מנסה להוסיף תרגום ל wd tv hd
אני כבר שובר את הראש ולא ממש מצליח להוסיף לסרט כל שהוא תרגום נורמלי. המרתי את התרגום המקורי מ srt ל idx והשתמשתי בתוכנה mkvmerge GUI כדי להצמיד אותו לגוף קובץ ה mkv . כשאנ ימנגן את הסרט ב wd hd meadia player
התרגום מוצג לי באופן מאוד בהיר והוא נבלע בתמונה ומאוד קשה לראות את התרגום , ובנוסף לכך מכיוון שצירפתי את התרגום כמו שאמרתי קודם בוטלה בפניי האפשרות להריץ את הסרט קדימה או אחורה =/ .
למישהו יש אולי דרך אחרת או עצה לתת לי כדי שאוכל לראות את הסרט עם תרגום כמו שצריך?
התרגום מוצג לי באופן מאוד בהיר והוא נבלע בתמונה ומאוד קשה לראות את התרגום , ובנוסף לכך מכיוון שצירפתי את התרגום כמו שאמרתי קודם בוטלה בפניי האפשרות להריץ את הסרט קדימה או אחורה =/ .
למישהו יש אולי דרך אחרת או עצה לתת לי כדי שאוכל לראות את הסרט עם תרגום כמו שצריך?
עשיתי את זה
וזה באמת יותר טוב אבל למה אתה מתכוון 4 קבצים? יש רק את הסרט ואת קבצי ה sub וה idx ששמותיהם צריכים להיות זהים. וזה באמת עובד רק שהתרגום בהיר ולא בולט. לפעמים הוא נבלע בתמונה של הסרט. ניסיתי מלא דרכים כדי להבליט אותו אבל כל דרך שניסיתי הוא הראה לי פתאום תרגום שחור או תרגום ורוד.
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
Re: עשיתי את זה
אתה צריך רק שלושה קבצים: mkv,idx,sub ושהם יהיו באותו השם.roei21 כתב:וזה באמת יותר טוב אבל למה אתה מתכוון 4 קבצים? יש רק את הסרט ואת קבצי ה sub וה idx ששמותיהם צריכים להיות זהים. וזה באמת עובד רק שהתרגום בהיר ולא בולט. לפעמים הוא נבלע בתמונה של הסרט. ניסיתי מלא דרכים כדי להבליט אותו אבל כל דרך שניסיתי הוא הראה לי פתאום תרגום שחור או תרגום ורוד....
אין צורך להשתמש ב mkvmerge, שים את הקובץ כמו שהוא.
זה מה שעשיתי
וזה עובד יופי. אבל הבעיה שלי היא עם התרגום שה וא בהיר מדי כמו שאמרתי קודם וניסיתי לסדר אותו במספר דרכים וזה לא הלך. עכשיו השאלה של אם יש פתרון לזה?
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
מוזר מאוד, מאחר וכתוביות SUB/IDX הם למעשה BITMAP ואמורים להראות על המחשב וב WDTV בדיוק אותו הדבר.roei21 כתב:ניסיתי לסדר את זה בעזרת הפונטים אבל זה הראה לי במחשב שהכל בסדר וב wd hd כתוביות שקופות =/ שעוד יותר בקושי רואים ...או שבמקרה אחר הכל היה בסדר במחשב וב wd hd הוא נתן לי כתוביות שחורות...
אולי התקנת איזה ADDON ל WDTV שמתנגש עם הצגת הכתוביות?
בתוכנת ההמרה יש לך אפשרות לבחור כל פונט, גודל וצבע שאתה רוצה כשאתה ממיר את קובץ ה-SRT - למעשה, את טקסט הכתוביות. שחק עם זה. אצלי אין שום בעיה של בהירות או שקיפות אחרי המרה.roei21 כתב:אפשר לקורא כתוביות בעברי תבמכשיר הזה אבל רק לאחר המרה של הכתוביות הרגילות לפורמט sub/idx אבל משום מה התרגום יוצא בהיר מדי
ואני לא מצליח לשנות את זה או לשפר את זה לתרגום ברור יותר....
שאני משחק עם זה . זה רק יוצא יותר גרוע. ניסיתי מלא פעמים. הטקסט לא שקוף הוא פשוט לבן בלי שום הבלטה ולפעמים מתאמצים לראות מה כתוב.
ניסיתי כבר להבליט אותו דרך הגלת ה OUT LINE של הפונט אבל זה רק עשה אותו גרוע או יותר או טקסט בצבע שחור.
ניסיתי כבר להבליט אותו דרך הגלת ה OUT LINE של הפונט אבל זה רק עשה אותו גרוע או יותר או טקסט בצבע שחור.
ראה נא את המדריך הזה והשתמש בברירת המחדל של התוכנה, אחרי שתוריד אותה:roei21 כתב:שאני משחק עם זה . זה רק יוצא יותר גרוע. ניסיתי מלא פעמים. הטקסט לא שקוף הוא פשוט לבן בלי שום הבלטה ולפעמים מתאמצים לראות מה כתוב.
ניסיתי כבר להבליט אותו דרך הגלת ה OUT LINE של הפונט אבל זה רק עשה אותו גרוע או יותר או טקסט בצבע שחור....
http://www.hometheater.co.il/article887.htm
סבבה..זה המייל שלי : [email protected]
תשלח לי בבקשה תרגום ל
Home.2009.1080p.BluRay.x264-CLASSiC
או ל
Pearl.Harbor.2001.Blu-ray.720p.DTS.x264-CtrlHD
תודה!
תשלח לי בבקשה תרגום ל
Home.2009.1080p.BluRay.x264-CLASSiC
או ל
Pearl.Harbor.2001.Blu-ray.720p.DTS.x264-CtrlHD
תודה!