אייפון 3.0 - לא מצליח להתקין תוכנה - נתקע על "instal...
-
Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
שלום, יש לי אייפון עם גרסת תוכנה 3.0.
לאחר השדרוג לגרסה הנ"ל ניסיתי להתקין את Shazam מתוך Appstore. כמו בד"כ, הופיע אייקון של Shazam עם בר כחול מתחתיו שהתמלא והכיתוב"...instal".
הבעיה - הבר מגיע לקצה, הכיתוב נשאר אותו דבר והתוכנה לא מסיימת את ההתקנה לעולם. ניסיתי לחכות כנמה עשרות דקות וההתקנה ממשיכה, לנצח.
לאחר הפעלה מחדש של המכשיר - האייקון של Shazam נעלם, אבל כשאני ניגש ל AppStore רשום שהתוכנה כבר מותקנת. ניסיתי לסנכרן את המכשיר, אבל אייטיונז מדווח שהתוכנה מותקנת. ניסיתי להסיר מאייטיונז את Shazam ואז לנסות להתקין שוב והגעתי לאותה תוצאה.
Help!
לאחר השדרוג לגרסה הנ"ל ניסיתי להתקין את Shazam מתוך Appstore. כמו בד"כ, הופיע אייקון של Shazam עם בר כחול מתחתיו שהתמלא והכיתוב"...instal".
הבעיה - הבר מגיע לקצה, הכיתוב נשאר אותו דבר והתוכנה לא מסיימת את ההתקנה לעולם. ניסיתי לחכות כנמה עשרות דקות וההתקנה ממשיכה, לנצח.
לאחר הפעלה מחדש של המכשיר - האייקון של Shazam נעלם, אבל כשאני ניגש ל AppStore רשום שהתוכנה כבר מותקנת. ניסיתי לסנכרן את המכשיר, אבל אייטיונז מדווח שהתוכנה מותקנת. ניסיתי להסיר מאייטיונז את Shazam ואז לנסות להתקין שוב והגעתי לאותה תוצאה.
Help!
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
מוזר,
זו התוכנה הראשונה שאתה מנסה להתקין מאז ששדרגת לגרסה 3?
או שכבר הצלחת להתקין כמה תוכנות?
אם זו הראשונה, תנסה להתקין תוכנות אחרות ותבדוק אם אותו דבר קורה לך גם איתן.
אם כן, כנראה שהשדרוג שלך לא כ"כ הצליח ותצטרך להתקין שוב את גרסה 3.
אם לא, ננסה לחשוב על כיוון אחר...
אם לא, ננסה לחשוב על כיוון אחר...
-
Trip
- חבר פעיל במיוחד

התקנתי אחרות ולא מעט.theAman כתב:מוזר,
אם לא, ננסה לחשוב על כיוון אחר......
-
Trip
- חבר פעיל במיוחד

כן, אין בעיה.theAman כתב:אתה משתמש ב-SSH ויודע להתעסק קצת עם הקבצים באייפון דרך המחשב?...
בינתיים מצאתי גם את זה:
http://www.hightechdad.com/2009/06/22/r ... e-upgrade/
התסמינים שהוא מתאר שם זהים למה שיש אצלי במכשיר מבחינת אי האפשרות להתקין אפליקציות והתקיעה בתהליך ההתקנה.
התיקון שמוצע שם: לאפס את כל הגדרות המכשיר ולעשות restore מbackup.
- AviBiton
- גורו HTmobile

קודם כל, לפני הכל, תלחץ לחיצה ארוכה בספרינגבורד (עד שהאייקונים ירעדו) ואז תדפדף בכל הדפים של הספרינגבורד ותבדוק אם בטעות צץ לך האייקון של shazam, אם כן, תלחץ על ה-X שמופיע לצד האייקון (מחיקה).
אם זה לא עוזר, אני יכול רק להציע לך משהו, זה רק משהו שאני חושב עליו, פעם הסרתי כך תוכנה, אבל אני לא מבטיח שזה יעזור או לא (למרות שההגיון אומר שכן), לכן מראש אני לא לוקח אחריות.
תפתח תוכנת SSH ותתחבר לאייפון, שם תנווט לספריה root/private/mobile/Applications
בתוך הספריה הזו, אתה תראה הרבה ספריות עם שמות מוזרים, אני לא יודע אם השמות הללו קבועים בכל המכשירים או לא, אבל אצלי shazam נמצא בתוך תיקיה בשם 5A03C1DF-EF21-4AF1-8104-A1089672F75E.
בתוכה תוכל לראות תיקיה בשם shazam.app.
אם אין לך תיקיה בשם המוזר הזה, פשוט תחפש בכל התיקיות, עד שתמצא תיקיה שבתוכה יש את shazam.app.
תמחק את כל התיקיה הזו (המוזרה).
תעשה ריסטרט למכשיר.
עכשיו, אם היו שאריות של shazam על המכשיר, הם היו צריכים להמחק ממנו.
שוב, אני לא לוקח אחריות, השימוש הוא על אחריותך.
בהצלחה.
אם זה לא עוזר, אני יכול רק להציע לך משהו, זה רק משהו שאני חושב עליו, פעם הסרתי כך תוכנה, אבל אני לא מבטיח שזה יעזור או לא (למרות שההגיון אומר שכן), לכן מראש אני לא לוקח אחריות.
בתוך הספריה הזו, אתה תראה הרבה ספריות עם שמות מוזרים, אני לא יודע אם השמות הללו קבועים בכל המכשירים או לא, אבל אצלי shazam נמצא בתוך תיקיה בשם 5A03C1DF-EF21-4AF1-8104-A1089672F75E.
אם אין לך תיקיה בשם המוזר הזה, פשוט תחפש בכל התיקיות, עד שתמצא תיקיה שבתוכה יש את shazam.app.
תעשה ריסטרט למכשיר.
בהצלחה.
-
Trip
- חבר פעיל במיוחד

