בוקר טוב, בבקשה תענו!!! לא עונים לי פה
שלום ובווקר טוב, אני מאתמול בפורום שאלתי שתי שאלות ולא קיבלתי עליהם תשובות אז מקווה שהפעם אני יקבל.
השאלה שלי היא כזאת: אני הסתכלתי פה בהודעות הפורום הרבה זמן קראתי הודעות על חיבור svideo to svideo
scard to scard
וכל מיני כאלה.
אני רכשתי את הדגם החדש ביותר של אל ג'י(px4).
ואני שואל ככה האם אני בתור אחד שלא מומחה לחיבורים וכל העיסוק של הטלויזיות צריך לבדוק את החיבורים של הטלויזיה?
זאת אומרת האם אני יכול להיות רגוע שכמו שהטכנאי של אל ג'י מתקין לי את הטלוייזיה עם החיבורים זהו המצב הטוב ביותר של הטלויזיה וזהו המצב הטוב ביותר שאני יראה?
תודה מראש ומקווה שתענו במהרה!
השאלה שלי היא כזאת: אני הסתכלתי פה בהודעות הפורום הרבה זמן קראתי הודעות על חיבור svideo to svideo
scard to scard
וכל מיני כאלה.
אני רכשתי את הדגם החדש ביותר של אל ג'י(px4).
ואני שואל ככה האם אני בתור אחד שלא מומחה לחיבורים וכל העיסוק של הטלויזיות צריך לבדוק את החיבורים של הטלויזיה?
זאת אומרת האם אני יכול להיות רגוע שכמו שהטכנאי של אל ג'י מתקין לי את הטלוייזיה עם החיבורים זהו המצב הטוב ביותר של הטלויזיה וזהו המצב הטוב ביותר שאני יראה?
תודה מראש ומקווה שתענו במהרה!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
ben123,
אנחנו משתדלים, אבל זה לא לעניין להתלונן שאתה לא מקבל שירות תוך זמן סביר עבור פורום חינמי...
אנחנו משתדלים, אבל זה לא לעניין להתלונן שאתה לא מקבל שירות תוך זמן סביר עבור פורום חינמי...
- orental5
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 439
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
LGPX4RV
ben
גם אני רכשתי את מסך הפלאזמה וחיברתי את הממיר למסך עם כבל scart to scart יש ברשותי ממיר adb3100s ואני לא מרוצה כלכך מהתמונה!
שאלה לי אליך בערוץ 144 yes impact בשקופית של כיול הבהירות והניגודיות האם אתה רואה את המסגרת החיצונית כמו שצריך(כמו במאמר של עופר מצ"ב לינק: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=529)
והאם אתה מגיע לרמה כזאת של כיול
גם אני רכשתי את מסך הפלאזמה וחיברתי את הממיר למסך עם כבל scart to scart יש ברשותי ממיר adb3100s ואני לא מרוצה כלכך מהתמונה!
שאלה לי אליך בערוץ 144 yes impact בשקופית של כיול הבהירות והניגודיות האם אתה רואה את המסגרת החיצונית כמו שצריך(כמו במאמר של עופר מצ"ב לינק: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=529)
והאם אתה מגיע לרמה כזאת של כיול
- linl
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 330
- שם מלא: יניב
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אפיק 144
עזבו אותכם מערוץ 144 לא עובד על כל הטלויזיות
לכו עם ההרגשה שלכם בתנאי תאורה סבירים ותהנו
ניסיתי שעתיים אם 144 בסוף אישתי שלא מבינה כלום כיוונה לי למצב אידאלי
ביקור טכנאית 250 ש"ח

לכו עם ההרגשה שלכם בתנאי תאורה סבירים ותהנו
ניסיתי שעתיים אם 144 בסוף אישתי שלא מבינה כלום כיוונה לי למצב אידאלי
ביקור טכנאית 250 ש"ח
אין לי חתימה!!!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
linl,
אם אתה חושב שזה "כיול" אז רצוי שתחשוב שנית...
orental5,
המסגרת לא קריטית, בשביל גאומטריה רצוי להשתמש במסכי 16:9 או 4:3. המסכים (פרט לבדיקת 4:3) מיועדים לעשיית קליברציה במצב אנמורפי בטלויזיה.
אם אתה חושב שזה "כיול" אז רצוי שתחשוב שנית...
orental5,
המסגרת לא קריטית, בשביל גאומטריה רצוי להשתמש במסכי 16:9 או 4:3. המסכים (פרט לבדיקת 4:3) מיועדים לעשיית קליברציה במצב אנמורפי בטלויזיה.