם להעיר על הסגנון שהוא פשוט דוחה ואני לא מוכן לשפה כזו באתר שאני מנהל בו.
אם אני הייתי מנהל לקוחות שמקבל כזה מכתב הייתי צריך מאוד להתאפק שלא לכתוב בחזרה משהו בסגנון של "אנחנו שופכים את דמנו ואת זעתנו בכדי להביא PLAYSTATION לארצנו החמה שמעניינת את סוני כקליפת השום..." וכו'.
צריך לזכור, ישאפר זה לא סוני וההחלטה לגבי PSN לא נופלת בין מנהל השירות לבין האחראי על הרשת בהרצליה פיתוח - אלא ביפן, ושם כאמור החליטו שישראל זה OFF LIMITS. זה מרגיז, זה מרתיח, אבל זה כמו לשפוט את הש.ג. על ההחלטה של הרמטכ"ל לצאת או לא לצאת למלחמה...
בנוגע למחיר, גם כאן יש בהחלט טענות ליגיטימיות לגבי המחיר של מוצרי סוני בישראל. אבל, אף אחד לא מכריח אף אחד אחר לרכוש דווקא סוני או לרכוש מהיבואן הרשמי את המוצרים הללו. יש לאנשים חכמים (כולל לאותו בחור שהתלונן) אלטרנטיבות והוא רשאי בהחלט להשתמש בהם. ITS A FREE COUNTRY.
אפשר רק לומר שגם כאן, מכיוון שמוצרי סוני עוברים כמה ידיים (שוב, בגלל החלטה ביורוקרטית יפנית), המחירים כאן יקרים יותר. מסכים איתכם, אבל מי שרוכש מוצרים של סוני יודע שהמחיר שלהם תמיד היה יקר יותר מהמקבילות של חברות אחרות.
בכל פעם שאני רואה פרארי אני מקלל את היבואנית שמעלה את המחירים בעשרות אחוזים ביחס למה שקיים בארה"ב. אממה, אם באמת הייתי מוטרד מהמחיר, אולי הייתי צריך לבחור באוטו טיפה יותר זול להזיל עליו ריר.
גם כאן, אם PS3 יקר מדי, שווה לחשוב על פתרונות כמו wii שעולה בישראל יותר זול מאייפון.
אני חייב לומר, שהשפה של הפניה מתלהמת, זולה ופשוט מגעילה (בלי קשר לעובדה שבכלל הבחור לא שלח אותה לישפאר אלא שלח אותה לעיתונות - בכדי לנסות ולבזות את היבואן).
בלי קשר לטענות ולתוכן העניינים, מותר גם להעיר על הסגנון שהוא פשוט דוחה ואני לא מוכן לשפה כזו באתר שאני מנהל בו.
אם אני הייתי מנהל לקוחות שמקבל כזה מכתב הייתי צריך מאוד להתאפק שלא לכתוב בחזרה משהו בסגנון של "אנחנו שופכים את דמנו ואת זעתנו בכדי להביא PLAYSTATION לארצנו החמה שמעניינת את סוני כקליפת השום..." וכו'.
צריך לזכור, ישאפר זה לא סוני וההחלטה לגבי PSN לא נופלת בין מנהל השירות לבין האחראי על הרשת בהרצליה פיתוח - אלא ביפן, ושם כאמור החליטו שישראל זה OFF LIMITS. זה מרגיז, זה מרתיח, אבל זה כמו לשפוט את הש.ג. על ההחלטה של הרמטכ"ל לצאת או לא לצאת למלחמה...
בנוגע למחיר, גם כאן יש בהחלט טענות ליגיטימיות לגבי המחיר של מוצרי סוני בישראל. אבל, אף אחד לא מכריח אף אחד אחר לרכוש דווקא סוני או לרכוש מהיבואן הרשמי את המוצרים הללו. יש לאנשים חכמים (כולל לאותו בחור שהתלונן) אלטרנטיבות והוא רשאי בהחלט להשתמש בהם. ITS A FREE COUNTRY.
