Apple Tablet-הודלף לרשת ווידאו המראה כביכול עבודה עם המכשיר
-
AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
באתר TechEBlog מוצג ווידאו המראה כביכול עבודה עם ה-tablet הכה מדובר מבית אפל.
כמובן שעד כה לא אושר ולא הופרך דבר קיומו של המכשיר מצידה של אפל (זה כבר נהיה נוהל קבוע שלהם).
השמועות מדברות על השקה קרובה מאד בטווח של מספר שבועות בודדים.
אז הנה הווידאו, אם להאמין או לא, נתון לשיקולכם.
http://www.techeblog.com/index.php/tech ... ple-tablet
כמובן שעד כה לא אושר ולא הופרך דבר קיומו של המכשיר מצידה של אפל (זה כבר נהיה נוהל קבוע שלהם).
השמועות מדברות על השקה קרובה מאד בטווח של מספר שבועות בודדים.
אז הנה הווידאו, אם להאמין או לא, נתון לשיקולכם.
http://www.techeblog.com/index.php/tech ... ple-tablet
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
נראה לי זיוף...
איזה סיבה יש לאפל להגביל את המקלדת לחלונות הבודדים (אתה פותח Notes, שיפתח למטה מקלדת גדולה יותר במסגרת נפרדת)?
איזה סיבה יש להגביל את ממשק הדפדוף לשטח כ"כ קטן?
חוץ מזה, שים לב להערה הבודדת מתחת לסרט -
1. הצילום לא מראה כלום חוץ משטח התצוגה (איך אפשר לדעת שזה אכן מק?)
2. הלחיצה יוצרת "אדווה" - מאפיין של מסכים רגילים, "רכים" ולא מסכים דוגמת זה של האייפון.
אני לא שולל שיושק מחשב כזה, והשמועות מדברות על ספטמבר (יחד עם אייפודים חדשים כפי הנראה, כולל טאץ' דור שלישי), אבל הסרט הזה נראה לי לא אמין.
איזה סיבה יש לאפל להגביל את המקלדת לחלונות הבודדים (אתה פותח Notes, שיפתח למטה מקלדת גדולה יותר במסגרת נפרדת)?
איזה סיבה יש להגביל את ממשק הדפדוף לשטח כ"כ קטן?
חוץ מזה, שים לב להערה הבודדת מתחת לסרט -
1. הצילום לא מראה כלום חוץ משטח התצוגה (איך אפשר לדעת שזה אכן מק?)
2. הלחיצה יוצרת "אדווה" - מאפיין של מסכים רגילים, "רכים" ולא מסכים דוגמת זה של האייפון.
אני לא שולל שיושק מחשב כזה, והשמועות מדברות על ספטמבר (יחד עם אייפודים חדשים כפי הנראה, כולל טאץ' דור שלישי), אבל הסרט הזה נראה לי לא אמין.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לפי הרכישות של אפל, אנליסטים הגיעו למסקנה שמדובר ב-90% סיכוי שזה יוכרז בספטמבר.
אני אישית לא ממש רואה את הייחודיות של זה. מיקרוסופט וגם אפל ניסו את זה מספר פעמים בשנים האחרונות ללא הצלחה. זה בעצם לפטופ 10" ללא מקלדת. לא ממש רואה כל יתרון לזה על פני אייפון. אני חושב שזה קוריוז מעניין בהחלט, ואני חושב שיש לזה המון שימושים, אבל זה לא יהיה MAINSTREAM כמו טלפון סלולרי, אלא אם כן יש כאן איזה שוס ייחודי שלא הכרנו קודם (כמו שה-MULTI TOUCH היה באייפון).
אני אישית לא ממש רואה את הייחודיות של זה. מיקרוסופט וגם אפל ניסו את זה מספר פעמים בשנים האחרונות ללא הצלחה. זה בעצם לפטופ 10" ללא מקלדת. לא ממש רואה כל יתרון לזה על פני אייפון. אני חושב שזה קוריוז מעניין בהחלט, ואני חושב שיש לזה המון שימושים, אבל זה לא יהיה MAINSTREAM כמו טלפון סלולרי, אלא אם כן יש כאן איזה שוס ייחודי שלא הכרנו קודם (כמו שה-MULTI TOUCH היה באייפון).
שוק הנט בוקים רותח.. אפל רוצה נתח והיא תקבל אותו.
טבלט 10" נועד לנשיאה ושימוש כמו מחשב לאפטופ והוא לא מתחרה או עדיף על אייפון. 2 דברים שונים.
השוס הוא טבלט מולטי טאצ' ... אני כבר רואה את התור הארוך עם שקי השינה ליד חנויות אפל ..
טבלט 10" נועד לנשיאה ושימוש כמו מחשב לאפטופ והוא לא מתחרה או עדיף על אייפון. 2 דברים שונים.
השוס הוא טבלט מולטי טאצ' ... אני כבר רואה את התור הארוך עם שקי השינה ליד חנויות אפל ..