שאלה- האם כדאי לקנות YES MAX HD
שלום, כנראה שבקרוב ארכוש מסך טלוויזיה LCD חדש. גודלו יהיה או 37 או 42, כנראה 37, אני כנראה בכיוון של הדגם SCARLET של LG.
רציתי לדעת אם שווה לקנות את ה YES MAX HD? שמעתי עליו הרבה דברים טובים, בעיקר על הממשק הנח, נראה שיש כבר כמות סבירה של תוכן HD שמוצעת ב YES. השאלה היא גם לגבי ה SD. וגם לגבי המחיר, ראיתי שהסיםור הזה לא ממש זול ומחייב בגדול התחייבות לעוד 3 שנים. מה דעתכם, שווה או לא ?
רציתי לדעת אם שווה לקנות את ה YES MAX HD? שמעתי עליו הרבה דברים טובים, בעיקר על הממשק הנח, נראה שיש כבר כמות סבירה של תוכן HD שמוצעת ב YES. השאלה היא גם לגבי ה SD. וגם לגבי המחיר, ראיתי שהסיםור הזה לא ממש זול ומחייב בגדול התחייבות לעוד 3 שנים. מה דעתכם, שווה או לא ?
הבנתי שאין הבדל באיכות הHD בינו לבין ממיר YES HD הרגיל
ועל סמך זה הזמנתי את ממיר הHD הרגיל של YES
תקנו אותי אם אני טועה
תקנו אותי אם אני טועה
yoavbd123 כתב:כמה זה הרבה זמן? 2-3 שניות?
מה זה EPG ?
ואיך רושם כללי של המכשיר? הבנתי שהוא מאוד מתקדם שהממשק מצוין, ושאיכות ה HD מצוינת, ועדיין במיוחד בהנתן המחיר שלו, יש לי עדיין ספקות לגביו.
שווה או לא ? מה דעתכם...
לא מדדתי עם סטופר, אבל אני חושב שזה יותר לכיוון של 4,5 שניות.
EPG זה מדריך השידורים, והדיפדוף בו הרבה הרבה יותר איטי מאשר במדריך שקיים במפענח הרגיל, או במקס.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
הבעיות שצוינו בפניך הן בעיות שניתנות לתיקון בתוכנה. כלומר, יום אחד ה- MaxHD יהיה מהיר יותר. מתי יהיה היום הזה ? רק yes יודעים ואולי אפילו הם לא.
השיקולים שלך הם כאלה:
- האם אתה מתכוון להשתמש בהקלטות ? אם כן , האם האפשרות להקליט שני ערוצים בו-זמנית מקלה לך את החיים ?
- תכנים מוצעים זה דבר מאוד אינדיבידואלי. אני חושב ש- yes חזקה מאוד בתחום הסרטים והסדרות ב- HD מבחינת התכנים. פחות ספורט, מדע וטבע ומוסיקה.
- מחיר: האם אתה מוכן להשקיע את המחיר הנדרש ? יש גם מסלולים ללא התחייבות - פיקדון או רכישה - בדוק גם אותם. התשלום החד-פעמי עלול להיראות יקר מאוד, אבל למעשה לטווח הארוך זו השקעה טובה יותר וגם אין התחייבות. בפיקדון גם מקבלים החזר אם מחזירים את הממיר.
- איכות תמונה ב- SD וב- HD:
לגבי איכות תמונה ב- SD - מהשרשורים שהיו על כך בפורום ניתן להסיק שאין מסקנה חד-משמעית. יש שחשו שיפור משמעותי לעומת מה שנתן ממיר ה- HD הרגיל (שדרך אגב, כיום מוציא את אותה איכות בדיוק כמו MaxHD) והרוב עדיין טוענים שבהשוואה ל- Max הרגיל עם חיבור SCART האיכות לא אותה איכות, אך היתרון של ה- Max על פני ה- MaxHD קטן. לא היה לי Max כך שאני לא יכול לתת את דעתי כאן.
לגבי איכות תמונה ב- HD - ישנם שרשורים המדברים על ירידת איכות שידורי ה- HD לעומת מה שהיה לפני העלאת הערוצים הנוספים. אני חושב שזה תלוי במקור ולאו דווקא ב- yes מפני שיש דברים שנראים פשוט נהדר, ויש שנראים יותר מגורענים - לפי דעתי זה מצולם ככה ולכן ניתן לומר שהאיכות היא בסה"כ טובה מאוד ואני נהנה לראות את השידורים ב- HD. כמובן, שאין ספק שה- bitrate לכל ערוץ ירד בהשוואה למה שהיה כי כיום יש 7 ערוצים במקום 5 על אותו הטרנספונדר (כלומר, 7 ערוצים חולקים את אותו רוחב פס כולל שקודם חלקו אותו רק 5 ערוצים).
מההתרשמות שלי התמונה עדיין נראית נהדר, כל עוד התוכן המשודר צולם ועובד בצורה טובה.