אפשר רק לומר שגם כאן, מכיוון שמוצרי סוני עוברים כמה ידיים (שוב, בגלל החלטה ביורוקרטית יפנית), המחירים כאן יקרים יותר. מסכים איתכם, אבל מי שרוכש מוצרים של סוני יודע שהמחיר שלהם תמיד היה יקר יותר מהמקבילות של חברות אחרות.
בכל פעם שאני רואה פרארי אני מקלל את היבואנית שמעלה את המחירים בעשרות אחוזים ביחס למה שקיים בארה"ב. אממה, אם באמת הייתי מוטרד מהמחיר, אולי הייתי צריך לבחור באוטו טיפה יותר זול להזיל עליו ריר.
גם כאן, אם PS3 יקר מדי, שווה לחשוב על פתרונות כמו wii שעולה בישראל יותר זול מאייפון.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
נכון!oferlaor כתב:אותו אדון גם פרסם את התלונה הזו כאן.
גם כאן, אם PS3 יקר מדי, שווה לחשוב על פתרונות כמו wii שעולה בישראל יותר זול מאייפון....
- oferlaor
- מנהל

uris,
אתה ברצינות חושב שאני יכול להשאיר מכתב שמשווה את ישפאר למשטר הנאצים, ומתלהם באופן כה בוטה היה יכול להישאר כאן?
הרי אין שם יותר ממשפט רצוף אחד שאינו שטוף שנאה צרופה והתלהמות.
זה נכון שהוא לא פנה לגופו של אדם, אבל התלהמות ושפה קשה בהחלט לא מקובלים כאן ללא קשר לאופי התלונה, הצדק שיש או אין בה או חומרת הסיטואציה. חשוב גם מידתיות ופרופורציה - לא קיבלתי מדריך בעברית, מנכ"ל החברה עכשיו יקבל ממני מכתב נאצה שישווה אותו לרוצח, אנטישמי ואנס ילדים.
מבחינתי אפשר להגיד כל דבר, אבל באופן תרבותי ולא חייבים לשלוף את הקלף הנאצי או האנטישמי בכל פעם שיש תלונה, ליגיטימית ככל שתהיה. הנייר האלקטרוני באתר הזה לא יסבול כל דבר הבל.
כמו שאמרתי אין ספור פעמים בעבר - מי שלא יודע לכתוב יפה, שלא יכתוב כאן.
אתה ברצינות חושב שאני יכול להשאיר מכתב שמשווה את ישפאר למשטר הנאצים, ומתלהם באופן כה בוטה היה יכול להישאר כאן?
הרי אין שם יותר ממשפט רצוף אחד שאינו שטוף שנאה צרופה והתלהמות.
זה נכון שהוא לא פנה לגופו של אדם, אבל התלהמות ושפה קשה בהחלט לא מקובלים כאן ללא קשר לאופי התלונה, הצדק שיש או אין בה או חומרת הסיטואציה. חשוב גם מידתיות ופרופורציה - לא קיבלתי מדריך בעברית, מנכ"ל החברה עכשיו יקבל ממני מכתב נאצה שישווה אותו לרוצח, אנטישמי ואנס ילדים.
מבחינתי אפשר להגיד כל דבר, אבל באופן תרבותי ולא חייבים לשלוף את הקלף הנאצי או האנטישמי בכל פעם שיש תלונה, ליגיטימית ככל שתהיה. הנייר האלקטרוני באתר הזה לא יסבול כל דבר הבל.
כמו שאמרתי אין ספור פעמים בעבר - מי שלא יודע לכתוב יפה, שלא יכתוב כאן.
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 13/08/2009 14:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

עופר עם כל הכבוד לדעתי אתה טועה ובגדול.oferlaor כתב:אותו אדון גם פרסם את התלונה הזו כאן.
גם כאן, אם PS3 יקר מדי, שווה לחשוב על פתרונות כמו wii שעולה בישראל יותר זול מאייפון....
