יש לי את -VS2421 כמעט שבועיים -החליפו את ATP3 שעברו אחר כבוד
למחשב החדש של בני. אין מה להשוואת ביניהם - ה ATP3 עדיף בכל פרמטר
מ VS2421. עכשיו שאני רואה את VS2621 אשמח להתרשם ממנו {גם נראה מדליק}
ולהחליף את VS2621. {אבדוק היכן ניתן להתרשם ממנו?}
שמעתי שה-atp3 הוותיק מעולה. כמו כן שמעתי שה2421 לא חף מבעיות. אנשים דיווחו על היס גבוה במיוחד וכל מיני בעיות. אני מקווה שמישהו שרכש כבר מהספק את הרמקולים יפרסם חוות דעת על ה2621. כי אם הם התפשרו על אכות לטובת העיצוב אז הרמקולים אפילו לא רלוונטים. בהמתנה
oronm כתב:שמעתי שה-atp3 הוותיק מעולה. כמו כן שמעתי שה2421 לא חף מבעיות. אנשים דיווחו על היס גבוה במיוחד וכל מיני בעיות. אני מקווה שמישהו שרכש כבר מהספק את הרמקולים יפרסם חוות דעת על ה2621. כי אם הם התפשרו על אכות לטובת העיצוב אז הרמקולים אפילו לא רלוונטים. בהמתנה
...
איזה עיצוב? הATP3 הרבה יותר יפים ולא מנסים להתחכם ללא הצלחה.
אז מי היורש של הATP3 ? לא יכול להיות ש-6 שנים אחרי (אם לא יותר) ואין רמקול אחר עם cost/value כמו של הatp...
בטח ביג בוקס יקבלו אותם לדיספליי בשבוע הבא - יהיה אפשר לשמוע אותם ולתת חוות דעת
נערך לאחרונה על ידי oronm ב 09/09/2009 18:34, נערך 2 פעמים בסך הכל.
מגניב שהת'רד הזה התעורר אחרי שבועיים של דישדוש
אני אחפש את הATP3 החלטתי שאני חייב לשמוע אותם.
בכלל, שאלה אם כבר: לא עדיף רמקולים מסורתיים (תיבות) על כל הרמקולים הסטיקים המוזרים שיש. קטע של תהודה פנימית , לא? ממש לא אהבתי את הjblים החייזרים לדוגמא
כרגע יש לי 2 רמקולים מתוך סט 5.1 מחוברים. הם רצפתיים גדולים (מטר פלוס) לא זוכר כמה rms אבל די אכותיים של חברה שנקראת essUSA שבטח כבר לא קיימת. הם אצלי כבר עשור. (עץ מלא) כרגע הם מחוברים לרסיבר של יאמאהה משהו חזק מהתקופה של5.1 היה באזז חזק. רציתי רמקולים קטנים כי
א. שמעתי מספר סוגים והם נשמעים טוב.
ב. הרסיבר מתפקד כמפזר חום בקיץ רמות קשות. אני מתבאס להדליק אותו.
ג. רציתי לפנות מקום לטובת מערכת קטנה יותר
אני לא מחבר את הסאב משיקולים של מקום פלוס רוב בחיבורים הם RAW חוטים שאני נועל בשיטה הישנה. אף פעם לא טרחתי להבין את שאר החיבור או מה עושה החיבור הדיגיטלי. מצאתי לינק לרסיבר העתיק שלי http://www.yamaha.com/yec/products/prod ... ID=5000400
בעבר ערכתי בדיקה של רוב הדגמים של אלטק ליסינג {לא היקרים} לעתים הם היו אצלי כמה חודשים
לפעמים שבועות -בין השאר ערכתי בחינה ראש בראש בין ATP3 ל 4121 - לראשון היו גבוהים ברורים ומפורטים יותר
נמוכים דומיננטיים {לא נמרחים} מה שלא היו ב 4121 מעבר לעמידה בעוצמות גבוהות יותר לזכות ATP3.
היתרון שאני זוכר מ 4121 זה יציאת אוזניות ועיצוב יוקרתי יותר. חשוב להבין שאין זה מוריד מאיכותו של 4121
מי שירכוש אותו? לא יתאכזב בכלל.