השיקולים שלך הם כאלה:
- האם אתה מתכוון להשתמש בהקלטות ? אם כן , האם האפשרות להקליט שני ערוצים בו-זמנית מקלה לך את החיים ?
- תכנים מוצעים זה דבר מאוד אינדיבידואלי. אני חושב ש- yes חזקה מאוד בתחום הסרטים והסדרות ב- HD מבחינת התכנים. פחות ספורט, מדע וטבע ומוסיקה.
- מחיר: האם אתה מוכן להשקיע את המחיר הנדרש ? יש גם מסלולים ללא התחייבות - פיקדון או רכישה - בדוק גם אותם. התשלום החד-פעמי עלול להיראות יקר מאוד, אבל למעשה לטווח הארוך זו השקעה טובה יותר וגם אין התחייבות. בפיקדון גם מקבלים החזר אם מחזירים את הממיר.
- איכות תמונה ב- SD וב- HD:
לגבי איכות תמונה ב- SD - מהשרשורים שהיו על כך בפורום ניתן להסיק שאין מסקנה חד-משמעית. יש שחשו שיפור משמעותי לעומת מה שנתן ממיר ה- HD הרגיל (שדרך אגב, כיום מוציא את אותה איכות בדיוק כמו MaxHD) והרוב עדיין טוענים שבהשוואה ל- Max הרגיל עם חיבור SCART האיכות לא אותה איכות, אך היתרון של ה- Max על פני ה- MaxHD קטן. לא היה לי Max כך שאני לא יכול לתת את דעתי כאן.
לגבי איכות תמונה ב- HD - ישנם שרשורים המדברים על ירידת איכות שידורי ה- HD לעומת מה שהיה לפני העלאת הערוצים הנוספים. אני חושב שזה תלוי במקור ולאו דווקא ב- yes מפני שיש דברים שנראים פשוט נהדר, ויש שנראים יותר מגורענים - לפי דעתי זה מצולם ככה ולכן ניתן לומר שהאיכות היא בסה"כ טובה מאוד ואני נהנה לראות את השידורים ב- HD. כמובן, שאין ספק שה- bitrate לכל ערוץ ירד בהשוואה למה שהיה כי כיום יש 7 ערוצים במקום 5 על אותו הטרנספונדר (כלומר, 7 ערוצים חולקים את אותו רוחב פס כולל שקודם חלקו אותו רק 5 ערוצים).
מההתרשמות שלי התמונה עדיין נראית נהדר, כל עוד התוכן המשודר צולם ועובד בצורה טובה.
אוקי,
אני גם מאוד אוהב את התוכן שיש ב YES , מצד שני אין הרבה תוכניות שאני ממש אוהב, ואותן אולי כבר עדיף לראות דרך המחשב בעלות חד פעמים של כבל HDMI, זה לא יהיה יותר איכותי ?
הוא נשמע מכשיר בסך הכל טוב, אבל הוא לא מעט כסף
אני גם מאוד אוהב את התוכן שיש ב YES , מצד שני אין הרבה תוכניות שאני ממש אוהב, ואותן אולי כבר עדיף לראות דרך המחשב בעלות חד פעמים של כבל HDMI, זה לא יהיה יותר איכותי ?
הוא נשמע מכשיר בסך הכל טוב, אבל הוא לא מעט כסף
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
yoavbd123 שלום לך .
אני בעליו של ממיר yes max hd ואני מרוצה ממנו מאוד יש לו יכולות נפלאות .
כרגע יש בעיה עם איזה תוכנת עדכון של יס ששלחה לנו אבל מדובר פו על דקויות .
לדעתי ממיר מצויין בעל יכולת הקלטה של שתי תוכניות בו זמנית . ויכלת צפייה בתוכנית מוקלטת .
רמת השידור די טובה בשני המצבים hd sd .
תפריט מכובד ואייכותי .
שלט מואר ברמה של הנדסת אנוש מעל כל השלטים האחרים . של שוק הממירים .
לבסוף מומלץ לכל מי שרוכש מסך מתקדם .
אני בעליו של ממיר yes max hd ואני מרוצה ממנו מאוד יש לו יכולות נפלאות .
כרגע יש בעיה עם איזה תוכנת עדכון של יס ששלחה לנו אבל מדובר פו על דקויות .
לדעתי ממיר מצויין בעל יכולת הקלטה של שתי תוכניות בו זמנית . ויכלת צפייה בתוכנית מוקלטת .
רמת השידור די טובה בשני המצבים hd sd .
תפריט מכובד ואייכותי .
שלט מואר ברמה של הנדסת אנוש מעל כל השלטים האחרים . של שוק הממירים .
לבסוף מומלץ לכל מי שרוכש מסך מתקדם .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
אני מאוד מרוצה מהמכשיר. ממש נהנה ממנו.עובד מצויין ,ממשק חביב, אין שום תלונות.