LCD PHILIPS
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
tomerz,
לא נראה לי כזה רעיון להיט לפרסם את המספר טלפון שלך איפה שכל אחד יכול למצוא אותו.
ממליץ לך לערוך את הודעתך ולהסיר את המספר.
לא נראה לי כזה רעיון להיט לפרסם את המספר טלפון שלך איפה שכל אחד יכול למצוא אותו.
ממליץ לך לערוך את הודעתך ולהסיר את המספר.
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
תיראה זה מאוד פשוט ההיגיון מאחורי הדגמים של פיליפס.
עכשיו גם חברות אחרות משתמשות באותו היגיון, דירוג איכות הדגם ודירוג איכות המעבד לפי סדר עולה-
סידרה 3- היא hd ready עם המעבד הפשוט ביותר, העובד על 10-8 ביט, ו''מטפל'' בכל פיקסל בנפרד.
סידרה 5- מגיעה בfull hd ב37 ומעלה וhd ready ב32 והמעבד שלה הוא 12 ביט ומדורג - pixel plus ומטפל בכל פיקסל כשני פיקסלים.
סידרה 8/7- full hd 100hz בכל הגדלים, הסידרה הגבוה של פיליפס עובדת על מעבד של 14 ביט המדורג כפיקסל פלוס 3 המתייחס לכל פיקסלים כ3 פיקסלים, סידרה זו כוללת גם יותר תיקוני תמונה כמו הhd natruel motion הפותר את בעיית הjudder בסרטי קולנע.
סידרה 9- סידרת הפרימיום והled, רבים מתייחסים לסדרות האלה כמסכי הlcd הטובים בעולם, ללא ספק הם היקרים ביותר(15k-35k ל42''),הסידרה הזאת עובדת כבר על מעבד תמונה של 16-17 ביט (תלוי בדגם), המדורג ע''י פיליפס כרמה הגבוה ביותר perfect pixel, טיפול מירבי בפרטים, התייחסות לכל פיקסל כ4 פיקסלים נפרדים.
מה לגבי הessence ?
תיראה באמת מדובר בדגם מיוחד
פיליפס דירגה את המעבד שלו כפרפקט פיקסל אך לא קיטלגה אותו בסידרה 9 למעשה הוא המסך היחיד שלא קוטלג כאחד מסידרה,וכניראה שלא סתם...
כאחד שצפה במסך בפעולה אני יכול להגיד לך שהוא בהחלט מסך מצוין אבל לא אחד כזה שעיטור סידרה 9.. צריך להיות חקוק עליו
וגם אני כמו פיליפס הייתי משייך אותו איפשהוא באמצע בין ה7 ל9 עם נתונים מקבילים ל9 אבל תמונה פחות חדה ואיכותית...
[/b]
סידרה 3- היא hd ready עם המעבד הפשוט ביותר, העובד על 10-8 ביט, ו''מטפל'' בכל פיקסל בנפרד.
סידרה 5- מגיעה בfull hd ב37 ומעלה וhd ready ב32 והמעבד שלה הוא 12 ביט ומדורג - pixel plus ומטפל בכל פיקסל כשני פיקסלים.
סידרה 8/7- full hd 100hz בכל הגדלים, הסידרה הגבוה של פיליפס עובדת על מעבד של 14 ביט המדורג כפיקסל פלוס 3 המתייחס לכל פיקסלים כ3 פיקסלים, סידרה זו כוללת גם יותר תיקוני תמונה כמו הhd natruel motion הפותר את בעיית הjudder בסרטי קולנע.
סידרה 9- סידרת הפרימיום והled, רבים מתייחסים לסדרות האלה כמסכי הlcd הטובים בעולם, ללא ספק הם היקרים ביותר(15k-35k ל42''),הסידרה הזאת עובדת כבר על מעבד תמונה של 16-17 ביט (תלוי בדגם), המדורג ע''י פיליפס כרמה הגבוה ביותר perfect pixel, טיפול מירבי בפרטים, התייחסות לכל פיקסל כ4 פיקסלים נפרדים.
מה לגבי הessence ?
תיראה באמת מדובר בדגם מיוחד
פיליפס דירגה את המעבד שלו כפרפקט פיקסל אך לא קיטלגה אותו בסידרה 9 למעשה הוא המסך היחיד שלא קוטלג כאחד מסידרה,וכניראה שלא סתם...
כאחד שצפה במסך בפעולה אני יכול להגיד לך שהוא בהחלט מסך מצוין אבל לא אחד כזה שעיטור סידרה 9.. צריך להיות חקוק עליו
וגם אני כמו פיליפס הייתי משייך אותו איפשהוא באמצע בין ה7 ל9 עם נתונים מקבילים ל9 אבל תמונה פחות חדה ואיכותית...
[/b]
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
זאת בדיחה
לומר שסידרה 9 של פיליפס הן טלביזיות lcd הטובות בעולם זה לא רציני.סדרות האייכות של
סמסונג וסוני טובות מהן.
מה שנכון שהן כנראה היקרות ביותר בעולם ונותנות את התמורה הנמוכה ביותר עבור הכסף,בודאי בארץ עם המחירים המופקעים של טופאודיו.
סמסונג וסוני טובות מהן.
מה שנכון שהן כנראה היקרות ביותר בעולם ונותנות את התמורה הנמוכה ביותר עבור הכסף,בודאי בארץ עם המחירים המופקעים של טופאודיו.
-
tomerz
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 374
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
Re: זאת בדיחה
אף אחד לא אמר שפיליפס הן הטלביזיות lcd הטובות בעולם .המהנדס כתב:לומר שסידרה 9 של פיליפס הן טלביזיות lcd הטובות בעולם זה לא רציני.סדרות האייכות של
סמסונג וסוני טובות מהן.
מה שנכון שהן כנראה היקרות ביותר בעולם ונותנות את התמורה הנמוכה ביותר עבור הכסף,בודאי בארץ עם המחירים המופקעים של טופאודיו....
וטופאודיו הם לא היבואנים של פיליפס .אלקטרה סחר הם היבואנים של פיליפס ורק שקם אלקטריק הוא המשווק המורשה
אבל הם באמת חלק מהטלויזיות הטובות בעולם
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

