Logitech מציגה את ה Harmony 900
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
[pressrelease]
לוג'יטק מציגה את ה- Harmony 900 – שלט רחוק בטכנולוגיית RF, עם מסך מגע בצבע מלא, המאפשר שליטה על הטלוויזיה, סרטים, משחקים ומוזיקה, גם במצב בו המכשירים עצמם מוסתרים בתוך ארונות.
כמו כל שלטי ה-Harmony, גם ה- Harmony 900 עושה חיים קלים ופשוטים למשתמשים בשעות הפנאי בביתם. ההרמוני 900 מאפשר שליטה על למעלה מ- 15 מכשירים ומספק הנאה ושליטה מהירה וקלה בכולם באמצעות שלט מעוצב בודד.
השלט החדש שתוכנן כך שישלוט באופן מלא במערכת ה-RF, מקל על השליטה והבקרה ומאפשר פעולה לאורך של למעלה מ-30 מטר. הפעלת השלט לצורך שליטה בכמה מכשירים בו זמנית הינה פשוטה ולצורך כך יש להניח את הרכיב המצורף על המדף בו מונחים המכשירים ולאחר מכן ניתן להשתמש בקלות ובנוחות, גם אם המכשירים נמצאים מאחורי דלתות סגורות, ופשוט לכוון את השלט לארון הרצוי בכל פעם.
השלט מחולק באופן אינטואיטיבי ל-4 אזורים מוגדרים (מקשי המספרים, מקשי שליטה ב-DVD, מעבר בין העברת ווליום וערוצים ומקשי התפריט במסך), עובדה ההופכת את השימוש לקל ויעיל ומציאת היעד המבוקש בשלט במהירות. על השלט מופיעים 44 המקשים החיוניים ביותר וכל אחד מהם נשלט במגע קל בלבד.
השלט יכול להתאים גם ליחידות ומכשירים עתידיים של המשתמשים, זאת הודות לקידוד ה-IR המתוחכם הכולל מאגר מידע ונתונים על למעלה מ-225,000 מכשירי TV, DVD, סטריאו ועוד , מבין 5,000 היצרניות המובילות בעולם.
השלט החדש יגיע לישראל לאחר החגים ומחירו יעמוד על כ- 2300 ₪.
[/pressrelease]
לוג'יטק מציגה את ה- Harmony 900 – שלט רחוק בטכנולוגיית RF, עם מסך מגע בצבע מלא, המאפשר שליטה על הטלוויזיה, סרטים, משחקים ומוזיקה, גם במצב בו המכשירים עצמם מוסתרים בתוך ארונות.
כמו כל שלטי ה-Harmony, גם ה- Harmony 900 עושה חיים קלים ופשוטים למשתמשים בשעות הפנאי בביתם. ההרמוני 900 מאפשר שליטה על למעלה מ- 15 מכשירים ומספק הנאה ושליטה מהירה וקלה בכולם באמצעות שלט מעוצב בודד.
השלט החדש שתוכנן כך שישלוט באופן מלא במערכת ה-RF, מקל על השליטה והבקרה ומאפשר פעולה לאורך של למעלה מ-30 מטר. הפעלת השלט לצורך שליטה בכמה מכשירים בו זמנית הינה פשוטה ולצורך כך יש להניח את הרכיב המצורף על המדף בו מונחים המכשירים ולאחר מכן ניתן להשתמש בקלות ובנוחות, גם אם המכשירים נמצאים מאחורי דלתות סגורות, ופשוט לכוון את השלט לארון הרצוי בכל פעם.
השלט מחולק באופן אינטואיטיבי ל-4 אזורים מוגדרים (מקשי המספרים, מקשי שליטה ב-DVD, מעבר בין העברת ווליום וערוצים ומקשי התפריט במסך), עובדה ההופכת את השימוש לקל ויעיל ומציאת היעד המבוקש בשלט במהירות. על השלט מופיעים 44 המקשים החיוניים ביותר וכל אחד מהם נשלט במגע קל בלבד.
