מהו הסטרימר הזול ביותר שיכול לנגן MKV
שלום היום קניתי טלויזיה 40 " של סמסונג B530
FULLHD
ואני כרגע מתענין בטרימר לניגון סירטי HD
עכשיו שמעתי שהפופקורן טוב אבל הוא עולה 1600 שקל בנועה
אבל לעומת זות ראיתי שיש WD TV שעולה 640 בנועה ורק צריך להוסיף לו HD וזה יוצא יותר משתלם
אז רציתי לדעת אם יש סטרימר יותר זול מ WD TV ?
ואם לא אז איזה HD נייד מומלץ?
FULLHD
ואני כרגע מתענין בטרימר לניגון סירטי HD
עכשיו שמעתי שהפופקורן טוב אבל הוא עולה 1600 שקל בנועה
אבל לעומת זות ראיתי שיש WD TV שעולה 640 בנועה ורק צריך להוסיף לו HD וזה יוצא יותר משתלם
אז רציתי לדעת אם יש סטרימר יותר זול מ WD TV ?
ואם לא אז איזה HD נייד מומלץ?
ה אקסטרימר יכול לנגן קבצים של 1080P דרך הרשת האלחותית? כי הבנתי שרק 720Pthe_mg כתב:אי אפשר לקנות בארץ, רק להזמין מהאתר שלהם.
בעקרון המחירים בארץ גבוהים מאוד ומגיעים לפי 2 מחול (פופקורן 220$~ בחול ו 1700~ בארץ).
כמו שאמרו יש את ה WD TV בלי כתוביות בעברית ויש את ה XTREAMER....
וכמה הוא עולה כולל מישלוח?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
דובר על כך רבות - אין סטרימר שיכול לנגן 1080P דרך רשת אלחוטית. זוהי מגבלה של טכנולוגיית הרשת האלחוטית ולא של הסטרימר.
מי שרוצה לנגן דרך הרשת הביתית תכני HD צריך להפנים שהוא חייב להקים רשת קווית בבית. כבל רשת לפי מטר עולה 1-2 ש"ח למטר.
מי שרוצה לנגן דרך הרשת הביתית תכני HD צריך להפנים שהוא חייב להקים רשת קווית בבית. כבל רשת לפי מטר עולה 1-2 ש"ח למטר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

האקסטרימר. 119 יורו כולל משלוח לארץ.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

חודש בערך.
עבורי הWDTV התאים בדיוק.
לא מבין מה זה לא תומך בעברית - בגלל שאין תמיכת SRT מובנית? אז הופכים לSUB לא קרה כלום.
הכל תלוי במה הדרישות שלך מהסטרימר. למשל, אם אתה חייב WIRELESS אז הWDTV לא מתאים לך (למרות שיש קושחות של מפתחים עצמאים לזה...).
אם כל מה שאתה מחפש זה סטרימר בסיסי וטוב אז אני לא רואה מתחרה למחיר של הBUNDLE של WDTV. זה עולה 999 בבאג עם MY PASSPORT HD 320G.
לא מבין מה זה לא תומך בעברית - בגלל שאין תמיכת SRT מובנית? אז הופכים לSUB לא קרה כלום.
הכל תלוי במה הדרישות שלך מהסטרימר. למשל, אם אתה חייב WIRELESS אז הWDTV לא מתאים לך (למרות שיש קושחות של מפתחים עצמאים לזה...).
אם כל מה שאתה מחפש זה סטרימר בסיסי וטוב אז אני לא רואה מתחרה למחיר של הBUNDLE של WDTV. זה עולה 999 בבאג עם MY PASSPORT HD 320G.
אם בכל מקרה הוא מתכוון לקנות בסוף אין לו שום סיבה לחכות שירד הלחץ.sBaB כתב:לא ממליץ לך להזמין את האקסטרימר כרגע (אם אתה רוצה מכשיר בדחיפות), הם באיחור משמעותי בהזמנות ורשימת הממתינים למכשיר רק הולכת וגדלה. לדעתי ההמתנה היא של יותר מחודש.
ממליץ לחכות שירד קצת הלחץ מהחברה החדשה....
ככל שהוא יזמין מהר יותר כך הוא יקבל מהר יותר.