עזרה בהתקנת USB DONGLE לקליטת שידורי DTT
רכשתי את המוצר הזה - http://cgi.ebay.com/Digital-USB-DVB-T-H ... 911.c0.m14
ניסיתי להתקין את הדרייבר שמגיע ע"ג הדיסק המצורף (ווינדוז 7 64 ביט), אבל המערכת לא מאפשרת לעבוד איתו כי אין חתימה דיגיטלית. מישהו הצליח להתקין את הדרייבר על ווינדוז 7 או ויסטה?
בסוף מצאתי תוכנה שבדרך לא דרך עוקפת את העניין הזה ולפי מנהל ההתקנים, הדרייבר מותקן ופועל, אבל אני לא מצליח לקלוט שידורים. הלכתי לפי המדריך וב VLC, לאחר שאני מגדיר הכל כמו שצריך, פשוט לא קורה כלום - אין שום הודעה שהסינגל חלש או משהו כזה. פשוט אין תגובה. ניסיתי גם דרך PROGDVB והתוכנה המצורפת - blaze ולא הצלחתי, כך שאני חושד שהבעיה היא לאו דווקא בקליטה (אני גר בגבעתיים, ואם אני לא טועה קראתי הודעה של מישהו שהצליח לקלוט בלי בעיה) אלא בדרייבר.
ניסיתי להתקין את הדרייבר שמגיע ע"ג הדיסק המצורף (ווינדוז 7 64 ביט), אבל המערכת לא מאפשרת לעבוד איתו כי אין חתימה דיגיטלית. מישהו הצליח להתקין את הדרייבר על ווינדוז 7 או ויסטה?
בסוף מצאתי תוכנה שבדרך לא דרך עוקפת את העניין הזה ולפי מנהל ההתקנים, הדרייבר מותקן ופועל, אבל אני לא מצליח לקלוט שידורים. הלכתי לפי המדריך וב VLC, לאחר שאני מגדיר הכל כמו שצריך, פשוט לא קורה כלום - אין שום הודעה שהסינגל חלש או משהו כזה. פשוט אין תגובה. ניסיתי גם דרך PROGDVB והתוכנה המצורפת - blaze ולא הצלחתי, כך שאני חושד שהבעיה היא לאו דווקא בקליטה (אני גר בגבעתיים, ואם אני לא טועה קראתי הודעה של מישהו שהצליח לקלוט בלי בעיה) אלא בדרייבר.
לפני שאני מנסה את זה, רציתי לדעת אם יש למישהו פתרון אחר. אני הרי מניח שאני לא היחיד פה שעובד על 7 או ויסטה.
כמו כן - אני אשמח אם מישהו שלא מצליח לקלוט את השידורים עדיין ידווח מה קורה כשהוא מנסה ב VLC - האם מתקבלת הודעת שגיאה, או שפשוט לא קורה כלום?
כמו כן - אני אשמח אם מישהו שלא מצליח לקלוט את השידורים עדיין ידווח מה קורה כשהוא מנסה ב VLC - האם מתקבלת הודעת שגיאה, או שפשוט לא קורה כלום?
גם אני נתקל באותה בעייה
יש לי ויסטה 64 ביט והוא מתלונן על בעייה עם החתימה הדיגיטלית.
אתה יכול לעזור לי לעקוף את זה?
אתה יכול לעזור לי לעקוף את זה?
מצטרף לבעיה...
אצלי בדיוק אותה הבעיה שום דבר לא עובד ואין שום דרייבר ברשת שמסדר את זה.
יש לי ויסטה 64 ביט
יש לי ויסטה 64 ביט
כשהמקלט מנותק אכן מתקבלת הודעת שגיאה, כך שאני אמור להבין מזה שהדרייבר אכן פועל. מצד שני, הנורה שבו לא נדלקת, אז זה מעורר חשד.