תקרא את israeli1948
tomerz כתב:אף אחד לא אמר שפיליפס הן הטלביזיות lcd הטובות בעולם .המהנדס כתב:לומר שסידרה 9 של פיליפס הן טלביזיות lcd הטובות בעולם זה לא רציני.סדרות האייכות של
סמסונג וסוני טובות מהן.
מה שנכון שהן כנראה היקרות ביותר בעולם ונותנות את התמורה הנמוכה ביותר עבור הכסף,בודאי בארץ עם המחירים המופקעים של טופאודיו....
וטופאודיו הם לא היבואנים של פיליפס .אלקטרה סחר הם היבואנים של פיליפס ורק שקם אלקטריק הוא המשווק המורשה
...
לידיעתך,טופאודיו הם היבואנים הבלעדיים של דגמי האיכות של פיליפס ואלקטרה סחר הם
נותני שירות תיקונים בלי יכולת למכור.
-
tomerz
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 374
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
Re: תקרא את israeli1948
המהנדס כתב:tomerz כתב:אף אחד לא אמר שפיליפס הן הטלביזיות lcd הטובות בעולם .המהנדס כתב:לומר שסידרה 9 של פיליפס הן טלביזיות lcd הטובות בעולם זה לא רציני.סדרות האייכות של
סמסונג וסוני טובות מהן.
...
לידיעתך,טופאודיו הם היבואנים הבלעדיים של דגמי האיכות של פיליפס ואלקטרה סחר הם
נותני שירות תיקונים בלי יכולת למכור....
החשבונית שלי היא מאלקטרה סחר .............
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

לסוני אולי כן...
אבל לסמסונג אין מסכים שמתחרים בסידרה של 9 מבחינת החדות של התמונה...צריך ליראות את המסכים האלה בענים ולא רק לקרוא ביקורת באינטרנט...שמתיחסות בחלקם לעלות, חיבורים, סאונד ועיצוב ולא לתמונה נטו.
קח את what hi fi לדוגמא הם נתנו ללווה אופטה 3 כוכבים ולפיוניר 4 בגלל המחיר היקר...הם מסתכלים מנקודת מבט של צרכן ולא תמונה נטו.
כמו שלא בטוח שפרארי צריכה להיות מכונית השנה(מבזבזת הרבה דלק, בעיה של חלקי חילוף,מאוד יקרה)
אם תסתכל במבחנים שעורכים למסכים האלה בקטגוריה המתייחסת לאיכות התמונה בhd נטו(חפש אפילו בדיקות שערכו באתר הזה)....אז הלווה אופטה, פיליפס סידרה 9, פיוניר וסדרות היוקרה של סוני יהיו מדורגות לרוב מעל השאר.
לפילפיס 9 (cineos)והפלזמות של פיוניר בממוצע יש לרוב את הציונים הגבוהים ביותר בתמונת hd....
וכל הויכוח שלנו הוא סרק אם לא בחנת אף אחד מהמסכים האלה באמת..כמו שנהוג במחוזתינו.
קח את what hi fi לדוגמא הם נתנו ללווה אופטה 3 כוכבים ולפיוניר 4 בגלל המחיר היקר...הם מסתכלים מנקודת מבט של צרכן ולא תמונה נטו.
כמו שלא בטוח שפרארי צריכה להיות מכונית השנה(מבזבזת הרבה דלק, בעיה של חלקי חילוף,מאוד יקרה)
אם תסתכל במבחנים שעורכים למסכים האלה בקטגוריה המתייחסת לאיכות התמונה בhd נטו(חפש אפילו בדיקות שערכו באתר הזה)....אז הלווה אופטה, פיליפס סידרה 9, פיוניר וסדרות היוקרה של סוני יהיו מדורגות לרוב מעל השאר.
לפילפיס 9 (cineos)והפלזמות של פיוניר בממוצע יש לרוב את הציונים הגבוהים ביותר בתמונת hd....
וכל הויכוח שלנו הוא סרק אם לא בחנת אף אחד מהמסכים האלה באמת..כמו שנהוג במחוזתינו.
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

