במהלך חיפושי אחר מסך חדש ביקרתי בכמה חנויות (חלקן מפורסמות כאן באתר) ויצרתי קשר עם משווקים שונים.
רמות השירות וההיענות בהן נתקלתי נעו בין אדישות מוחלטת לבין אנטיפטיות גרידא (קרי "תביא כבר ת'כסף ואל תבלבל לי את המח") וזאת בנוסף למחירים שערורייתיים. למעשה, ממש הייתי צריך להתחנן לקצת יחס מהמוכרים על מנת שיאותו לתת לי הסברים מינימליים או הדגמה קצרה.
הדגם שאותו חיפשתי כבר לא משווק בארץ ובצר לי פניתי לעזרת חברי הפורום, אך לא קיבלתי מענה, כנראה מחוסר עניין לציבור
עקב כך, קיבלתי פנייה ממשווק שלא הכרתי, אשר מסומן כעוסק בתחום.
שמו של הבחור הוא עוזי מ-HDZONE (אשר אנשיה מוכרים ליורוקום לטובה) ומהרגע הראשון הבנתי שעומד לפני אדם רציני עם תודעת שירות ונימוס אשר אינם נפוצים במחוזותינו. מעוזי קיבלתי מענה בדמות דגם מקביל במחיר מפתיע, מה שגרם לי "לסגור עסקה" בו במקום. למרות שלא הכרתי את בית העסק, חששותי התפוגגו חיש קל, עת הגיע המסך לביתי בתוך 24 שעות וזכה להתקנה וטיפול מקצועיים, כאשר לאורך כל הדרך שמר איתי עוזי על קשר רציף (מיוזמתו) בכדי לוודא כי הכל מתנהל כשורה ולשביעות רצוני.
לאחר שבילה המסך את לילו הראשון בבית החדש (הוא לא הספיק לישון יותר מדי) קיבלתי עוד שיחה מפתיעה מעוזי בה הסביר לי כיצד לכייל את המסך על מנת להפיק ממנו את המיטב.
לסיכום, בסופו של דבר במהלך הרכישה עברתי חוויה מתקנת, מסתבר כי ישנם עדיין אנשים במדינה אשר מבינים כי הקשר בין המוכר ללקוח אינו מתחיל ומסתיים ברגע כתיבת הצ'ק וכי שירות טוב וסבר פנים יפות הם חלק אינטגרלי מכל עסקה.
תודה רבה לעוזי, אודי, יואל וגרגורי, עלו והצליחו, אני בכל אופן כבר יודע לאן לפנות בפעם הבאה.
תמונות יועלו בהמשך לפורום המתאים.