חבילות גלישה לאייפון
-
AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
מעניין מאד לדעת על אלו חבילות גלישה מנויים בעלי האייפון?
האם החבילות הללו מספיקות לכם?
מהם השימושים שלכם במכשיר שצורכים רוחב פס (לא WIFI)?
היות ומדובר במשאל ואי אפשר להכניס את כל האופציות במשאל, אז, פירוט בהודעות בנוסף להצבעה יהיה נחמד מאד.
האם החבילות הללו מספיקות לכם?
מהם השימושים שלכם במכשיר שצורכים רוחב פס (לא WIFI)?
היות ומדובר במשאל ואי אפשר להכניס את כל האופציות במשאל, אז, פירוט בהודעות בנוסף להצבעה יהיה נחמד מאד.
אפרופו חבילת גלישה: (שאלה ברשותכם)
אני לקוח של פלאפון- ולטענתם הם לא משווקים חבילת DATA למכשירים סלולארים אלא רק למודמים סלולארים..
אני רציתי לרכוש חבילת DATA של 5 גיגה לאייפון שלי, והתברר לי שאני יכול לרכוש רק חבילות של 50 ו120 מגה..
למישהו יש אייפון בפלאפון עם חבילת גלישה של יותר מ120 מגה?
תודה (וסליחה על ההתעלקות פשוט לא רציתי לפתוח עוד שרשור כי זה בדיוק נושא השאלה).
אני לקוח של פלאפון- ולטענתם הם לא משווקים חבילת DATA למכשירים סלולארים אלא רק למודמים סלולארים..
אני רציתי לרכוש חבילת DATA של 5 גיגה לאייפון שלי, והתברר לי שאני יכול לרכוש רק חבילות של 50 ו120 מגה..
למישהו יש אייפון בפלאפון עם חבילת גלישה של יותר מ120 מגה?
תודה (וסליחה על ההתעלקות פשוט לא רציתי לפתוח עוד שרשור כי זה בדיוק נושא השאלה).
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
ללא חבילת גלישה.
100 מגה לא יספק אותי (מה העלות, אגב..?)
ולשלם 100 ומשהו ש"ח על חבילת גלישה, כשבכל חור כמעט יש לי WIFI, נראה לי מיותר.
100 מגה לא יספק אותי (מה העלות, אגב..?)
ולשלם 100 ומשהו ש"ח על חבילת גלישה, כשבכל חור כמעט יש לי WIFI, נראה לי מיותר.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אני שמח לשלם את זה. יש לי בבית שני ACCESS POINTS ולאחד אני אפילו לא טורח להתחבר - אם זה לא קולט את הראשי שלי (השני הוא של הילדים ויש עליו מני RESTRICTIONS, הגבלות רוחב סרט, QOS וחסימות אתרים "מסויימים"), עדיף לי כבר ללכת על 3G, כך שאני גולש ב-3G גם בבית.
אתמול היתה לי הפסקת חשמל ו-103 לא היה נגיש (כל העולם ואשתו ניסו להתלונן). הייתי ON HOLD ובמקביל גלשתי לאתר של חברת החשמל, מצאתי את המספר הישיר והגעתי אליהם.
אתמול היתה לי הפסקת חשמל ו-103 לא היה נגיש (כל העולם ואשתו ניסו להתלונן). הייתי ON HOLD ובמקביל גלשתי לאתר של חברת החשמל, מצאתי את המספר הישיר והגעתי אליהם.
-
AviBiton
- גורו HTmobile

עופר, אם אני זוכר נכון, יש לך חבילה של 5 GB , האם זה מספיק, ומה המחיר?oferlaor כתב:אני שמח לשלם את זה. יש לי בבית שני ACCESS POINTS ולאחד אני אפילו לא טורח להתחבר - אם זה לא קולט את הראשי שלי (השני הוא של הילדים ויש עליו מני RESTRICTIONS, הגבלות רוחב סרט, QOS וחסימות אתרים "מסויימים"), עדיף לי כבר ללכת על 3G, כך שאני גולש ב-3G גם בבית.
אתמול היתה לי הפסקת חשמל ו-103 לא היה נגיש (כל העולם ואשתו ניסו להתלונן). הייתי ON HOLD ובמקביל גלשתי לאתר של חברת החשמל, מצאתי את המספר הישיר והגעתי אליהם....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לצערי שינו לי את ההגדרות של ההרשאות ב-BILL4U אז אין לי מושג אם אני במצב טוב או לא. נראה לי שאני עומס בסביבות 200M לשבוע סדר גודל שזה פחות מגיגה בחודש.
מה זה bill4u ?oferlaor כתב:לצערי שינו לי את ההגדרות של ההרשאות ב-BILL4U אז אין לי מושג אם אני במצב טוב או לא. נראה לי שאני עומס בסביבות 200M לשבוע סדר גודל שזה פחות מגיגה בחודש....
ודבר נוסף שאולי כדאי שתוסיפו כאן , באיזה חברה ? כי בסלקום אתה יכול רק חבילת גלישה בלתי מוגבלת ב169 ש"ח וזה מותנה בלקיחת מודם סלולארי
-
AviBiton
- גורו HTmobile

ביררתי עם סלקום ויש להם 2 חבילות.
1 - 200 מגה, בעלות של 59 ש"ח.
2 - ללא הגבלה בעלות של 129 ש"ח.
אין כלום באמצע, וגם לא אמרו כלום בנוגע למודם סלולרי.
אני אברר מה קורה עם אורנג'.
ממה שהבנתי, חבילות ה-5 ג'יגה במחיר 69 ש"ח נמצאות אצלם.
1 - 200 מגה, בעלות של 59 ש"ח.
2 - ללא הגבלה בעלות של 129 ש"ח.
אין כלום באמצע, וגם לא אמרו כלום בנוגע למודם סלולרי.
אני אברר מה קורה עם אורנג'.
ממה שהבנתי, חבילות ה-5 ג'יגה במחיר 69 ש"ח נמצאות אצלם.