אמנם קצת ישן
אבל בפורום חדשות מפרסמים מבחנים ישנים אז גם לי
מותר...
http://hometheatermag.com/flat-panels/1207lcd/
מותר...
http://hometheatermag.com/flat-panels/1207lcd/
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

מוזר שזה הלינק שבחרת בו...
המסך הזה בשנת 2007 זכה כlcd השנה בעולם 9632/9732 תירשום בגוגל,הוא עקף את הסוני x של אותה שנה...
דרך אגב הפיוניר זכה טלביזית השנה ב2007...
ואם תיכנס לנבחרי הפורם שבו אנחנו מתכתבים, מתחילת השנה: אתה תימצא בפלזמה את הpy80 של פנסוניק, ובlcd את ה9603 של פיליפס, הדגם החדש יותר....
אני לא אומר שללא עוררין מדובר במסכים הטובים בעולם, ובטח שהעלות הגבוה הופכת אותם לפחות אטרקטיבים....
אבל אתה חייב לתת להם מקום של כבוד לפחות בשלישיה הראשונה..ההחלטיות שלך בתגובה ''מה פיתאום סוני וסמסונג בהרבה יותר טובים'' מראים על חוסר ידע מסוים, כי הרי יש להשוות בין דגמים ולא חברות.
וכמו שאמרתי מקודם
אם לא צפית במסכים האלה מול העניים והשוות את הדגמי פרימיום בעצמך, אין לך מה לדבר כי ביקורת יש בלי סוף חלקם גם עם מניעים מסחריים ברורים....
ואם תיכנס לנבחרי הפורם שבו אנחנו מתכתבים, מתחילת השנה: אתה תימצא בפלזמה את הpy80 של פנסוניק, ובlcd את ה9603 של פיליפס, הדגם החדש יותר....
אני לא אומר שללא עוררין מדובר במסכים הטובים בעולם, ובטח שהעלות הגבוה הופכת אותם לפחות אטרקטיבים....
אבל אתה חייב לתת להם מקום של כבוד לפחות בשלישיה הראשונה..ההחלטיות שלך בתגובה ''מה פיתאום סוני וסמסונג בהרבה יותר טובים'' מראים על חוסר ידע מסוים, כי הרי יש להשוות בין דגמים ולא חברות.
וכמו שאמרתי מקודם
אם לא צפית במסכים האלה מול העניים והשוות את הדגמי פרימיום בעצמך, אין לך מה לדבר כי ביקורת יש בלי סוף חלקם גם עם מניעים מסחריים ברורים....
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

אם היית טוב יותר
בהבנת הנקרא,היית מבין שכתבתי "דגמי האיכות של סוני וסמסונג".לא מבין מה הבעייה שלך עם הקישורisraeli1948 כתב:המסך הזה בשנת 2007 זכה כlcd השנה בעולם 9632/9732 תירשום בגוגל,הוא עקף את הסוני x של אותה שנה...
וכמו שאמרתי מקודם
אם לא צפית במסכים האלה מול העניים והשוות את הדגמי פרימיום בעצמך, אין לך מה לדבר כי ביקורת יש בלי סוף חלקם גם עם מניעים מסחריים ברורים.......
שבחרתי למעט חוסר ההתלהבות שלו מפיליפס יחסית למתחרות.אני חושב שהאתר איננו נופל מאתרים
דומים אחרים.