תודה על ההוראות.theAman כתב:קודם כל, לפני הכל, תלחץ לחיצה ארוכה בספרינגבורד (עד שהאייקונים ירעדו) ואז תדפדף בכל הדפים של הספרינגבורד ותבדוק אם בטעות צץ לך האייקון של shazam, אם כן, תלחץ על ה-X שמופיע לצד האייקון (מחיקה).
תעשה ריסטרט למכשיר.
בהצלחה....
ה-Shazam היה אצלי בתיקייה אחרת ממה שציינת. מחקתי את כל התיקייה, אתחלתי את המכשיר ואכן יכולתי שוב להתקין את התוכנה מתך AppStore. לצערי, ההתקנה הגיעה שוב לאותה נקודה בה רשום "מתקין..." וכלום לא קורה (הפס הכחול שבתחתית האייקון של Shazam מלא).
-
Trip
- חבר פעיל במיוחד

עוד לא.theAman כתב:ניסית גם את הפיתרון שאתה מצאת?
אולי זה מה שיעזור בסוף, רק אל תשכח לגבות את האייפון לפני שאתה עושה RESET....
ניסיתי גם להסיר מהמכשיר את התוכנה, להוריד לאייטיונז ולסנכרן דרכו, אבל זה מה שמתקבל:

- AviBiton
- גורו HTmobile

תקרא את השרשור הזה:
http://discussions.apple.com/thread.jsp ... ID=7677952
בגדול, הם כותבים שם שהבעיה נפתרה כאשר הם עשו sync, אבל לא לכל התוכנות, אלא בחרו לסנכרן תוכנות מסויימות.
[left]
בגדול, הם כותבים שם שהבעיה נפתרה כאשר הם עשו sync, אבל לא לכל התוכנות, אלא בחרו לסנכרן תוכנות מסויימות.
[left]
[/left]I get the same error on seven applications. The problem also disappeared for me when I used the selected programs option instead of the all programs option....
-
Trip
- חבר פעיל במיוחד

לא עובדtheAman כתב:תקרא את השרשור הזה:
[left][/left]I get the same error on seven applications. The problem also disappeared for me when I used the selected programs option instead of the all programs option.......
אני אנסה את ההצעה של גיבוי וrestore. מקווה שזה יעזור.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אם הוא פרוץ, נסה להפעיל fix dir security דרך sbsettings או bossprefs
-
Trip
- חבר פעיל במיוחד

ניסיתי, לא עזר.oferlaor כתב:אם הוא פרוץ, נסה להפעיל fix dir security דרך sbsettings או bossprefs...
אבל, שילוב של כמה דברים הביא לפתרון המיוחל.
התקנתי את AppSync 3.0 של Hacuolo שהיה אמור לפתור את הענין, וריסטתי. הפעם Itunes לא הביא את השגיאה שהוא נתן ממקודם אלא שגיאה אחרת. חשתי בהתקדמות וניסיתי לסנכרן שוב בכמה דרכים שונות. השגיאה נעלמה, אבל האפליקציה עדיין לא הופיעה.
בשלב הזה פניתי לפתרון שהבאתי אליו קישור ממקודם. ריסטתי את הגדרות המכשיר (אפשרויות--אתחול--אתחל את כל ההגדרות), הוא נכבה ונדלק מחדש אוטמטית ופתאום - Shazam מופיע במלוא הדרו על ה Springboard.
עכשיו אני צריך לשחזר את כל ההגדרות שהיו לי, אבל זה שטויות.
תודה רבה על העזרה מכולם!