הסאגה עם YES עדיין נמשכת.....בפנים מידע שכל אחד כדאי שיידע..

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
oceans68 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 297
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אחרי כל הדיבורים עם יס ההבטחות, המחירים שהשתנו, השדרוג וכו', אכן שדרגו ועמדו במה שהבטיחו....אבל מה????
(לקרוא עד הסוף...מידע של ידעתי התברר לי על ידי נציגי יס)

פתאום אני מקבל חיוב גדול מעבר למה שהייתי צריך לקבל. פתאום דחפו לי את ההתקנה שהבטיחו של יחייבו.

מתקשר.......ממתין........נציגה אומרת שלא מגיע לי התקנה חינם, ולא הובטח לי על החלפת הממיר MAX לMAXHD

עובר בין כל ההקלטות שלי איתם....משמיע לה את ההקלטה בה מובטח לי התקנה חינם. חוזרת, בודקת, אומרת נכון, אנחנו נזכה אותך בחודש הבא."

אומר לה, ומה עם הזיכוי של הברזת הטכנאי שלכם שהבטחתם?....בודקת חוזרת, אומרת נכון נזכה אותך גם על זה 128 ש"ח ( שימו לב לסכום הזיכוי, חשוב להמשך ....)

אומר לה, אם אני כבר כאן, תבדקי כמה אני אמור לשלם, אני רוצה לוודא. אומרת לי מחיר אחר. אומרת שהיתה קפיצה במע"מ של 1%. בודק....מחשב......עדיין יש הפרש של כמעט 2 ש"ח.....לטובתם כמובן...

בודקת....חוזרת אומרת טוב, נזכה אותך 2X36 חודש ההתחייבות=72 ש"ח.

מווודא איתה את הפרטים......זיכוי על ההתקנה שחייבו "בטעות".....159 ש"ח + 128 ש"ח הברזת טכנאי ולא הגיע + 72 ש"ח הפרש המחיר....בודקת, חוזרת מפרטת, אומרת אכן.

היום אחרי שבוע חבר שלי מתקשר אומר להם מה שהוא קיבל אני גם רוצה!!! ( בלי הסרזת הטכנאי כמובן...)
עשו לי שיחת וועידה עם החבר ויס......
נציגה אחרת....בודקת, אומרת לי....יש לך זיכוי 300 ש"ח על הברזת טכנאי + 59 ש"ח זיכוי חלקי על התקנה.
חוזר ואומר לה, יש לי זיכוי מלא 159 שח + 128 הברזת טכנאי שנתתם + 72 ש"ח הפרש המחיר.=359.

אומרת מה פתאום אין לך זיכוי מלא....זה לאחר שכבר השמעתי לנציגה לפני שבוע....בדקה ואמרה נכון.
השמעתי לה שוב, אמרה שהיא לא שומעת טוב ובכלל אין דבר כזה התקנה חינם של יס MAXHD

שאלתי אותה מ'זתומרת 300 ש"ח זיכוי על הברזת טכנאי????

שימו לב מה היא אומרת לי:

על פי חוק הגנת הצרכן, אם טכנאי קבע שעה ולא הגיע בשעה הייעודה :
עד שעתיים המתנה פיצוי של 300 ש"ח.
מעבר לשעתיים, 600 ש"ח.

הטכנאי לא הגיע בכלל באותו היום, כלומר הזיכוי שאמרו לי בהתחלה 128 ש"ח הוא זיכוי חלקי בשביל לנפנף אותי כלקוח שלא מודע לזכויות שלו!

פתאום מופיע שאת הסכומיםשהנציגה הקודמת אמרה: 159 + 128 +72 הכניסו למחשב כזיכוי 300ש"ח הברזת טכנאי + 59 ש"ח חלקי על התקנה, ע"מ שלא אבוא בטענות אליהם.

חזרתי אליהם ואמרתי להם שמגיע לי את כל הזיכוי כי הטכנאי לא הגיע בכלל ( 600 ש"ח)+ התקנה חינם!!!!!!

לגבי הפרש המחיר בדקה ובדקה....
ופתאום המחיר שאני אמור לשלם זה בעצם מה שהובטח לי מלכתחילה ולא עם כל חיזוב ההפרש.....
כלומר הסכום המקורי ולא מה שאמרו לי לפני שבוע!!!

עכשיו אני צריך להמתין לאישור מנהלת מוקד על הזיכוי של ההתקנה שהובטחה לי, + על מלוא סכום ההברזה של הטכנאי.

פשוט לא להאמין....אין ברירה אלא להקליט את השיחות איתם(יש לי כבר הרבה הקלטות כאלה...), כי בכל פעם הם טוענים משהו אחר, חיובים שונים, מספרים שונים, והמצאות חדשות.

אז פעם הבאה שטכנאי מבריז לכם, שימו לב למה שמגיע לכם. בדקתי והנה נוסח החוק:

" (ד) הפר נותן השירות את הוראות סעיף קטן (ג), יהיה הצרכן זכאי, בשל אותה הפרה, לפיצוי ללא הוכחת נזק, כמפורט להלן:
(1) תואם מועד לביקור טכנאי בהתאם להוראות סעיף קטן (ג) וחלפו שעתיים מעבר לזמן ההמתנה כאמור בסעיף קטן (ג)(2) – פיצוי בסכום של 300 שקלים חדשים; חלפו שלוש שעות מעבר לזמן ההמתנה האמור – פיצוי בסכום של 600 שקלים חדשים;
(2) פעל נותן השירות בניגוד להוראות סעיף קטן (ג)(2) לעניין הקריאה הטלפונית – פיצוי בסכום של 300 שקלים חדשים.
(ה) נותן השירות רשאי להציע לצרכן הזכאי לפיצוי לפי הוראות סעיף קטן (ד), פיצוי בשווה כסף, בטובין או בשירותים, ובלבד שהודיע לצרכן כי הוא רשאי לבחור בין הפיצוי הכספי לבין הפיצוי המוצע והצרכן נתן את הסכמתו לכך; נטל ההוכחה כי הצרכן הסכים לפיצוי לפי סעיף קטן זה הוא על נותן השירות.
"

המשך יבוא..... :x 8O

shaysharon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 326
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #2 

הסיפורים האלו פשוט מרתיחים, אך לצערי, הם אינם מפתיעים אותי כלל... :ויכוח:
כל הכבוד על כך שאתה עומד על מה שמגיע לך! (Y)

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #3 

חוק הגנת הצרכן איחור טכנאים לא תופס רק במקרה של הזמנת טכנאי לתיקון תקלה?

oceans68 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 297
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

yes-man כתב:חוק הגנת הצרכן איחור טכנאים לא תופס רק במקרה של הזמנת טכנאי לתיקון תקלה?
...
ראה שרשור למטה. (מבקש ייעוץ בנושא חוק טכנאים מול יס) זה תופס גם לגבי התקנה/שירות של חברות הכבלים.

israeli1948
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 517
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

לא הייתי רוצה להיכנס לתאונה איתך..

שליחה #5 

(Y)

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”