אם תסתכל בחוברת המצורפת ל-PS3 על ידי ישפאר נאמר בפירוש שניתן לקנות משחקים באמצעות רשת ה-PSN. הדבר אף נאמר על ידי דרורי בכבודו ובעצמו. כעת עברו יותר משנתיים וחצי מאז ההשקה וההבטחה בארץ ובעיתונות ואין מקשיב ואין שומע. היבואן הזה מנצל את ההזדמנות שהוא מונופול ומרקיע שחקים וקרקע במחירים אסטרונומים. למה הצרכן הממוצע, שלא שמע על איביי וכו וכו' צריך לספוג הפסד של עשרות אחוזים בגלל חוסר ידע בדבר? היש צדק בכך לדעתך? ומה בנוגע לזה שבאמת הישראלי לא יכול לקנות דבר ב-PSN? זה בדיוק כמו לקבל חצי מוצר.
דבר שני, בתור נציגה המתיימרת להיות מטעם סוני העולמית על ישפאר לתת דין וחשבון לנו הישראלים, לא סוני העולמית. על אחת כמה וכמה הבטחות חוזרות ונשנות על דברים שנאמרו ונכתבו על ידם (ישפאר) עצמם. אני בדומה לכותב, מאמין שאינני צריך לנהל את המלחמות של מי שבחר להציג את עצמו כסוני בישראל. הוא זה שצריך להוות האיש קשר שלי איתם ולא בשום דרך אחרת.
אני מסכים במילה ומילה עם מה שנאמר כאן, אולי למעט השימוש בשואה שהיה באמת מוגזם. אבל כל השאר? בסלע!
- oferlaor
- מנהל

9xcalibur9,
אתה (ולצערי גם הוא) מפספסים את הנקודה שלי.
אין לי בכלל בעיה עם העובדה שיש בעיה עם סוני או ישפאר או כל אחד אחר. יש המון בעיות בעולם. XBOX 360 לא מיובא לארץ (אנטישמיות?!), גם מכוניות INFINITY לא מיובאות, למכשירי TVIX אין תרגום עברי, ה-XSTREAMER נתקע, ויש בעיות קליטה עם DTT (הרשות השניה גם אנטשימית?)
עכשיו, אני יכול לומר - זה לא בסדר, להצביע על הבעיות ולהתלונן או אף לתבוע. אם יש דבר כזה בכתב, אז יש כאן קייס לתביעה יצוגית. לכו על זה.
אבל יש דרך לנסח כל תלונה בלי שנאה, טינה ופשוט גועל נפש. אני מבין שאותו אדם נסער וסביר להניח שיש עוד כמוהו.
אבל המדרון תלול. מחר בבוקר לא תקבל עודף מדוייק מהרוקח - ישר תצעק עליו שגם בגרמניה הנאצית לא נתנו ליהודים עודף נכון, שגנבים צריכים לתלות וכו'. אחרי זה מישהו ינסה לעבור את הכביש, מיד צריך לעצור ולצעוק עליו שבגרמניה הנאצית בכלל לא נתנו ליהודים ללכת בכביש עם ראש מורם.
אני מקווה שאני מבהיר את הנקודה שלי. אפשר לומר את הדברים גם בדרך אחרת.
אין לי בעיה עם מה שהוא אומר, יש לי בעיה עם דרך ההתבטאות.
אם היה מנסח את המכתב באופן שהיה באמת מנוסח כמכתב תלונה, הוא לא היה נעלם מכאן. כרגע זה מכתב שטנה ולא מכתב תלונה.
תפרידו בין האופן שבו מתבטאים לבין המהות של העניין - שבהחלט יש כאן מהות ליגיטימית אך דרך התבטאות פסולה.
אתה (ולצערי גם הוא) מפספסים את הנקודה שלי.
