עזרה בהתקנת USB DONGLE לקליטת שידורי DTT

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
amittzor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1099
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #1 

רכשתי את המוצר הזה - http://cgi.ebay.com/Digital-USB-DVB-T-H ... 911.c0.m14

ניסיתי להתקין את הדרייבר שמגיע ע"ג הדיסק המצורף (ווינדוז 7 64 ביט), אבל המערכת לא מאפשרת לעבוד איתו כי אין חתימה דיגיטלית. מישהו הצליח להתקין את הדרייבר על ווינדוז 7 או ויסטה?

בסוף מצאתי תוכנה שבדרך לא דרך עוקפת את העניין הזה ולפי מנהל ההתקנים, הדרייבר מותקן ופועל, אבל אני לא מצליח לקלוט שידורים. הלכתי לפי המדריך וב VLC, לאחר שאני מגדיר הכל כמו שצריך, פשוט לא קורה כלום - אין שום הודעה שהסינגל חלש או משהו כזה. פשוט אין תגובה. ניסיתי גם דרך PROGDVB והתוכנה המצורפת - blaze ולא הצלחתי, כך שאני חושד שהבעיה היא לאו דווקא בקליטה (אני גר בגבעתיים, ואם אני לא טועה קראתי הודעה של מישהו שהצליח לקלוט בלי בעיה) אלא בדרייבר.

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #2 

אתה יכול לנסות על XP בעזרת Virtual PC XP Mode.

amittzor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

לפני שאני מנסה את זה, רציתי לדעת אם יש למישהו פתרון אחר. אני הרי מניח שאני לא היחיד פה שעובד על 7 או ויסטה.

כמו כן - אני אשמח אם מישהו שלא מצליח לקלוט את השידורים עדיין ידווח מה קורה כשהוא מנסה ב VLC - האם מתקבלת הודעת שגיאה, או שפשוט לא קורה כלום?

israeleib
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

אם עוצמת הסיגנל ואיכותו אינה מספיק גבוהה, הנורה על הדונגל דולקת וה VLC לא מציג שום הודעה.

erantz
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

גם אני נתקל באותה בעייה

שליחה #5 

יש לי ויסטה 64 ביט והוא מתלונן על בעייה עם החתימה הדיגיטלית.
אתה יכול לעזור לי לעקוף את זה?

oded195
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

מצטרף לבעיה...

שליחה #6 

אצלי בדיוק אותה הבעיה שום דבר לא עובד ואין שום דרייבר ברשת שמסדר את זה. 8O
יש לי ויסטה 64 ביט

oreach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 581
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #7 

תנסה להפעיל את ה-VLC כשהמקלט מנותק, אם תקבל הודעת שגיאה, לפחות תידע שכשהמקלט כן מחובר, ה-VLC מזהה אותו וכל הבעיה היא בקליטה.

amittzor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

כשהמקלט מנותק אכן מתקבלת הודעת שגיאה, כך שאני אמור להבין מזה שהדרייבר אכן פועל. מצד שני, הנורה שבו לא נדלקת, אז זה מעורר חשד.

ערן - עקפתי את עניין החתימה הדיגיטלית באמצעות התוכנה הזאת - http://www.ngohq.com/home.php?page=dseo

קח בחשבון שהשינוייים הם על אחריותך בלבד, וכאמור, זה אומנם לא מתריע יותר שההתקן לא פעיל, אבל זה לא ממש עזר לי.

oreach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 581
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #9 

הנורה דולקת רק כשיש קליטה, ולכן כשהנורה לא דולקת זו אינדיקציה בסבירות גבוהה שאין קליטה, אבל גם קיימת סבירות לתקלה במקלט עצמו או בדרייבר. הפתרון (די מסורבל...) הוא לנסות לבדוק באיזור עם קליטה

erantz
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #10 

amittzor כתב:כשהמקלט מנותק אכן מתקבלת הודעת שגיאה, כך שאני אמור להבין מזה שהדרייבר אכן פועל. מצד שני, הנורה שבו לא נדלקת, אז זה מעורר חשד.

ערן - עקפתי את עניין החתימה הדיגיטלית באמצעות התוכנה הזאת - http://www.ngohq.com/home.php?page=dseo

קח בחשבון שהשינוייים הם על אחריותך בלבד, וכאמור, זה אומנם לא מתריע יותר שההתקן לא פעיל, אבל זה לא ממש עזר לי.
...
עמית - המון תודה בעזרת התוכנה הנ"ל נפתרה לי הבעייה שלא הצלחתי להתקין את הדרייברים.
מנהלים - אולי כדאי להוסיף את ההמלצה על התוכנה הנ"ל למדריכים שיש פה, כי היא תפתור את כל בעיית ההתקנות בויסטה ובוינדוס 7.

לגבי נוריות החיווי - רק כאשר יש קליטה המנורה האדומה דולקת - אצלי בחולון עם מחשב נייד על אדן החלון לכיוון מזרח אני מצליח לראות וכל תזוזה קטנה תוקעת את זה,

במחשב הנייח אני לא מצליח לקלוט כלום ושום מנורה לא דולקת.

erantz
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #11 

עוד דבר חשוב,

הבסיס של האנטנה הוא מגנטי , רק שהצמדתי אותו למגנט הצלחתי לקלוט , סורגים בחוץ , מקרר (כן , כן... )
רסיבר וכו' . תנסה להגיע לחלון ולהצמיד את הבסיס לסורגים או שתנסה עם סרגל ממתכת וכו'.

oded195
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

שליחה #12 

לא ממש הבנתי איך משתמשים בתוכנה שהוצא פה.אצלי מופיע במנהל ההתקנים סימן קריאה ליד הדרייביר של INTEL CE9500..

erantz
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #13 

בוקר טוב,

בלינק שעמית נתן פה יש הוראות מפורשות איך להשתמש, בגדול אתה אמור לעשות שתי דברים:
אחרי שאתה מריץ את הקובץ שהורדת אתה בוחר ENABLE TEST MODE (האופציה הראשונה)
ואז אתה אמור לבחור Sign a System File ולשים שם את מיקום הקובץ שאותו תמצא ע"י כניסה ל DEVICE MANAGER
מקש ימני על הדרייבר , ואז תבחר PROPERTIES לאחר מכם DRIVER ואח"כ DRIVER DETAILS ואז תראה רשימה של מיקום קבצי הדרייבר , לכולם אמור להיות מן ציור קטן מצד שמאל שאומר שהם SIGN חוץ מאחד שאת המיקום שלו אתה אמור לקחת ולהכניס ואז לעשות RESTART וזה אמור לעבוד.

בהצלחה,

דרך אגב עוד דבר שגילית אתמול - משום מה הדונגל לא פעל בחיבור USB שהוא לא 2.0 לפחות .

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”