השלט יכול להתאים גם ליחידות ומכשירים עתידיים של המשתמשים, זאת הודות לקידוד ה-IR המתוחכם הכולל מאגר מידע ונתונים על למעלה מ-225,000 מכשירי TV, DVD, סטריאו ועוד , מבין 5,000 היצרניות המובילות בעולם.
השלט החדש יגיע לישראל לאחר החגים ומחירו יעמוד על כ- 2300 ₪.
[/pressrelease]
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
יפה
עדיין לא מבין את המסך מגע המוגבל
כמו בהרמוני 1
המקרה שהוא כה מוגבל הייתי מעדיף את המסך של סדרת ה800 עם הכפתורים בצד
ככה אני לא חושש למצב בו המסך ייפגם והתפעול ייפגע
נראה מאוד נוח
דרך אגב
400$ באמאזון
כמו בהרמוני 1
ככה אני לא חושש למצב בו המסך ייפגם והתפעול ייפגע
נראה מאוד נוח
דרך אגב
400$ באמאזון
העם דורש..... כל מיני דברים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
יש לו כפתורים צבעוניים לממיר
שומר על הצורה ופריסת הכפתורים של ה One
נראה שעדיין אי אפשר לקבוע אייקונים לפעילויות ולהתקנים
שומר על הצורה ופריסת הכפתורים של ה One
נראה שעדיין אי אפשר לקבוע אייקונים לפעילויות ולהתקנים
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- sdekalo
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 440
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
למה מסך מגע מוגבל?sam22 כתב:יפה
כמו בהרמוני 1
ככה אני לא חושש למצב בו המסך ייפגם והתפעול ייפגע...
בתור בעלים גאה של הרמוני 1 אין לי שום חיסרון שאני יכול להגיד עליו.
הוא היה נראה לי נורא עדין אבל אחרי הפעם הראשונה שהוא נפל על הרצפה וכמעט קיבלתי התקף לב הבנתי שהוא ממש לא עדין כמו שהוא נראה.
(ומאז הוא נפל לי עוד המון פעמים...)
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
sdekalo, לדעת כמה חברים (ואני ביניהם) יש פגיעה בתפקודיות של שלט רחוק ברגע שמוסיפים לו מסך מגע. בוא לא ניכנס לסיבות של הנימוק כי זה יגרור וויכוח של 10-20 עמודים. אבל בוא נגיד שאני מבין את sam22 כי ב 885 למשל היה הרבה יותר פשוט לתפעל את הכפתורים הנוספים שהוצגו על המסך. זה שהמסך ב 885/895 הוא חיוור ובעל רזולוציה עלובה זה כבר סיפור אחר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
לא מובן לי אופן הפעולה....
זה שלט RF דהיינו הוא מיועד ספציפית למוצרים עם RF... שזה אין בעיה,
מה תפקיד הציפלינג שמניחים שם? זה אמור לתווך לIR?
זה שלט RF דהיינו הוא מיועד ספציפית למוצרים עם RF... שזה אין בעיה,
מה תפקיד הציפלינג שמניחים שם? זה אמור לתווך לIR?
לא מדויק.Star-Blazer כתב:לא מובן לי אופן הפעולה....
זה שלט RF דהיינו הוא מיועד ספציפית למוצרים עם RF... שזה אין בעיה,...
נכון שהשלט משתמש גם ב-RF, אבל הוא דווקא לא מיועד "ספציפית למוצרים עם RF".
מוצרי RF בד"כ נשלטים ע"י שלטים יעודיים שלהם, ויש להם פרוטוקול תקשורת יחסית מורכב.
ההרמוני משתמש ב-RF כדי לשלוט על מוצרי IR., שאינם בקו ראיה עם השלט.