אין לי בכלל בעיה עם העובדה שיש בעיה עם סוני או ישפאר או כל אחד אחר. יש המון בעיות בעולם. XBOX 360 לא מיובא לארץ (אנטישמיות?!), גם מכוניות INFINITY לא מיובאות, למכשירי TVIX אין תרגום עברי, ה-XSTREAMER נתקע, ויש בעיות קליטה עם DTT (הרשות השניה גם אנטשימית?)
עכשיו, אני יכול לומר - זה לא בסדר, להצביע על הבעיות ולהתלונן או אף לתבוע. אם יש דבר כזה בכתב, אז יש כאן קייס לתביעה יצוגית. לכו על זה.
אבל יש דרך לנסח כל תלונה בלי שנאה, טינה ופשוט גועל נפש. אני מבין שאותו אדם נסער וסביר להניח שיש עוד כמוהו.
אבל המדרון תלול. מחר בבוקר לא תקבל עודף מדוייק מהרוקח - ישר תצעק עליו שגם בגרמניה הנאצית לא נתנו ליהודים עודף נכון, שגנבים צריכים לתלות וכו'. אחרי זה מישהו ינסה לעבור את הכביש, מיד צריך לעצור ולצעוק עליו שבגרמניה הנאצית בכלל לא נתנו ליהודים ללכת בכביש עם ראש מורם.
אני מקווה שאני מבהיר את הנקודה שלי. אפשר לומר את הדברים גם בדרך אחרת.
אין לי בעיה עם מה שהוא אומר, יש לי בעיה עם דרך ההתבטאות.
אם היה מנסח את המכתב באופן שהיה באמת מנוסח כמכתב תלונה, הוא לא היה נעלם מכאן. כרגע זה מכתב שטנה ולא מכתב תלונה.
תפרידו בין האופן שבו מתבטאים לבין המהות של העניין - שבהחלט יש כאן מהות ליגיטימית אך דרך התבטאות פסולה.
- oferlaor
- מנהל

אזקק את המשפטים שמעבירים בי צמרמורת:
ואני קורא לכולכם - לא לשתוק יותר - להחרים כל דבר שנכתב בשפה מגעילה!שאת זיעתי ודמי נתתי לכם
אוזלת היד
והזלזול המחפיר באינטליגנציה של הקונים שלה שמוציאים אותי מכלי
רק לא לישראלי הפראייר.
הוריי וסביי היו צריכים להסתיר את זהותם בשואה מהסיבות הברורות, אז אני שאני גם ככה נמצא מאחורי מסך צריך להתבייש בזהותי?
בדיחה שפלה,
ניחא השקר המכוער והמאולץ הזה
לך חפש את החברים שלך
השלתי מעורי
לא בא בחשבון.
סטירת לחי מצלצלת
יצאת פראייר.
יצאת מטומטם.
שתקתי כשלקחתם לי מיסים כמו על אוטו על מכשיר חשמלי.
שתקתי כשקניתי מכם משחק כמו "מגזלן" עבור מחיר כפול ומכופל מהמקובל בשאר העולם.
די, הגיעו מים עד נפש.
הגיע הזמן שמישהו יפתח את הפה.
זוהי זריקת עלבון לאינטליגנציה
זהו שוד לאור היום.
תיחנק איתו.
תרצה, תבכה, תתחנן, תתפלל ולא יעזור אללה בבאללה. למה? ראה פסקה קודמת.
לא אכנע להפקעות המחירים וההפקרות המזעזעת הזאת.
נשארים אדישים? את הרווח הדרקוני שלכם על חשבוני אתם לא תעשו יותר. זוהי שערורייה לשמה.
לא פראייר יותר,...
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

אני חושב שאתה קצת עדין-נפש, לא היית אומר?oferlaor כתב:אזקק את המשפטים שמעבירים בי צמרמורת:ואני קורא לכולכם - לא לשתוק יותר - להחרים כל דבר שנכתב בשפה מגעילה!שאת זיעתי ודמי נתתי לכם
אוזלת היד
והזלזול המחפיר באינטליגנציה של הקונים שלה שמוציאים אותי מכלי
רק לא לישראלי הפראייר.
