שליחת מחשב נייד מארה"ב דרך USPS
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
עלויות תוכל לבדוק באתר של usps ישנם כמה סוגי משלוח מהירים יותר איטיים יותר - חלקם מוגבלים בגודל החבילה ובמשקלה המקסימאלי- בנייד לא נראה לי שאתה מגיע למגבלות.
בדרך כלל חבילות שנשלחות ב- usps מטופלות על ידי חברת דואר ישראל - שיודיע לך שהחבילה במכס ואו שתדרש להגיע לדואר לשלם ולקבל או שיזמינו אותך למכס להסדיר התשלום - הדואר גובה עמלה על הטיפול בעמילות.
חבות ביבוא מחשב נייד - אין מכס או מס קנייה רק מע"מ ביבוא, נכון להיום 16.5%, שחל על מחיר המחשב בצירוף עלויות המשלוח שלו.
רצוי לעשות ביטוח למחשב במשלוח - זה לא יהיה זול לאבד אותו או לקבל אותו במצב ניזוק.
בדרך כלל חבילות שנשלחות ב- usps מטופלות על ידי חברת דואר ישראל - שיודיע לך שהחבילה במכס ואו שתדרש להגיע לדואר לשלם ולקבל או שיזמינו אותך למכס להסדיר התשלום - הדואר גובה עמלה על הטיפול בעמילות.
חבות ביבוא מחשב נייד - אין מכס או מס קנייה רק מע"מ ביבוא, נכון להיום 16.5%, שחל על מחיר המחשב בצירוף עלויות המשלוח שלו.
רצוי לעשות ביטוח למחשב במשלוח - זה לא יהיה זול לאבד אותו או לקבל אותו במצב ניזוק.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לא הייתי ממליץ להשתמש ב-USPS למשלוח של דברים יקרים מחו"ל.
האמינות שלהם גרועה (הם EMS ומטופלים על ידי הדואר בישראל) ויש המון בלבול מח בכל נושא השחרור מהמכס.
האמינות שלהם גרועה (הם EMS ומטופלים על ידי הדואר בישראל) ויש המון בלבול מח בכל נושא השחרור מהמכס.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
MUSTOP או שרות דומה.
שולח לכתובת מקומית בארה"ב - ומשם לארץ
שולח לכתובת מקומית בארה"ב - ומשם לארץ
יש לי איש קשר בארה"ב.michael123 כתב:MUSTOP או שרות דומה.
שולח לכתובת מקומית בארה"ב - ומשם לארץ...
אני לא צריך לשלם יותר לMUSTOP.
אני רק רוצה להיות בטוח שUSPS אמינים ושהם לא ידפקו לי את המחשב.
מישהו הזמין דרך USPS ויכול לשתף בחוויותיו?
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
USPS זה דואר ארה"ב. אמינים מאוד - בארה"ב