(כדי לתקשר עם מכשירים באמצעות IR יש צורך בקו ראיה עם המכשיר. לעומת זאת כאשר משתמשים ב-RF אין צורך בקו ראיה. למעשה המכשיר עשוי אפילו להיות מוסתר לחלוטין, בתוך שידה למשל.)
ההרמוני מתקשר עם ה-"ציפלינג" (
את ה-"ציפלינג", אתה מניח בקרבת מכשירי ה-IR שאין לך קו ראיה אליהם.
(שוב, קונפיגורציה טיפוסית היא להניח אותו בקרבת מכשירי ה-IR שבתוך השידה הסגורה שלך בסלון).
על מנת לתקשר עם ה-"ציפלינג" המוסתר השלט משתמש ב-RF, ואז ה-"ציפלינג" מתקשר עם המכשירים באמצעות IR.
בקיצור, ההרמוני הינו מכשיר המאפשר שליטה על מכשירי IR בלבד.
המשתמש יכול לבחור אם הוא מעוניין לשלוט על מכשיר ישירות מהשלט, או באמצעות תיווך של ידידנו ה-.... "ציפלינג".
אלון
(ד"א ישנם שלטים בסדרה, למשל ה-890, שמסוגלים לשלוט על מכשיר RF בתקן Z-Wave.
למיטב הבנתי ה-900 הוא לא אחד מהם)
נערך לאחרונה על ידי yanco ב 11/08/2009 15:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
איזה ביאוס,
אני בדיוק קיבלתי לפני שבועיים את ה-890PRO שלי...
חיכיתי לגרסת ה-RF של ה-one במשך חודשים ובסוף נשברתי...
נראה לי שאני מחליף ל-900.
ד"א יש כבר Review עליו ב-CNET:
http://reviews.cnet.com/remote-controls ... armony+900
מסתבר שלוג'טק הנדסו מחדש את כל התקשורת באמצעות RF.
היתרון גדול הוא שלא צריך כבר לתכנת את יחידות ה-RF בנפרד.
כזכור, בדגמים הקודמים, בכל פעם שביצעת שינוי בתכנות של השלט, היה צריך להוציא את יחידות ה-RF,
ולחבר גם אותם למחשב לצורך תכנות מחדש. בשבילי זה ניג'וס רציני.
בגרסא החדשה מספיק לתכנת את השלט, ואת יחידות ה-RF אפשר לתכנת ישירות מהשלט מבלי לחבר אותן למחשב.
אני בדיוק קיבלתי לפני שבועיים את ה-890PRO שלי...
חיכיתי לגרסת ה-RF של ה-one במשך חודשים ובסוף נשברתי...
נראה לי שאני מחליף ל-900.
ד"א יש כבר Review עליו ב-CNET:
http://reviews.cnet.com/remote-controls ... armony+900
מסתבר שלוג'טק הנדסו מחדש את כל התקשורת באמצעות RF.
היתרון גדול הוא שלא צריך כבר לתכנת את יחידות ה-RF בנפרד.
כזכור, בדגמים הקודמים, בכל פעם שביצעת שינוי בתכנות של השלט, היה צריך להוציא את יחידות ה-RF,
ולחבר גם אותם למחשב לצורך תכנות מחדש. בשבילי זה ניג'וס רציני.
בגרסא החדשה מספיק לתכנת את השלט, ואת יחידות ה-RF אפשר לתכנת ישירות מהשלט מבלי לחבר אותן למחשב.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
גם לידרור3 כתב:נחמד מאוד אבל יקר לטעמי.
יש לי את ה-880 ואני מרוצה מימנו רק קמו שאחרים ציינו המסך מאפן....
אכן המסך מעפן
אבל אני לא משתמש בו לצפייה בסרטים
הדבר היחידי שאם כבר הייתי רוצה הוא שליטה על האייקונים
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
בתור אחד שלא אוהב מסכי מגע ...אני לא רואה מה היתרון כאן (חוץ מ RF למי שצריך ,וזה היה כבר קודם)
יש לי את ה 785 ....ולא רואה מה חסר בו או מה הייתי רוצה ....
