קניתי מסך מחשב באינטרנט - עדכון
-
tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
לפני כמה ימים קניתי מסך מחשב באתר P1000. הדגם הוא BenQ G2412HD, זה מסך 24" FHD.
היום בבוקר הוא הגיע, ממש מהר אני חייב לציין.
העניין הוא כזה, השליח לא נכנס אליי הביתה (בגלל הכלב...) ואחי יצא אליו כדי לקבל את המסך וחתם לו.
כשראיתי את הקופסא כשאחי נכנס איתה הביתה (עניין של דקות) שמתי לב שהיא פתוחה והשליח כבר נעלם.
הקרטון היה שלם, והמסך ישב בקלקרים שלו בצורה מסודרת עם הניילון הנצמד סביב המסגרת של המסך. הכבלים שהגיעו עם המסך היו עטופים ומגולגלים למעט כבל VGA שהיה מחובר למסך.
מה אתם אומרים? אני קצת חושש...
קניתי מוצר חדש (ולא מחודש או מתצוגה) ויש לו אחריות ל-3 שנים
יש אפשרות לבדוק במסך כמה שעות הוא עבד או משהו כזה?
תודה רבה
לירן
היום בבוקר הוא הגיע, ממש מהר אני חייב לציין.
העניין הוא כזה, השליח לא נכנס אליי הביתה (בגלל הכלב...) ואחי יצא אליו כדי לקבל את המסך וחתם לו.
כשראיתי את הקופסא כשאחי נכנס איתה הביתה (עניין של דקות) שמתי לב שהיא פתוחה והשליח כבר נעלם.
הקרטון היה שלם, והמסך ישב בקלקרים שלו בצורה מסודרת עם הניילון הנצמד סביב המסגרת של המסך. הכבלים שהגיעו עם המסך היו עטופים ומגולגלים למעט כבל VGA שהיה מחובר למסך.
מה אתם אומרים? אני קצת חושש...
קניתי מוצר חדש (ולא מחודש או מתצוגה) ויש לו אחריות ל-3 שנים
יש אפשרות לבדוק במסך כמה שעות הוא עבד או משהו כזה?
תודה רבה
לירן
נערך לאחרונה על ידי tvholic ב 18/08/2009 13:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
זו מדינה של נוכלים למה ציפית?
אתה לא הראשון ולא האחרון שקיבל מוצר מחודש שנארז בצורה מצ'וקמקת מבלי שהתאמצו בכלל להסוות את העניין.
השבוע קיבלתי מוצר מאתר YNET-SHOPS שלמעשה משווק את מוצרי P1000 (נודע לי בשיחה הטלפונית)
הוא הגיע עם קופסת קרטון לא של היצרן קרועה ועם סלוטייפ שקוף, המוצר היה בשקית פלסטית פתוחה של מטבח
ללא שום מסמך כזה או אחר מלא שריטות ניקוי בחלק השקוף וחומר צהבהב דביק בקו החיבור של 2 חלקי הפלסטיק ממנו הוא מורכב.
נציג החברה BY THE WAY מירושליים נשבע לי בטלפון שכל המוצרים שלהם חדשים עם אריזת יצרן ...
איחלתי לו ולמשפחתו הרבה בריאות .. וכשהיא תגיע הוא יזכר בשיחה הזו.
המוצר נזרק לפח.
היום אין בושה - ערוצי השיווק באינטרנט הישראלי הפכו מקור לרווחים קלים ממוצרים מחודשים.
אני במקומך אורז יפה ומחזיר !
הם בונים על כך שתתעצל או תתפשר בגלל המחיר ששילמת ש"בא לך טוב".
אתה לא הראשון ולא האחרון שקיבל מוצר מחודש שנארז בצורה מצ'וקמקת מבלי שהתאמצו בכלל להסוות את העניין.
השבוע קיבלתי מוצר מאתר YNET-SHOPS שלמעשה משווק את מוצרי P1000 (נודע לי בשיחה הטלפונית)
הוא הגיע עם קופסת קרטון לא של היצרן קרועה ועם סלוטייפ שקוף, המוצר היה בשקית פלסטית פתוחה של מטבח
ללא שום מסמך כזה או אחר מלא שריטות ניקוי בחלק השקוף וחומר צהבהב דביק בקו החיבור של 2 חלקי הפלסטיק ממנו הוא מורכב.
נציג החברה BY THE WAY מירושליים נשבע לי בטלפון שכל המוצרים שלהם חדשים עם אריזת יצרן ...
איחלתי לו ולמשפחתו הרבה בריאות .. וכשהיא תגיע הוא יזכר בשיחה הזו.
המוצר נזרק לפח.
היום אין בושה - ערוצי השיווק באינטרנט הישראלי הפכו מקור לרווחים קלים ממוצרים מחודשים.
אני במקומך אורז יפה ומחזיר !
הם בונים על כך שתתעצל או תתפשר בגלל המחיר ששילמת ש"בא לך טוב".
-
tvholic
-
- חבר ותיק