הוריי וסביי היו צריכים להסתיר את זהותם בשואה מהסיבות הברורות, אז אני שאני גם ככה נמצא מאחורי מסך צריך להתבייש בזהותי?
בדיחה שפלה,
ניחא השקר המכוער והמאולץ הזה
לך חפש את החברים שלך
השלתי מעורי
לא בא בחשבון.
סטירת לחי מצלצלת
יצאת פראייר.
יצאת מטומטם.
שתקתי כשלקחתם לי מיסים כמו על אוטו על מכשיר חשמלי.
שתקתי כשקניתי מכם משחק כמו "מגזלן" עבור מחיר כפול ומכופל מהמקובל בשאר העולם.
די, הגיעו מים עד נפש.
הגיע הזמן שמישהו יפתח את הפה.
זוהי זריקת עלבון לאינטליגנציה
זהו שוד לאור היום.
תיחנק איתו.
תרצה, תבכה, תתחנן, תתפלל ולא יעזור אללה בבאללה. למה? ראה פסקה קודמת.
לא אכנע להפקעות המחירים וההפקרות המזעזעת הזאת.
נשארים אדישים? את הרווח הדרקוני שלכם על חשבוני אתם לא תעשו יותר. זוהי שערורייה לשמה.
לא פראייר יותר,......
אני לא מוצא משהו פוגע בדברים האלה. אין כאן קללות או שפת רחוב.
הדברים שנאמרו הם זועקים לשמים, לא יותר מזה.
גם ההקשר פה עם השואה נופח מעבר לכל פרופורציה.
בשואה היו צריכים להסתיר את הזהות, אז גם עכשיו כשאנחנו מאחורי מסך מחשב?
התיעוב כלפי ישפאר היה וכנראה עוד ישאר לאורך זמן. זו כבר תופעה ישראלית.
אחרי ההתלהמות כשהאבק ישקע.. אנשים שניכוו מישפאר יתעלו את הגנום היהודי למצוא פיתרונות יצירתיים פשוט לעקוף אותם.
לפני כמה שנים פיקססתי לכמה סניפי סוני באירופה בקשה להצעת מחיר לפריט שישפאר מבקשת עליו 400 אחוז יותר (!) ממחירו בעולם.
הפקסים שלי הגיעו להנהלה הראשית ביפן ושם איש יקר בשם מר. טנקה כתב לי שהוא מאד התרשם ונרגש..
מהלהיטות שלי למוצר שלהם כך שהחליט לשלוח לי 3 יחידות ממנו בחינם אין כסף.
זה היה מדהים.
בישפאר רתחו , מה זה רתחו.. קללות ונאצות בטלפון..
מסקנה: יש לחפש ולמצוא דרכים לעקוף אותם.
ITS A FREE COUNTRY אמר עופר , לא חקקו חוק בשום מקום שצריך לקנות רק מהם..
אחרי ההתלהמות כשהאבק ישקע.. אנשים שניכוו מישפאר יתעלו את הגנום היהודי למצוא פיתרונות יצירתיים פשוט לעקוף אותם.
לפני כמה שנים פיקססתי לכמה סניפי סוני באירופה בקשה להצעת מחיר לפריט שישפאר מבקשת עליו 400 אחוז יותר (!) ממחירו בעולם.
הפקסים שלי הגיעו להנהלה הראשית ביפן ושם איש יקר בשם מר. טנקה כתב לי שהוא מאד התרשם ונרגש..
זה היה מדהים.
ITS A FREE COUNTRY אמר עופר , לא חקקו חוק בשום מקום שצריך לקנות רק מהם..
גדולdizingof כתב:לפני כמה שנים פיקססתי לכמה סניפי סוני באירופה בקשה להצעת מחיר לפריט שישפאר מבקשת עליו 400 אחוז יותר (!) ממחירו בעולם.
זה היה מדהים.