בעצם כן ...אם כבר הוא שולט על מדיה סנטר , היה נחמד אם היה מראה על הצג את שםהשיר או הסרט המתנגן ...
יש לי את ה 785 ....ולא רואה מה חסר בו או מה הייתי רוצה ....
בעצם כן ...אם כבר הוא שולט על מדיה סנטר , היה נחמד אם היה מראה על הצג את שםהשיר או הסרט המתנגן ...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73367
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
[left]yanco כתב:ד"א יש כבר Review עליו ב-CNET:
http://reviews.cnet.com/remote-controls ... armony+900...
The good: Sleek design, both in terms of cosmetics and ergonomics; PC programmable; excellent button layout and design that now includes new Blu-ray-centric buttons; high-resolution LCD that offers a touch-screen interface and touch-sensitive buttons for navigation of onscreen menus; rechargeable lithium ion battery and docking station; RF option included--and it's very easy to set up.
The bad: Price will scare off some buyers; PS3 control requires add-on dongle.
The bottom line: The Logitech Harmony 900 is, hands down, the best universal remote control we've ever tested.[/left]
אז רגע, אם הוא זהה ל ONE שיש לי רק בלי RF ואני לא ממש זקוק ל RF - יש לי את שלט החכם הכי טוב עולם?
כעת הדילמה שלי הינה האם לקנות עוד שלט הרמוני מדגם 895 (יש לי בבית את 895 ו- 1000) או להשקיע עוד 700 ש'ח על ה- 900.
אני באמת לא רואה לנכון לשלב מסך מגע בקולנוע בייתי משתי סיבות עיקריות:
- כאשר ישנם כפתורים פיזיים אין צורך להסתכל על השלט בעת הלחיצה.
- לרוב כאשר רואים סרט הידיים שמנוניות ולא הייתי רוצה ללכלך את המסך.
נכון של- 900 יש מס' פיצ'רים על פני ה- 895, אך זה לא מצדיק את ההוצאה הנוספת.
השאלה היא האם ניתן לתפעל את Popcorn Hour C-200 בעזרת אחד ממקלטי ה- RF הללו (של ה- 895 או של ה- 900) ע"י חיבור אחת מהיציאות במקלט ה- RF לכניסת ה- IR ב- C-200?
אני באמת לא רואה לנכון לשלב מסך מגע בקולנוע בייתי משתי סיבות עיקריות:
- כאשר ישנם כפתורים פיזיים אין צורך להסתכל על השלט בעת הלחיצה.
- לרוב כאשר רואים סרט הידיים שמנוניות ולא הייתי רוצה ללכלך את המסך.
נכון של- 900 יש מס' פיצ'רים על פני ה- 895, אך זה לא מצדיק את ההוצאה הנוספת.
השאלה היא האם ניתן לתפעל את Popcorn Hour C-200 בעזרת אחד ממקלטי ה- RF הללו (של ה- 895 או של ה- 900) ע"י חיבור אחת מהיציאות במקלט ה- RF לכניסת ה- IR ב- C-200?
- sdekalo
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 440
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אוקי, כל אחד והדעה שלו, בכל מקרה אני משתמש בו משהו כמו חצי שנה ואני לא מרגיש בעייה עם המסך מגע.Catskinner כתב:sdekalo, לדעת כמה חברים (ואני ביניהם) יש פגיעה בתפקודיות של שלט רחוק ברגע שמוסיפים לו מסך מגע. בוא לא ניכנס לסיבות של הנימוק כי זה יגרור וויכוח של 10-20 עמודים. אבל בוא נגיד שאני מבין את sam22 כי ב 885 למשל היה הרבה יותר פשוט לתפעל את הכפתורים הנוספים שהוצגו על המסך. זה שהמסך ב 885/895 הוא חיוור ובעל רזולוציה עלובה זה כבר סיפור אחר....