זה באמת זוועה וזלזול!!
אצלי המקרה לא עד כדי כך ובגלל זה אני גם מתייעץ כאן. במקרה כמו שלך באמת הייתי מחזיר את המוצר.
בעיקרון, הכל הגיע באמת ארוז יפה ונראה די מקורי (ארגז של היצרן, ניירות בפנים - קבלות, ת.אחריות בעברית ומדריך למשתמש).
ראיתי פעם בארגזים של טושיבה מדבקות של ניופאן שהם מציינים שהארגז נפתח לצורך החלפת כבל המתח או הספק כח (אחד מהם אני לא זוכר בדיוק, אבל משהו שקשור להתאמת החשמל לארץ).
אצלי המקרה לא עד כדי כך ובגלל זה אני גם מתייעץ כאן. במקרה כמו שלך באמת הייתי מחזיר את המוצר.
בעיקרון, הכל הגיע באמת ארוז יפה ונראה די מקורי (ארגז של היצרן, ניירות בפנים - קבלות, ת.אחריות בעברית ומדריך למשתמש).
ראיתי פעם בארגזים של טושיבה מדבקות של ניופאן שהם מציינים שהארגז נפתח לצורך החלפת כבל המתח או הספק כח (אחד מהם אני לא זוכר בדיוק, אבל משהו שקשור להתאמת החשמל לארץ).
של כל דבר עם 4 גלגלים!
-
tvholic
-
- חבר ותיק

זה בדיוק העניין, לא הייתי מהסס בכלל!!!
אבל איך אני יודע שהמוצר שקיבלתי הוא בכלל מחודש או מתצוגה?
בד"כ למוצרים מחודשים יש אחריות 90 יום וקיבלתי 3 שנים.... בגלל זה אני מתלבט
יש איזה קוד טכנאי שאפשר לבדוק את השעות עבודה של המסך?
אבל איך אני יודע שהמוצר שקיבלתי הוא בכלל מחודש או מתצוגה?
בד"כ למוצרים מחודשים יש אחריות 90 יום וקיבלתי 3 שנים.... בגלל זה אני מתלבט
יש איזה קוד טכנאי שאפשר לבדוק את השעות עבודה של המסך?
של כל דבר עם 4 גלגלים!
-
tvholic
-
- חבר ותיק

אין שריטות ואין פגמים...
העניין הוא שהדבר היחיד שהיה מוזר הוא שאיפה שיש את האוזניים מהקרטון הסלוטייפ היה חתוך אבל המסך היה עטוף בנייר הלבן הזה וישב בתוך הקלקרים שלו. כל המארז והקרטון היה נראה חדש ולא היו סימנים כלשהם על המסך, בדקתי את זה טוב.
גם יש את הניילון הנצמד על המסגרת של המסך.
עריכה: גם אין בכלל פיקסלים שרופים.
העניין הוא שהדבר היחיד שהיה מוזר הוא שאיפה שיש את האוזניים מהקרטון הסלוטייפ היה חתוך אבל המסך היה עטוף בנייר הלבן הזה וישב בתוך הקלקרים שלו. כל המארז והקרטון היה נראה חדש ולא היו סימנים כלשהם על המסך, בדקתי את זה טוב.
גם יש את הניילון הנצמד על המסגרת של המסך.
עריכה: גם אין בכלל פיקסלים שרופים.
-
tvholic
-
- חבר ותיק

אז ככה,
כמו שכתבתי למעלה התקשרתי אל הספק ביום ראשון ה-16 לחודש בסביבות 15-16 ואמרו שיבואו תוך 3 ימים.
לפני 10 דקות (יום שלישי 13:30) היה אצלי השליח עם מסך חדש.
קיבלתי קרטון שלם וסגור (אמנם פגיעה קטנה בקרטון אבל לא רציני ואפילו הקלקר הפנימי לא נפגע).
הכל סגור עם סלוטייפ עם הלוגו של BENQ.
השליח אפילו המתין שאני ארכיב את המסך ואפעיל את המחשב כדי לבדוק פיקסלים שרופים (אחרי שעמדתי על זה ולא הסכמתי לקבל את המסך אחרת).
אני (עכשיו) מרוצה!
כמו שכתבתי למעלה התקשרתי אל הספק ביום ראשון ה-16 לחודש בסביבות 15-16 ואמרו שיבואו תוך 3 ימים.
לפני 10 דקות (יום שלישי 13:30) היה אצלי השליח עם מסך חדש.
קיבלתי קרטון שלם וסגור (אמנם פגיעה קטנה בקרטון אבל לא רציני ואפילו הקלקר הפנימי לא נפגע).
הכל סגור עם סלוטייפ עם הלוגו של BENQ.
השליח אפילו המתין שאני ארכיב את המסך ואפעיל את המחשב כדי לבדוק פיקסלים שרופים (אחרי שעמדתי על זה ולא הסכמתי לקבל את המסך אחרת).
אני (עכשיו) מרוצה!
של כל דבר עם 4 גלגלים!
נעים לראות שירות מסוג זה.