בעיית רעשים מעצבנת עם מגבר אינטיגרייטד של אונקיו
לכניסות המגבר מחוברים:
ממיר של YES
ממיר דיגיטלי של HOT
והמחשב.
כאשר אני שומע מאחד הממירים אין שום בעיה ולא שומעים רעשים,אבל כשאני אני מעביר את הבורר למצב input cd אליו מחובר המחשב יש רעשים חזקים אשר מתגברים ככל שאני מגביר את עוצמת השמע.
הצלחתי לפתור את הבעיה אבל הפתרון לא מוצא חן בעיני וממש מעצבן.
הבנתי שהבעיה מגיע כמובן משני הממירים ורק כאשר אני מנתק את הכבלים משקעי האנטנות הרעשים נעלמים(כיבוי החשמל של הממירים כמובן לא עוזר)
נקודה נוספת כל הכבלים מגיעים ביחד ברצועה אחת אל המגבר - חשבתי שיש בעיה של בידוד
אבל זו לא הבעיה -לאחר בדיקה קצרה.
תודה לכל מי שיוכל לעזור.
ממיר של YES
ממיר דיגיטלי של HOT
והמחשב.
כאשר אני שומע מאחד הממירים אין שום בעיה ולא שומעים רעשים,אבל כשאני אני מעביר את הבורר למצב input cd אליו מחובר המחשב יש רעשים חזקים אשר מתגברים ככל שאני מגביר את עוצמת השמע.
הצלחתי לפתור את הבעיה אבל הפתרון לא מוצא חן בעיני וממש מעצבן.
הבנתי שהבעיה מגיע כמובן משני הממירים ורק כאשר אני מנתק את הכבלים משקעי האנטנות הרעשים נעלמים(כיבוי החשמל של הממירים כמובן לא עוזר)
נקודה נוספת כל הכבלים מגיעים ביחד ברצועה אחת אל המגבר - חשבתי שיש בעיה של בידוד
אבל זו לא הבעיה -לאחר בדיקה קצרה.
תודה לכל מי שיוכל לעזור.
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
השאלה נשאלת בערך אחת ליום
יש לך יותר מדי הארקות במערכת, כאשר מה שמגיע מYES והוט הוא מכיל המוך רעש שנקלט מהסביבה וזורם דרך המגבר למחשב שהוא מוארך.
אתה יכול לפנות לשירות של יס והוט ולדרוש איזולטור - זה מתקן קטן המחבר את הכבל לשקע כאשר הסיכוך (אדמה) לא מחובר לגוף השקע של חברת יסהוט, אלא דרך קיבול קטן שלא מעביר את הרעש, מעביר רק את התכנים - שהם תדר מאוד גבוה.
שיטה שניה: אם אתה או מישהו שמסוגל לעזור יכול להעביר חוט ארקה מהשקע חשמל הקרוב ולחבר לגופי שקעי האנטנה - ככה בצעתי אצלי. זה אפילו מוסיף הגנה מסוימת מפני ברקים.
אתה יכול לפנות לשירות של יס והוט ולדרוש איזולטור - זה מתקן קטן המחבר את הכבל לשקע כאשר הסיכוך (אדמה) לא מחובר לגוף השקע של חברת יסהוט, אלא דרך קיבול קטן שלא מעביר את הרעש, מעביר רק את התכנים - שהם תדר מאוד גבוה.
שיטה שניה: אם אתה או מישהו שמסוגל לעזור יכול להעביר חוט ארקה מהשקע חשמל הקרוב ולחבר לגופי שקעי האנטנה - ככה בצעתי אצלי. זה אפילו מוסיף הגנה מסוימת מפני ברקים.
ראשית,תודה רבה על העזרה
HOT כבר לא יהוו בעיה אם אתה מבין אותי
שנית,בנוגע לייס אני יתקשר מחר ואבדוק את הנושא.אם אני לא טועה יש לי איזולטור אחד איפשהו בבית ( אם התכוונתה למעין דבר לבן כזה בצורת חבית קטנה עם כניסה ויציאה אחת שמשמש כפילטר למודם לפעמים? ) של HOT
אם כך אין שום בעיה במגבר עצמו נכון? (בן שנתיים סך הכל) כי לפני שעברתי דירה לא זכור לי שהיתה בעיה כזו.
HOT כבר לא יהוו בעיה אם אתה מבין אותי
שנית,בנוגע לייס אני יתקשר מחר ואבדוק את הנושא.אם אני לא טועה יש לי איזולטור אחד איפשהו בבית ( אם התכוונתה למעין דבר לבן כזה בצורת חבית קטנה עם כניסה ויציאה אחת שמשמש כפילטר למודם לפעמים? ) של HOT
אם כך אין שום בעיה במגבר עצמו נכון? (בן שנתיים סך הכל) כי לפני שעברתי דירה לא זכור לי שהיתה בעיה כזו.
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
אם ברגע שניתקת את הכבל אנטנה הכל משתתק האונקיו
בסדר גמור.
לגבי השאר אני לא מכיר את הציוד
אבל לאחר שתבצע את ההתקשרות והניתוק, אם ימשיכו הצרות, תפנה שוב, אפילו במסר, ונמצא פתרון.
לגבי השאר אני לא מכיר את הציוד
אבל לאחר שתבצע את ההתקשרות והניתוק, אם ימשיכו הצרות, תפנה שוב, אפילו במסר, ונמצא פתרון.