בישפאר רתחו , מה זה רתחו.. קללות ונאצות בטלפון.....
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

זו כוכה של הנחישות,dizingof כתב:התיעוב כלפי ישפאר היה וכנראה עוד ישאר לאורך זמן. זו כבר תופעה ישראלית.
זה היה מדהים.
ITS A FREE COUNTRY אמר עופר , לא חקקו חוק בשום מקום שצריך לקנות רק מהם.....
כל הכבוד לך!
אגב, נשארו לך עדיין המספרי פקס האלה?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
עפר, רק תיקון טעות קטן: מכוניות Infinity כן מיובאות ארצה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
dizingof כתב:התיעוב כלפי ישפאר היה וכנראה עוד ישאר לאורך זמן. זו כבר תופעה ישראלית.
זה היה מדהים.
- oferlaor
- מנהל

catskinner,
אז הם כנראה בכ"ז לא כ"כ אנטישמית אחרי הכל.
9xcalibur9,
אם לא שמת לב, אנחנו השתתנו את האתר על שלושה עקרונות: תרבות דיון, אובייקטיביות ומקצועיות.
אני לא מוכן להתפשר על שלושת העקרונות הללו, הם חלק מהסיבה שהקמנו את האתר.
אם אני יפה או עדין נפש, לא רלוונטי. בכל שאר המקומות באינטרנט הישראלי, אפשר לצעוק נאצות (תפוז מבוסס על כך, לדעתי יש להם מנגנון כיווץ מיוחד לשמירה על מילות קישור וקללות). אנחנו מקום שבו כל אחד יכול לדעת שהוא יכול לקבל הודעות נעימות לקריאה במלוא המקצועיות והאובייקטיביות.
אם נוותר על עיקרון אחד, האתר הזה יהפוך לזהה לחלוטין לעוד אלף אחרים.
אני מחשיב את האתר לבית שלי ואני לא רוצה שזרים יכנסו פנימה ויצעקו על בני משפחתי נאצות וישתמש בשפה לא נאותה.
אז הם כנראה בכ"ז לא כ"כ אנטישמית אחרי הכל.
9xcalibur9,
אם לא שמת לב, אנחנו השתתנו את האתר על שלושה עקרונות: תרבות דיון, אובייקטיביות ומקצועיות.
אני לא מוכן להתפשר על שלושת העקרונות הללו, הם חלק מהסיבה שהקמנו את האתר.
אם אני יפה או עדין נפש, לא רלוונטי. בכל שאר המקומות באינטרנט הישראלי, אפשר לצעוק נאצות (תפוז מבוסס על כך, לדעתי יש להם מנגנון כיווץ מיוחד לשמירה על מילות קישור וקללות). אנחנו מקום שבו כל אחד יכול לדעת שהוא יכול לקבל הודעות נעימות לקריאה במלוא המקצועיות והאובייקטיביות.
אם נוותר על עיקרון אחד, האתר הזה יהפוך לזהה לחלוטין לעוד אלף אחרים.
אני מחשיב את האתר לבית שלי ואני לא רוצה שזרים יכנסו פנימה ויצעקו על בני משפחתי נאצות וישתמש בשפה לא נאותה.
dizingof כתב:התיעוב כלפי ישפאר היה וכנראה עוד ישאר לאורך זמן. זו כבר תופעה ישראלית.
זה היה מדהים.
ואגב כל תלונה נגד ישפר תתקבל בברכה ובהבנה
לגבי הסגנון קצת פחות מעניין..
אך אני מבין את עופר כמנהל באתר
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
מכתב ששלח לקוח לישפאר - מעניין
http://www.vgames.co.il/article/6498.html
סופסוף משהו עיושב וכותב את מה שרובנו חושבים באמת - רק מצחיק ועצוב לראות את התגובה של ישפאר.
סופסוף משהו עיושב וכותב את מה שרובנו חושבים באמת - רק מצחיק ועצוב לראות את התגובה של ישפאר.