ערן - עקפתי את עניין החתימה הדיגיטלית באמצעות התוכנה הזאת - http://www.ngohq.com/home.php?page=dseo
קח בחשבון שהשינוייים הם על אחריותך בלבד, וכאמור, זה אומנם לא מתריע יותר שההתקן לא פעיל, אבל זה לא ממש עזר לי.
ערן - עקפתי את עניין החתימה הדיגיטלית באמצעות התוכנה הזאת - http://www.ngohq.com/home.php?page=dseo
קח בחשבון שהשינוייים הם על אחריותך בלבד, וכאמור, זה אומנם לא מתריע יותר שההתקן לא פעיל, אבל זה לא ממש עזר לי.
עמית - המון תודה בעזרת התוכנה הנ"ל נפתרה לי הבעייה שלא הצלחתי להתקין את הדרייברים.amittzor כתב:כשהמקלט מנותק אכן מתקבלת הודעת שגיאה, כך שאני אמור להבין מזה שהדרייבר אכן פועל. מצד שני, הנורה שבו לא נדלקת, אז זה מעורר חשד.
קח בחשבון שהשינוייים הם על אחריותך בלבד, וכאמור, זה אומנם לא מתריע יותר שההתקן לא פעיל, אבל זה לא ממש עזר לי....
מנהלים - אולי כדאי להוסיף את ההמלצה על התוכנה הנ"ל למדריכים שיש פה, כי היא תפתור את כל בעיית ההתקנות בויסטה ובוינדוס 7.
לגבי נוריות החיווי - רק כאשר יש קליטה המנורה האדומה דולקת - אצלי בחולון עם מחשב נייד על אדן החלון לכיוון מזרח אני מצליח לראות וכל תזוזה קטנה תוקעת את זה,
במחשב הנייח אני לא מצליח לקלוט כלום ושום מנורה לא דולקת.
בוקר טוב,
בלינק שעמית נתן פה יש הוראות מפורשות איך להשתמש, בגדול אתה אמור לעשות שתי דברים:
אחרי שאתה מריץ את הקובץ שהורדת אתה בוחר ENABLE TEST MODE (האופציה הראשונה)
ואז אתה אמור לבחור Sign a System File ולשים שם את מיקום הקובץ שאותו תמצא ע"י כניסה ל DEVICE MANAGER
מקש ימני על הדרייבר , ואז תבחר PROPERTIES לאחר מכם DRIVER ואח"כ DRIVER DETAILS ואז תראה רשימה של מיקום קבצי הדרייבר , לכולם אמור להיות מן ציור קטן מצד שמאל שאומר שהם SIGN חוץ מאחד שאת המיקום שלו אתה אמור לקחת ולהכניס ואז לעשות RESTART וזה אמור לעבוד.
בהצלחה,
דרך אגב עוד דבר שגילית אתמול - משום מה הדונגל לא פעל בחיבור USB שהוא לא 2.0 לפחות .
בלינק שעמית נתן פה יש הוראות מפורשות איך להשתמש, בגדול אתה אמור לעשות שתי דברים:
אחרי שאתה מריץ את הקובץ שהורדת אתה בוחר ENABLE TEST MODE (האופציה הראשונה)
ואז אתה אמור לבחור Sign a System File ולשים שם את מיקום הקובץ שאותו תמצא ע"י כניסה ל DEVICE MANAGER
מקש ימני על הדרייבר , ואז תבחר PROPERTIES לאחר מכם DRIVER ואח"כ DRIVER DETAILS ואז תראה רשימה של מיקום קבצי הדרייבר , לכולם אמור להיות מן ציור קטן מצד שמאל שאומר שהם SIGN חוץ מאחד שאת המיקום שלו אתה אמור לקחת ולהכניס ואז לעשות RESTART וזה אמור לעבוד.
בהצלחה,
דרך אגב עוד דבר שגילית אתמול - משום מה הדונגל לא פעל בחיבור USB שהוא לא 2.0 לפחות .